Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim allah rızası için bana ulaş vallahi ulaş :( . Allah belamı versin 1,5 yıldır paltonik yaşıyorum çok seviyorum. Söyledim reddetti beni :( Aşk acısı çekiyorum halen :( Onun için başka kızlara bile bakmıyorum. Önümde Çıplak kız olsa bile yemin ediyorum bakmam. Herşeyi yaptım onun için ne yaptıysam olmadı :'( Anlatabilsem keşke içimden geçenleri bir bir. Yüreğimde kopan fırtınalardan başlasam. Ve iyiyim ben yalanlarımla devam etsem. Yediğim kazıkları döksem ortalığa. Uğruna ömrümü verdiğim ve yenildiğim savaşlarla tamamlasam itiraflarımı. Ne kadar yorgun olduğumu haykırsam keşke. Geceleri sessizce yorganı başıma çekip ağlayışlarımı gösterebilsem. Ha birde insanlara olan nefretimi tarif edebilsem keşke. Çiğnediğim sözleri saysam mesela. Kaç kere tükürdüğümü yalattı hayat söylesem. Sonra anlattıkça hafiflese dertlerim. Ve unutsam geçmişi. İnsanların kahpeliklerini. Sonra yepyeni bir ben olsam. Pes ettiğim yerden devam etsem hayata. İçten gülümsesem insanlara? Olmaz mı? Olmaz tabi. Ne ben anlatabilirim içimdekileri. Ne de siz dinlersiniz beni. Zaten anlattık diye düğümlenmedimi ipler? İçten olduk diye gelmedi mi dertler? En iyisimi susayım ben. İçimde kalıversin her şeyim. Duygusuz sansınlar beni yine eskisi gibi. :'(
32 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığın şeyleri bende yaşıyorum kardeşim. İnan çok zor
Cevap sahibi+1 yılof of :'( ben peşinden koşcam. " KAYBETTİĞİNDE DEĞİL , VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN " Kardeşim pes etme :( bu devirdeki pis erkeklere yedirme sevdiğini pes etme sakın peşinde koş valla koş.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gitmeden elini çabuk tut ona açıkla. Eğer açıklayamıyorsan kaybedeceksin. Baştan pes etmiş sayılacaksın. Eğer kabul ederse ne ala, yok kabul etmezse zamanla alışacaksın ama asla ve asla unutamayacaksın. Bunu hiç unutma.
Ama elini çabuk tut olursa olur olmazsa kalan sağlar senindir :)1316 Yorumla
Soran+1 yılÇoktan gitti. Ama ara tatilde tekrar görürüm.
Soran+1 yılOlabilir de olmayabilir de ama bende bundan korkuyorum. Zamanında söylemeye çekindim söyleyemedim ilk başta bu ilişkinin yürüyeceğini düşündüm normalde çekingen biri değilim ama böyle bir algı oluştu bende.
Soran+1 yılÖyle flört etmeye felan meraklı değil tanıdığım kadarıyla daha önce kimse ile çıkmadı ama belli olmaz tabi inan ne yapacağımı bilmiyorum oratada kalakaldım söylemek ayrı bir dert söylememek ayrı bir dert
Soran+1 yılBunu paylaştığım arkadaşlarım da hep aynısını söylediler. Peki bunu telefondan mı söylesem yoksa ara tatilde geldiği zaman yüz yüze mi söylesem?
Soran+1 yılÖyle yapacağım. Sanırım içimdekileri kağıda döksem daha iyi olacak. Telefonda uzun uzadıya olmaz. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.
Soran+1 yılKardeşim ben buna mektup göndermeyi düşünüyorum sosyal ağ sitesinden ulaşamam ona sadece yazıyla içimdekileri kağıda döküp göndersem olur mu? Mektup mu yazacağım şimdi yazıp ona nasıl gönderebilirim ayrıca buna karşılık bir cevap yazar mı biliyorsan eğer yardımcı olursan çok sevinirim.
- +1 yıl
çok doğru.
