Sevdiğim kız yarın üniversiteye gidiyor ben ise perişan haldeyim. Ne yapmalıyım?

Bir kızı 5 yıl platonik olarak sevdim. Onu sebepsizce sevdim. Çok sevdim. Onun için başka kızlara bile bakamadım. Ona söylemedim, söyleyemedim. Ben 19 o 18 yaşında. Ben bu sene tekrar hazırlanacağım sınava fakat o yarın üniversiteye gidiyor yani 810 km uzağa. Ama sanki kendimden bir parça kopmuş gibi hissediyorum. Sabahtan beri yemek yiyemiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum gözlerim şişti. Onu masumca 5 yıl sevdim bunun üzerine gitmesi benim canımı o kadar yaktı ki..

Ne yapacağım ben lütfen kendinizi benim yerime koyun siz olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi çok kötü hissediyorum. Acaba o gidince onu zamanla unutur muyum? Tabi instagramda fotoğraflarını görüyorum ve ara tatilde gelecek. Acaba unutur muyum? Ders çalışmam dışında başka nelerle meşgul olmalıyım? Ne tür meşguliyet ile uğraşabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün daha kötüyüm o gitti onunla ilgili tüm anılarım zihnime kazındı. Çok büyük bir moral bozukluğu var bende birisi bana silah doğrultsa seni vuracağım dese hiç düşünmeden vur bu acıdan kurtulayım derim. Canım çok yanıyor arkadaşlar sabahtan beri ağlıyorum odama çekildim bana tavsiye verin lütfenn
Güncellemeler
+1 yıl
Günün sorusu 7 gün sonra olduğu için gitti o. Yani kız üniversiteye gitti.
Sevdiğim kız yarın üniversiteye gidiyor ben ise perişan haldeyim. Ne yapmalıyım?