Geçen yıl 1,25 olan göz numaramı bu yıl ölçtürdüğümde 2, 50 çıktı dün gözlüüde 2,50 numarayı denedim ve midem bulandı. 1,25 ile rahat ve net gördüm. Doktor cihazın verdiği reçeteye bakarak göz numaramı verdi diğer doktorlarım gibi cam takıp şurayı oku yapmadı diğerleri camları drğiştirerek belirliyordu. Bu yüzden hata yapmış olabilir mi? Direkt cihaza bakarak numara verilie mi?
Güncellemeler
1 yıl
Gözlüüde değil gözlükçüde olacaktı. Miyopi derecem bunlar
Göz ölçen alet var ya ona baktı ve yazıp gönderdi hiç camları değiştirip şurayı oku falan yapmadı. Önceki doktorum hem cam değiştirip bakardı hem de göz ölçümünün 0,25 altını yazardı ve şey derdi gözün fazla netlemeye alışmasın ilerlemesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yanlış olabilir tekrar gidin bence
Yanlış vermisde olabilir ya da senin bunyen hafif ise alışma sürecin zor olabilir ama muhakkak birdaha muayne ol göz sonuçta oyina gelmez
gözlükçü yanlış vermiş olabilir
Hayır yazıyor kağıtlarında
tamam da kadın yanlış gözlük camı takmış olabilir
Ben de diyorum ki paketli cam çıkardı yazıyor üzerlerinde😅😂
hee o zaman doktor hata yapmış
Doktor da herhangi bir cam takıp denemedi o sadece kağıttan bakarak yazdı gönderdi
dün ben de optike gittim de çok acele iş yapıyorlar karıştırmış olabilirler dicektim
muayene etmedi mi seni
2,50 takınca yer sarsılıyor gibi hissettim keza 2,00 de de öyle oldu
başka bir doktora tekrar git bence 😂
Göz ölçen alet var ya ona baktı ve yazıp gönderdi hiç camları değiştirip şurayı oku falan yapmadı. Önceki doktorum hem cam değiştirip bakardı hem de göz ölçümünün 0,25 altını yazardı ve şey derdi gözün fazla netlemeye alışmasın ilerlemesin
benim de o şekilde olurdu hep
sevmedim ben bu doktoru
İşte kadının doktorluğuna güvenmedim ben. Hiç kontrol etmedi gözüme bakmadı krndisi. Cihaz neyse o yaptı
canım kadın yaaaa
s*lak kadın yaaaa
😂😂 ne güldüm ya
İşini iyi hapmak önrmli işte
yazabilirsin istersen 😂
evet ya işine özen göstermeyen insandan nefretttt
Ben de nefret ederimm😅
tanışalım mı 😂
minnoş
🥺🥺🥺
Teşekkür ederim 😊
tanışmayalim mi demek bu