- +1 yıl
ne güzel demişsin
sılanın dediği gibi ''kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz...'' - +1 yıl
vallahi dinliycem :)
Şimdi kimse gercekten sevmedigi icin sana birak gitsin falan demisler. Bes yil sevmissin bes yil azmi yani hemde hicbisey yasamadan. Simdikiler sevgili olup ayriliyor iki ay sonra yeni biri geldigi icin seni anlamalari imkansiz cunku gercek sevgiyi bilmiyorlar. Seni kabul etmezse daha kotu olacaksin yemek yemek yok uyku yok ama zaman la gececek belki yillar alacak ama gececel baska birine birseyler hissetmeye baslayacaksin. Tabiki unutmak imkansiz ama etkisi azalacak. Elini cabuk tut soyle ya kabul ederse odaya kapanmayi birakir gonlunde ilk bahari yasarsin. Ancak soylemezsen hep icinde kalacak yillarca keske diyeceksin. Keske soylseseydim ne kay ederdim diyeceksin..
Allah yardımcın olsun.10 Yorumla
+1 yılHep dürüst sevenlerin hevesleri kursakta kalıyor be.. bizim sevgimiz çok farklı olduğu için, sevdiğimiz kişide herkes gibi olduğu için ağır geliyor her şerde bir hayır vardır..
Emin ol.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
ZARAR bence boşuna hayatini harap ediyorsun sonucuda olmayacagi icin sana bırak unut git derim, bu soylediklerim boş onemsiz ciddiyetsiz gelebilir tecrubem bu konuda çok sadece yüreğini örseletir aciyla olgunlaşırsın ha bir kaç şiir yazar şarkıları anlamli bulur durmadan hayal kurarsin. GÜN gelir giderim kazanirim yaninda olurum belki olur şöyle olur böyle olur dersin hele BUNLARIN hiç sonu yok bir kız arkadaş bul gerçek boyle platonik aşklarla ne kalbini ne zihnini yor arkadaşım gel dinle bu abinin lafını hayat bu kadar uzun degil...
13 Yorumla
Soran+1 yılBende unutmak istiyorum ama unutamıyorum işte sorun da orada :(
- +1 yıl
yok öyle unutamiyorum falan. hayalperestliği bırak hayata dön sil kafandan şu an duygularin esirisin elde hicbirseyin yok tutulur sen şu an duygusal hastasin silkin kendine gel gepegenç adamsin haline bak ya bir saniye aklindan gecmedigin insanın esiri olacak yurek mi var sende yoksa adam gibi yürüyecek yurek mi var. senin adamliginla baglantili yurekli adam işi degil yaptigin zayif adamin işi haberin olsun.
- +1 yıl
Gidip bir hemsire bulup evlen :) Erkekler icin birini unutup baskasiyla olmak cok basit geliyor... Bence duygularini cok iyi ifade eden bir mektup yaz. Seneye de eger sana cesaret verirse ayni okulu kazanmak icin herseyi deneyecegini yaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama kendine gel üzülmen ağlanman neyi değiştirecek o geri mi gelecek hayır sana aşık mı olacak hayır. Onu hemen utanamıyacaksın tabi zamanla olacak 3 ay kendinde olmıyacaksın ama alışacak hiçbir acı anne baba ölmesi kadar ağır gelemez. Dikkatini dersine var aklına her geldiğinde kitaba derse koş iyi bir şekilde sınava hazırlan çok değil 7 ay sonra sınavı kazanıp onun olduğu Ünv olursun ve ona açılırsın aşkını anlatırsın yıllardır onu ne kadar sevdiğini bir ısrar peşinde olursan , bırakmazsan oda zamanla ona olan aşkını kararlığını anlıyacak ve seni sevecek güven bana :) ama şimdi aklını başına topla dersine konuş iyi bir şekilde sınava hazırlan ağlaman , üzülmen eline birşey geçmeyecek ve sınavı kaydeceksin ona hiç ulaşamıyacaksın inan bana kalbimdeki acı geçecek ve zamanla aklından gidecek kendine gel hadi
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur. Teşekkürler yorum için.
