Sağlık Göz doktoruna herhangi bir şikayet yokken muayene için gidilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Uzağı bulanık görüyor gibi hissediyorum bir de Güncellemeler+1 yıl Çok teşekkürler Göz doktoruna herhangi bir şikayet yokken muayene için gidilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet 6 ayda bi gitmeli normaldeMesala ben 35 yıldır gitmiyorum 1 0 Yorumla
lener49fi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 38% +1 yıl Merhaba. Doktorlara kontrol muayenesi için gidilebilir. Bunda bir sıkıntı yok. 0 0 Yorumla
Saçmalamacemile Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Muhtemelen siz de miyopsunuz, dinlendirici veya numaralı gözlük verebilir size 0 0 Yorumla
metinerdogru Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Gidilir istediğin bölüme genel muayene için gidebilirsin 0 0 Yorumla
aras135132 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet ben rutin kontrol için gidiyorum 0 0 Yorumla
QueenOfDaisies Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Sikayetin yoksa niye doktora gidesin 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Sağlık konusunda 418 cevap paylaştı. Gidilir 0 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı. gidilir 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gidilir 0 0 Yorumla
scozturk04 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Evet göz dereceme bakmak istiyorum demen yeterli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet 6 ayda bi gitmeli normalde
Mesala ben 35 yıldır gitmiyorum
Merhaba. Doktorlara kontrol muayenesi için gidilebilir. Bunda bir sıkıntı yok.
Muhtemelen siz de miyopsunuz, dinlendirici veya numaralı gözlük verebilir size
Gidilir istediğin bölüme genel muayene için gidebilirsin
Evet ben rutin kontrol için gidiyorum
Sikayetin yoksa niye doktora gidesin
Gidilir tabi niye gidilmesin
Gidilir
gidilir
Gidilir
Gidilir
gidilir
Evet göz dereceme bakmak istiyorum demen yeterli
Bende de var o