Göz doktoru bir şey yok dedi ama göz sağlığımdan emin olamıyorum...

Geçen ay göz doktoruna gittim ama asistanı gözlerimi muayene etti. Sonuçlara kendisi baktı. Asistan önce anlayamadı bana bir damla verdi damlattım ve 1 saat sonra tekrar gittim. Göz bebeğim büyüyünce baktı. Doktor aslında tam olarak bozuk değil demedi gözlüğe gerek yok gibisinden laflar etti tam da hatırlayamıyorum ama sonuç olarak gözlük falan vermedi. Fakat ben televizyonda çıkan yazıları okumakta bile güçlük çeker oldum.. miyop olan arkadaşım bile tv deki 21 yazısını gözlüksüz okuyor ama ben 51 diye okuyorum.. bir de babam miyop ve 1.25 kullanıyor bir kere taktım ve belki inanmayacaksınız ama çok rahatladım resmen gözlerimden bir perde kalktı gibi oldu.. bana gözünde sorun mu var diyor. annemde de babamda da göz bozukluğu var bende olmaması beni şaşırttı açıkçası ama bana var gibi geldi ve ben bu sefer özel bir yerden randevu aldım.. sizce gerçekten bir şey yok mu? ben mi hastalık hastasıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar bugün özel yerden aldığım randevuma gittim, tahmin ettiğim gibi doktor farklı şeyler söyledi. sağ gözüm 1 derece miyop, sol gözüm 0,50 miyop ve 1 derece astigmat. Ama ben gözlük takmak istemiyorum açıkçası.. lens de kullanamam gözlerim çok hassas hemen kızarıp tepki veriyor.. ne yapacağım? :/
Göz doktoru bir şey yok dedi ama göz sağlığımdan emin olamıyorum...