+1 yılmesafeler gerçekten çok kötü be.. biliyorum en azından yanında yakınında olduğunu biliyodun mutlu oluyodun ama o artık uzakta çok kötü gerçekten ama insan engelleyemiyo dur gitme diyemiyo en iyisi; en iyisi diye bişey yok insan unutamaz, anca alışıyosun alışırsın :) onu hatırlatan herşeyi yok et, takip etmeyi falan bırak insatadan. bir an hatırlayınca çok kötü oluyosun çünkü.. dödüğünde hala hatırlıyosan aynı etki varsa kalbinde, gider açılırsın tekrar eklersin ama şimdilik en iyisi hatırlamamaya çalışmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende birini platonik sevdim hemde çok sevdim.. Uzun zaman sonra dayanamadım.. Belki söylersem bir şeyler değişir belki umut vardır düşüncesi beynimi kemiriyordu... Normalde ceusr değilimdir ama o riski aldım söyledim.. Tabi ağzımın payınıda aldım red değildi cevabı daha beterdi.. Oysaki ben kendimi red cevabına bile hazırlamıştım.. Çok üzüldüm günlerce ağladım pişman oldum.. Ama geçiyor.. Eğer söylemeseydim hep acabalarım olacaktı hatta ilerde keşke söyleseydim belki farklı olur diye düşünecektim.. Umutlarından kurtulamazsın bu düşüncelerden kurtulamazsın ben kız halimle söyledim.. Hatta geçen karşılaştık tokalaştık bir yıl olmuştu görmeyeli unuttum sanıyordum unutmamışım meğer.. Unutulmuyor ilk aşklar.. Evet benimkinin sonu kötü oldu ama söylemelisin yoksa üzerinde bir yük olarak kalacak ama söylediğinde sonu ne olursa olsun rahatlayacaksın..
00 Yorumla
+1 yılSev kardesim sev. 10 yıl da sev 30 yıl da. Duygu senin, hayat senin, karar senin. Aç bir müzik uzaaaktan uzaaaktan sev. Ama ne buradakilerin ne de o kızın umrundasın.
Zor sevgili olursun. Bir kere senin o kızı sevmen kızın umrunda değil.
Doğru bir ilişki için ne gerekli biliyor musun?
-Hayallerindeki kişinin, hayallerindeki kişi olmak.
5 yıl bir kızı uzaktan sevenlerin ciddi psikolojik sorunları var. Bu aşk değil. Ya ailenden gerekli sevgiyi alamıyorsun, ya sosyal fobiksin, ya asosyalsin. Bunlardan belki hepsi belki birazı. Ama kesinlikle normal değilsin.
Normali o kızla gidip tanısmak, olmazsa yoluna devam etmektir.
Geçmiş olsun otur haline ağla.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni biraz anlıyorum şu şekilde anlatim bir çocukla tanıştım çok yakın arkadaş olduk ama birbirimizden hoşlanıyr gibiydik o bana çok yakın davranıyordu ama sadece yanımdayken bende bir süre sonra aşık oldugumu farkettim 3 seneye yakın onu sevdim yaklaşık, arkadaşları hep bu kız iyi bulamazsın böyle birini gibi şeyler diyorlardı, 1 sene önce felan üniversiteye gitti ve başkasıyla çıktı bana ne dedi biliyormusun tam olarak başkasıyla çıkıyorum ona deger veriyorum sana ümit vermedimki dedi bana ben dondum ne dicegimi bilemedim demem o ki bazı insanlara YARANILMIYORSUN örnek benim sevdigim çocuga, iyi kötü günde onu kimse arayıp hal hatır sormazken ben yanındaydm , üzülme hayatına bak derim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Buna benzer bir sey yasamistim dostum. 5 yillik arkadasimi 3 yil sevmistim her gun goruyordum okulda arka arkaya oturuyorduk 3 yil sevdim ama acilamadim kaybetmekten korktum ve sonunda acilamadan lise bitti. Ulasmaya calistim ama ulasamadim bazen kendime diyorum ne salakmisim 3 yil bosuna bosuna sevmissin ama bazen de keske acilsaymisim diyorum icimde kaldi diye sana tavsiyem acil icinde kalmasin ne pahasina olursa olsun ben onu gormeyince unuttum ayda yilda 1 aklima gelir gormeyince unutuyor insan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumu en iyi yasayan bilir bende hic bir zaman soylucek cesarete sahip olamadim ayni okuldayken daha sonra cocuk mezun oldu bende farkli bir okula gectim ara sira karsilasiyoduk bir yerlerde ama artik karsilasmiyoruzda oncelikle uzakta olmasi unutmak istiyosan senin icin super bir firsat cunku gercekten gozden irak olan gonuldende irak oluyo 2 sene boyunca arkasindan agladigim cocugu unuttum * diger bir tavsiyemde sosyal medya hesaplarindan kizi cikar cunku gordukce bir yerlerde aklina gelir tekrardan unutmak istiyosan bir avantaj bence
00 YorumlaSevgilimle önce arkadaştık baya bir süredir birbirimizi tanıyorduk ve o benden tanıştığımız zamandan beri hoşlanıyormuş tam olarak söyleyememişti ama ima etmişti üsteleyince en sonunda söyledi sevgili olduk 1 yıl oluyor çıktığımız o da korktuğu için söyleyememiş bunca zaman bana. Ben 22 yaşındayım o 21. Eğer şimdi açılmazsan onu kaybedeceksin dene şansını ne kaybedersin ki? Hep bu acıyı mı çekeceksin? bence hayır yoksa hep pişmanlık duyacaksın söylemelisin hislerini.
