8 aydır birlikteyiz 3 ay uzak mesafeydik her gece uyumadan beni çok sevdiğini söyler ama sevgilim bana hiç çiçek almıyor ağzımla bir şey istediğimde bile dönüşte alırız diyip almamıştı ayrıldığımızda sadece bir ayıcık buketi almıştı bir de bebek çiçek neden almıyorsun dediğimde çiçekler soluyor zaten diyor ya da ayıcık buketini bahane edip o aldığım buket tüm çiçeklere bedel zaten diyor ama içimde kalıyor ayrıldığımızda barışmak için çabalar geçen de yaşımı bir yaş eksik söyledi ama paraya ihtiyacın olduğunda söyle diyor acaba bana değer vermiyor mu ya da bunu anlamak için bir taktik önerir misiniz bana
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
8 ayErgen gibi beklenti içinde olmak ne kadar zor. Yazık yaaaa.
02 Yorumla
Soran8 ayYa ne alaka ben de kızım sonuçta mutlu olmak istiyorum
- 8 ay
Seni yeterince mutlu etmiyor diyen sensin. Bunu da ergen paylaşır. Etmiyor ise yollarsin onu, başkasına bakarsın
8 aySevgi göstermesi illa bir şey almakla mı ölçülüyor?
03 Yorumla
Soran8 ayHayır ama bir kız olarak benim de hakkım küçük sürprizlere
- 8 ay
Peki bir erkek olarak onun da hakkı değil mi küçük sürprizlere? Neden cinsiyetçi yaklaşım yani.
Soran8 ayAlıyorum ama
Gizli Üye(36-45)8 ayevet 8 aylık sevgili olan insa çok sayıda hediye almış ve tam aşık modunda olması gerekirdi, sizin durum sıkıntılı
09 Yorumla
Soran8 ayDalga geçme lütfen
Cevap sahibi8 ayciddiyim ya, ben en son tanıştığım bir kız ile bu yıl içinde İstanbul a buluşmaya gittim, bak sadece tatlılar 900 lira tuttu, yemek ve diğer masraflar hariç,, sen kaç ay sevgilisin durumu düşün, tamam pahalı hediye olmayabilir ama düz bir görüşme evresini geçmişsiniz
Cevap sahibi8 aybelki benim elim çok açık ama onun da bir şeyler alması iyidir yani, insan değer verildiğini görmek ister
Soran8 ayHesabı falan öder ne kadar tutsa ama bana çocuk musun diyo bazen
Cevap sahibi8 ay1-her insan sevildiğini görmek ister 2-her insan değer gördüğünü görmek ister 3-her insan sürpriz ve hediye sever 4-kızlar böyle şeyleri sever, onu düşünmek gerek 5-sen onu seviyor isen ya öyle kabul et devam et, ya ayrıl 6-o insan 25 de ne ise 35-45 de aynı olur, düzelir diye bakma, beni üzer kırar diyor isen ona göre hareket et, insan değiştirmeye çalışma olmaz yani
Soran8 ayÇok haklısın
Cevap sahibi8 ayben de tuhaf tipler gördüm, uyardım düzelmediler, koptuk, ben kabul etmedim, ya öyle kabul edeceksin devam edeceksin, ya da düzeltmeye uğraşmayıp kendi hayatına bakacaksın, bunlar gerçekler
Soran8 ayÇok tartışırız mesela ben ayrılırım sonra ama sürekli çabalar barışmak için daha yeni yeni aramaya başladı bu arada eskiden hiç gün içerisinde aramıyordu şimdi 1 aydır günde bir defa arıyo belki düzeliyor diye umutlanıyorum ben de
Cevap sahibi8 aytartışma ve karar aşaması aranıza bir şey demem, ben ilgi az diye düşünüyorum, tabi şahsi fikrim, ben sevgili olmadığım insanları bile günaydın ile başlar sürekli mesaj atarım, günlük arıyorum,, gerçi karşıdaki insan neyden hoşlanır o da mesele, belki ben çok sıkıcı geliyorum
8 aySevgilinin normal bir adam olma ihtimali yüksek. Sevgisini başka türlü gösteremez mi illa sürpriz mi yapması lazım?
00 Yorumla
8 ayAyrıl
00 YorumlaGarip
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Sevgilim bana hiç çiçek almıyor, sürpriz yapmıyor; bana değer vermediğini mi gösteriyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevildiğini hissetmek istemen çok normal, bunu bu kadar içten anlatman da çok tatlı 💕 Çiçek olayı aslında çoğu zaman değer vermemek değil, dilden dile fark eden “sevgi gösterme şekli” oluyor. Bazı insanlar sözle, bazıları ilgiyle, bazıları da maddi şeylerle gösteriyor 🧠
Sevgilin “çabalarım, para lazım olursa söyle” diyorsa sorumluluk ve destek üzerinden sevgi gösteriyor olabilir. Ama senin de romantizm ve jestlere ihtiyacın var, bu da en doğal hakkın 🌸 Ona kırık olduğunu suçlamadan, “Ben küçük sürprizlerle çok mutlu oluyorum, çiçek beklemem sevildiğimi hissettiriyor” diye açıkça söylemeyi dene. Taktikten çok, net ve sakin bir konuşma daha sağlıklı olur bence.
İçi içini yemesin, önce bir konuş, sonra davranışına bak. Sence o böyle şeylere önem vermeyen biri mi, yoksa ne kadar önemsediğini fark etmiyor mu? 🥺✨
Yani dedim aslında çiçek almıyorsun 8 aydır sadece bir kez aldın dedim geçmişte bir tane aldığı ayıcıklı buketi bahane edip tüm çiçeklere bedel diyor
Ayy klasik erkek cümlesi bu “hepsine bedel” savunması 🙃🌸
Senin isteğini hafife almış biraz canım ya 💔
Bence tekrar sakince söyle “Benim için jestin sıklığı önemli tek buket yetmiyor” de ❣️
Hâlâ umursamıyorsa senin duygunu ikinci plana atıyor demektir biraz 🥺
Sevgi var ama romantizm konusunda tembel gibi duruyor maalesef 💐
Mesela şu hafta şunu yapalım dediğinde yapmıyor o hafta gelince sözünde asla duran biri değil