10 Yorumla
+1 yılaynı şeyleri ben de yaşadım kardeş. inanmak istememiştim gözden uzak gönülden uzak lafına ama sonu yine oyle oldu malesef.. Üzülmemeye çalış. senin canını asıl acıtan şey senin ulaşamadığın bir mevkiyi onun kazanmış olması. ikinizde ünide olsaydınız canın bu kadar yanmazdı..
00 Yorumla
+1 yılBen de istiyorum ya beni de böyle sevselerdi nolurdu 😣 dostum ben karşılıksız sevdamı tam 2 senedir görmüyrm ama acını anlıyorum, bir de öğretmen olunca dokunmadan sadece sevdim nedensiz 😊 onu özlüyorum untamıyorum elimden bir şey gelmiyor malesef...
00 Yorumla
+1 yılYa gitmeden kesinlikle ama kesinlikle soyle sana siddetle soyluyorum soyle karsilik vermezse gidiyo zaten karsilik verirse de calisirsin onun yaninda uni kazanirsin mutlu mesut yasarsiniz 5 yil soylenmez mi ya ama cidden helal olsun 5 yili birak ben bir erkegin bir kizi gercekten sevebilecegine bile inanmiyodum valla helal olsun
00 YorumlaSeviyorsan git konuş bence. En azından kafandaki "acaba" gider. "Hayır" derse de önüne bakarsın. Yoksa böyle kafayı yersin. Kaybedecek hiç bir şeyin yok, tam tersi kafan berraklaşır, bir kaç ay acı çekersin ama sınava odaklanıp kendini test çözmeye verirsen bu durumu avantaja dönüştürmüş olursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılPlatonik olarak bu kadar yoğun aşk yaşıyorsun helal sana. Ona bir şekilde açıl bence hemde vakit kaybetmeden. Yoksa kız sevgilisi olursa ilerde keşke daha önce açılsaydın her şey çok farklı olabilirdi diyecek büyük ihtimal. Kızların hoşuna gider beğenilmek, sevilmek, aşık olunmak hele hele senin kisi gibi. Artık facebook ile mi kurarsın, cep telefonu ile mi kurarsın irtibatı bilemem hangisi işine geliyorsa onla irtibata geç.
00 Yorumla İnternetten ekli ise ordan konuşmaya devam edebilirsin. Kadınlar sevilmekten çok hoşlanır aslında. Ona sevgini belli et. Kendinden emin ol, cesur ve kararlı ol. Kendini sev, kendine güven. Zamanla duygularını ona açabilirsin belki de okulu kazandıktan sonra. Sınavlara iyi çalış sende aynı okulu kazan hatta daha iyisini ;) Hakkında hayırlısı olsun. Seni anlayabiliyorum karşılıksız sevmek zordur. Umarım buna depecek biridir.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yıl senin gibi platonik sevdim. ve o da üniversiteyi kazanıp ülkenin öbür ucuna gitti. acının her zerresini senin kadar hissedebiliyorum. söyle ona sevdiğini ben söyledim ama ilerletemedik mesafeler yüzünden hala canım yanıyo ama yapabiliceğim birşey yok. rica ediyorum söyle ona en azından bu konuda pişmanlığın olmasın. en az kendim kadar isterim senn mutlu olmanı yaşaddığın acı çok zor biliyorum.. çok üzgünüm.
10 Yorumla
+1 yılbak bu görüşü çok samimi paylaşıyorum yerine kendimi koydum
o gitmek zorundaydı hayatını garantilemek zorunda ama eğer bu sebeple başka bir insanı tanırda aşık olur seni unutursa ve sende bunun üstüne kendini kaybedersen boşlarsan o zaman acınacak halde olursun ama tüm bunları bir kenara koyup adam gibi hazırlanırsan sınava sende seneye kazanır başka bir insanı tanımalısın eğer mesafelerden dolayı seni unutursa ondan daha bir şey bekleme00 Yorumlaay canım ya ne sevmişsin be kilometreyi bile öğrenmiş. bu kadar masum ilişkiler hayata geçmiyor a işte çok kötü maalesef. seven 5 yıl sevdiğiyle kalıyo maalesef. söyle annem söyle söyle yoksa kaparlar aşkısııı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim aynı derdi bende yaşadım ama inan bana 3 aya geçiyor sadece senin yapman gereken derslerine odaklanman ve kızın resimlerini olanildiğince görmemeye çalış gözden uzak olan gönülden de olurmuş instagram da takip etmeyi falan bırak elinden geldiğince de görmemeye çalış resimlerini ne zaman aklına gelse test çöz zaten yazdıklarından çalışkan birine benziyorsun, bunu kullan
00 Yorumla
+1 yılEger seni seviyosa birakmaz zaten meraklanma aglanip sizlanma benim sevgilimde daha uzaga gitti anliyorum seni araya mesafe girer kusura bakma ama sogukluk olur ister istemez bence bosuna uzulme hersey olacagina varir su akar yatagini bulur
00 Yorumla
+1 yılBenzerini bende liseden unv gectigimde yasamistim cok berbat bir duygu ama sunu soyliyimm insan alisiyor, ilk gunler agla, sonra bilgisayar oyna, arkadaslarinla gez vs eninde sonunda unutcan, aci ama gercek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu platonikleri bir ben mi garip buluyorum? mazoişt misiniz? seviyorsan git çat çat söyle ne abartıyorsun yahu sanki evrenin yapı taşını anlatıyor kıza ? kusura bakma canım sen kendin kaşınmıssın beş yıl beklersen kuş uçar sende arkadan öyle bakarsın.
00 YorumlaKıyamam ya :( keşke açılsaydın muhabetiniz iyise konuşmaya devam et ve derslerine sıkı çalışıp yanına gitmeyi hedefle
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Genç arkadaşım
Sana duygusal yorum yazarak daha da üzülmeni ve umutlanmanı istemem.
Söylersin severse sever sevmezse unutacaksın
Karşılıksız bir aşk için senelerini boşa harcamaya değmez.00 Yorumla
+1 yılPlatonik sevmek yerine söylemiş olsaydin belki onun da aklinda sen olurdun ama uzaktan sevmek pek. bir şey ifade etmiyor biraz sert bir yanit oldu sanirim ama kendi hatanin bedelini ödüyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılOğlum manyak mısın 5 senedir bir kıza takıntı yaptın? Bırak, kız mı yok, aranızda birşey yaşanmamış bile.
00 Yorumla
+1 yılÜniversite ortamında öyle kişilerle tanışacak ki sen aklına gelir misin orası bile muamma. Bence kafandan atman en iyisi.
00 YorumlaKulübe hoş geldin unut maya çalış emin ol atı alan Üsküdar'a varmıştır ünide..
Tecrübe ile sabittir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim duygularını açıkla içinde tutma bu kadar kendine eziyet etmene gerek yok hiç bişey kaybetmiceksin açıkla kabul Etsede etmesede şansını dene. Böyle yapmıcaksan acil psikologa git çok iyi gelir tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılaglama ya beni de aglatcan smdi uzulme acıl ona kabul etmeyblr ama cok calıs sende pesini bırakma ya da uzulme ama kalbıne göm :(
00 YorumlaGit açık açık konuş bence bunda utanılıcak hiç bir şey yok aşkın önüne hiç bir şey geçemez bunu unutma ;) :)
01 Yorumla
+1 yılBen bu sevgiden biri icin bu kadar uzulmeyi anlam veremiyorum. Yani biriyle olmusa baskasiyla olur. Neden bir kiside takili kalionuz. Dunyaya bir kere geliosun kimse icin kendini hirpalamaya gerek Yok.
00 YorumlaUnutmaya calis !! Ve derslerine odaklan yoksa boyle aglamaya devam edersin onu dusunme tavsiyem bu.. cunku kiz senden zaten bir haber oraya gidiyor ve sevgili yapacaktir elbet ona gore unut gitsi derslerine calis !!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılplatonik olduğu için aslında çokta fazla yapacağın birşey yok. sadece şunu yapabilirsin risk alıp onu sevdiğini söyleyebilirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılZamanını daha fazla boşa harcama. Unut gitsin.
31 Yorumla
Soran+1 yılUnutabilsem unutacağım.
bugüne kadar durdun şimdi de yazıyorsun gidiyor diye üniversitede birini illaki bulur çok geç ama unutulur zamanla bu da
02 Yorumla
Soran+1 yılYarama tuz serptin sağ ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kizi 5 yil platonik sevecegine Plutonu sevsen daha kolay hic degilse bakinca gokyuzunde goruyorsun.
5 yil tam sevsen duramazdin soylerdin insana izdiraptir ask00 YorumlaKeske soyleseydin artik is isten gecmis onun icin yeni bir hayat basliyor. He unutabilir misin unutamazsin
00 YorumlaKız zaten uzağa gitmiş. Hislerini ona söyle. Reddetse bile uzakta olması avantaj.
00 Yorumlagit ve onunla komuş kızlar böyle şeylerden çok hoşlanır git ve itiraf et hatta rkdaşlık teklif et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜniversite başlayalı çok oldu...
ben olsam hemen gönderirim :)
derslerinden geri kalmasın...00 Yorumla Kardes 5 sene nasil bekledin. Simdi sen kiza boyle dersen bastan ozguvensiz damgasi yersin ve o kiz bir daha suratina bakmaz. Biraz atilgan ol, 5 senedir seni seviyorum falan deme sakin
00 Yorumla
+1 yıltabi ki gidicek, onu seviyorsan bencillik yapip onun egitim hayatiyla oynamazsin zaten.
00 Yorumla1-2 güne sınıftan okuldan birileri teleon numarası ister facebooktan ulaşır konuşmaya başlar yıkılırsın unut gitsin
00 YorumlaVay be bir erkekten bu zamanda bunları duymak gözlerim yaşardı 👏👏👏👏
00 Yorumla
+1 yılGidip söylemelisin.. Aslında 5 yıl önce söylemeliydin
00 Yorumla
+1 yılUnutmaya çalışmaktan başka çaren var mı? Yok. O zaman başla.
00 YorumlaYürü be dilberim endamını göreyim
Senle geçen günlerin ecdadını s. keyim
Ben ferhatmıyım bir kız için dağları deleyim
Mecnunuda s. keyim senide00 Yorumlaartık söyle tabi senin için kalmıyacak bunu bil ve iyi hazırlan sende onun yanına git tek düşüncen bu olsun.
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok sonuçta okumaya gidiyor kendi iyiliği için. Seninde onun için iyi düşünmen lazım aşk budur
10 Yorumla
+1 yılBiraz zaman geçtikten sonra kızın okuduğu şehre gider ona herşeyi itiraf ederdim :) Mutlaka etkilenecektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılhayatına bak.. haberi bile yok..
seni mi düşünecek sence?*
suçlama. sende dersine odaklan lütfen.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kardeş açıkladın açıkladın açıklamazsan hep içinde kalır. Sen direk söyle ha kabul etmezse zaten için rahat olur dersin zaten dedim oda kabul etmedi diye ama kabul ederse senin için'de iyi olur. Hadi hayırlısı bakalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbölesi daha hayırlı bence hakkında. yeni insanlar yeni maceralar seni bekliyo. saplantılı aşklar iyi değil
00 Yorumla
+1 yılBence sevgilisi falan yoksa açıl kıza sevdiğini belli et
00 YorumlaUnut boşver... Süt içmek için eve inek almaya gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilimde gitti başka şehire üni için ama o kadar kötüyüm ki seni en iyi ben anlarım sanırım o boşluk duygusu bir parçam eksik gibi bugün 9 gün oldu ama hiç iyi Değilim hala
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun dostum ben de 1yildir seviyorum universitemde birini benimki farklı tabi ben haftada 1 veya 2 3 haftada bir goruyorum kisa sureli de olsa
00 Yorumla
+1 yılKendini toparla sende artık karşılıksız aşk çok acıdr bence önüne bak sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor kardeşim karşılıksız olan daha zor oluyor heleki uzak kalınca şahsen yaşadığın için Allah sabır versin
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat