"Ne yaparsa yapsın yine gelse yine severim." dediğiniz biri var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılNe yaparsa yapsın sevgilimi yine severim. Onu yıllardır tanıyorum. Benim için değerli olmakla beraber, beni hep başının üstünde tuttu. Geldiğim yeri, kariyerimi, hayata dair motivasyonumu ona borçluyum. Değerli olduğumu biliyorum ve bu değeri yıllardır hissediyorum. Gerektiği zaman yanımda, gerektiği zaman arkamda yürüdü.
Böyle biri her koşulda sevilir. Zaaflarına yenildi diye ondan nefret edemem. Önemli olan şey; karşındaki insana değerli olduğunu, özel olduğu hissettirebilmen. Bu duyguyu birine yaşatabiliyorsan hep sevilirsin.
Dipnot: Tabii ki asla başka bir insanla paylaşamam. Aldatılırsam nefret etmem, hayatımdan çıkar, aşkım biter, sevgim bitmez ve ömrümün sonuna kadar onun iyi ve mutlu olması için dua ederim.31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Var , her hatasına göz yumduğum haksızken bile özur dilediğim gitme diye yalvardığım, gururumu hiçe saydığım , sokaklarda ağladığım, bir kız olmama rağmen içip içip aradığım , suçlu olmasina rağmen saatlerce ulasabilmek icin aradığım, suclu olmasına rağmen üzülmesin diye susup yüzümü saklayıp gizli gizli agladigım, ettigi hakaretlere rağmen icimde sevgisini büyüttüğüm ne yaparsa yapsın 1 sarılışına kandığım tum hayatımı adadığım herkesten sırf onun icin vazgeçtiğim ve koşulsuz sevip acıyla gülümsemeyi ögrendiğim biri var. Hic tanişmasak Yine çıksa karşıma yine cok severim. dünyada sanki erkek kalmadı b*k var gibi en çok acıtana vuruldum. Çünkü b*k vardı sevdim onu.
14 Yorumla
yok. zira geleceğe dair büyük konuşmak huyum değil. hayat insana tükürdüğünü kafasına vura vura yalatıyor çünkü.
ama yaptığı her şeye rağmen sevdiğim biri var. sevmek zaten biraz da 'rağmen' sevmek sanırım. öyle ha deyince vaz geçemiyorsun.11 Yorumla
+1 yılelbette var
eski kız arkadaşım istese canımı veririm...05 Yorumla- +1 yıl
evet kesinlikle değmez.. bende biliyorum... bunu
ama 2 aydır ayrıyız... canım hala acıyor kalbim hala acıyor
bayatıma başka biri girmediği sürece de unutamam... o yüzden bir an önce birini bulmam lazım... yoksa acı çekmeye üzülmeye devam... diğer taraftan allaha her gün dua ediyom yalvarıyom beni affetsin geri gelsin diye... bir umut işte - +1 yıl
birine vazgeçilmez oldugunu hissettirdiğimde ilk önce benden vazgeçti.. tuhaf değil miiii
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
142
Cevap
69Cevap
+1 yılCok hastalikli bir duygu aslinda bu. Biz de cok uzaklastik, bazen dusunuyorum o duvarlari yikip eskisi gibi olsak yine bana hissettirdigi mutlulugu once ki gibi hisseder miyim diye. Olmuyor biliyir musun, olmaz yani. Araya kirginlik girdiginde gozyasi girdiginde bunlari bir kenara atip eskisi gibi olamazsin. Eski safligini, masumlugunu kaybediyor hisler
11 Yorumla
+1 yıl3 yıl bir adamı uzaktan uzağa sevdim. İki saniyelik göz göze gelişle. Sertti, kabul ettim. Soğuktu, olsun dedim. Sevmedi, ben onun yerine severim. Git dedi, tüm dönüşleri önüne dizdim. Hala sevmiyor, hala bekliyorum. Kimse olmadı, ondan şu an ülkelerce uzaktayım. Bir gün geri döndüğümde onu bulabilmeyi umuyorum yalnızca. Ne yaparsa yapsın, ben onun o simsiyah gözlerinde oldum. Nasıl affetmem
21 Yorumlamumkunse bunu demeyin.
benim vardi ve ne yaparsa yapsin, her geldiginde eskisinden daha cok sevdim.
her gidip geri donmeye katlandi sevgim.
onsuzluk korkularimi buyuttu ve donuslerini lutuf olarak gormeye basladim.
haliyle sevgim bitecegine artti daha bir sevdim.
ve bigun fark ettim ki gururum askla gitmis.
sizi aglatan uzen degersiz hissettiren babaniz olsa geldiginde sevmeyin affetmeyin.
degismiyor insanlar, bir kere gidebilen sonra hep gidiyor.02 Yorumla- +1 yıl
İnsanların bunları yaşayarak öğrenmesi ne acı. Hayalleri gidiyor, umutları gidiyor, kendine saygısı gidiyor...
https://www.youtube.com/watch?v=CnMCdMLbCIc
Onun için kendime olan saygınlığımı, gururumu, sevgimi zamanında yok eden adama, nefretimi bile layik görmüyorum artık. 2. Şansın umut kırıntılarını beslemiyorum artık ona karşı. Tek hissettiğim nefret kırıntıları.
21 Yorumla
+1 yılVar uzun süredir unutamadığım...
Her gece uğruna ağlayarak dua ettiğim.
Az da olsa umut var be içimde...54 Yorumla- +1 yıl
Onun aklımdan çıkması için çabalamıyorum... çabalamam da..
- +1 yıl
Boşver, beni en mutlu eden şey o.
Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. biraz oylede geldikleri an kaybediyorum hisslerimi onlara karsi ya. yokken cok ozluyorum beni umursamiyor diye cok uzuluyorum sinirleniyorum hatta ama o beni severken ben onu tinlamiyordum ve o an hic sevmiyordum kendisini. cok garip ya
01 Yorumla- +1 yıl
Sürekli bir ilgi istiyorsun o yüzden. Elindeki kuşa değil, daldaki kuşa odaklanıyorsun, Onu istiyorsun. Avucunu açıp elini dala uzatıyorsun. O sırada eldeki kuş kaçıyor. Sen farkında bile değilsin. Bütün amacın daldaki kuş. Elini uzatıyorsun dala. Tam kuşu alacakken kuş "cik cik" deyip uçuyor. Sen de kuşsuz kalıyorsun.
Boşver insan psikolojisi bu. Ama biraz daha seni sevene gitsen daha iyi olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılSevmekten vazfeçmeoum ki hiç.. 8 yıl oldu silemedim.. ama gelse.. koşardım boynuna.. ama o gelmez bende koşamam
07 Yorumla- +1 yıl
Aralıklı sevgi nasıl oluyor?
- +1 yıl
Yoo ben mutluluğu haketlemişim :/ mutluluğumda mutsuzluğumda onya olsun istedim başta sadık kaldım ama sonradan benden her gidişinde canımı her yakışında gitmek istedim unutmak istedim başkası olsun istedim.. olmadı.. ne onla ne başkaıyla adam akıllı mutlu bir ilişkim olmadı bir daha..
- +1 yıl
amiin inşallah...
- +1 yıl
hepimizin gönlüne göre versin rabbim..
+1 yılHayatımdan çıktığına gore hataları yüzünden çıkmıştır.
İnsanlar elindekini düzgün kullansaydı zaten ikincisini istemezdi. İkinci kez bir insani hayatina sokmak yapabilecegin en büyük hata diye düşünüyorum. Ve ne kadar seversem seviyim kesinlikle Hayatımdan çıkardığım bir insani geri almam :)00 Yorumla
+1 yılİhanet dışında herşeyi affederim severim. İhanet durumunda yine sevmeye devam ederim ama asla affetmem sevgimden hasretimden gebersemde affetmem. Ama neticede sevmeye devam ederim.
00 Yorumla
+1 yılVar ama bakın bu acizliktir. Aşk ancak yaptırabilir bunu size. Dolaylı yoldan aşk evet koca bir acizliktir.
Olmayın aşık. Çok sevilmekten mutlu olmaz kimse ancak egolarını tatmin eder.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaparsa yapsın, yine gelsin. S*ktir git derim. :):
21 Yorumla Hani şu zor erkekler yok mu takmayan, umursamayan, tınlamayan kendi halinde olan erkekler hıh işte onlardan biri gelse yine severim.
04 Yorumla
+1 yılÖnceden vardı ama şimdi "ne yaparsa yapsın yine gelse yine söverim" dediğim kişi oldu
12 Yorumla- +1 yıl
Yaptıklarından sonra bu hale gelmesi normal
Bende max. 3 hak vardır. Sonrasında gelirse kabul ederim ama onunla oynarım. Çünkü sürekli git gel yapan birisine yapacağım tek şey budur.
17 Yorumla- +1 yıl
3 çok be :D bildigin uzere ben 1 haktan sonrasini vermiyorum :D :D
- +1 yıl
Olursun :D
- +1 yıl
:D:D
+1 yılYok olmadı olmayacak. Ben 2. şans diye bişey yok :)
14 Yorumla- +1 yıl
:) hadi senimi kırıcam olsunda gelmeyeceğinide biliyorum..
- +1 yıl
:) aramıyorum beklemiyorum.. gerek yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle dünya ağzımıza zıçacak bide sevgimi beklicek avucunu yalasın onlar :D
10 Yorumla Evet vardi geri döndürdümde ve sonradan fark ettim ki cok sogumuş ondan bu kez de ben gittim 😎💃
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar olma mı :( ama avcund abildiği için beni hep ağlatıyor beni hep üzüyor... insanlara bunu hissetsende içinde kalacak. karşındakine belli etmeyeceksin..
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok. ağzıylaa kuş tutsa... diyerek bile yormam kendimi
02 Yorumla- +1 yıl
Oyleyimdir:)
+1 yılKimsenin öyle bir kredisinin olmayışına sevindim. Bir şey sorgulattın şu an da hayatımla ilgili. Ne güzel böyle sorular görmek. Teşekkürler.
01 Yorumla
+1 yılvar ve her gelişinde de ilk günkü gibi sevdim hala da seviyorum :)
06 Yorumla- +1 yıl
öyle demeyelim de epey badire atlattık..
- +1 yıl
aynen... ne olursa olsun sonsuz güvenebildiğim tek kişi... işte her insanın kusurları oluyor hiç birimiz mükemmel değiliz bende onu her haliyle kabullenmeyi öğreniyorum :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :) darısı başına diyelim o zaman :)
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılvalla gurur hikaye tekrar konuşsak tamam derim ama ihtimal bile yok kız arkadaşı var
02 Yorumla- +1 yıl
😂inş demek istiyorum ama demiş oldum
+1 yılYok ole bir dunya dön gel kerhanesi mi burasi giden bidaha dönmesin
01 YorumlaIsterse bidahakine cidden mukemmel birine donussun, suratina bakmam zamaninda kalbimi kirdiysa..
01 Yorumla
+1 yılVar demek bile yeterli bir cevap gibi gelmiyor onu kabullenişime.
02 Yorumla- +1 yıl
Biraz öyle ama yine de güzel. :)
vardı artık yok kendımı sevıyorum once sonrada benı sevenı
01 Yorumlaben öyle işin gelmişini... hadi ya, onu yapan insan aşık falan değil düpedüz salaktır :D
03 Yorumla
+1 yılşu an sevgilim var ama eğer beni çok üzerse kaldıramam çünkü Dünya onun etrafında dönmüyor kimse benden daha değerli değil.
01 Yorumla
+1 yılBundan sonra her boku yiyip gelenleri hayatıma almıyorum sevmem de
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılSunu biliyorum kime deger verirsen hep husran oluyorsun artik kap kalmadi sevicek.
01 Yorumla kalbini ildiğim bir insan ne yaparsa yapsın severim
00 YorumlaSürekli kalbimi incittecekse asla yine gelsin demem aptal değiliz
01 Yorumlaher zaman seveceğim ama bir daha asla gelişinde karşılamayacağım insan var
00 Yorumla
+1 yılcok sey yapti hep geldi hep sevdim cok s3vdim halada seviyorum
00 Yorumlavar - dıı ama yok artık bana okadar kırıcı sözler söylediki gelse de artık eskisi gibi sevemem. . .
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır yok, annemi bile ne yaparsa yapsın sevmeyebilirim yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu resmen kerızlıktır nıye kendımen tavız verıyorum ki, ayrıca huylu huyundan vazgecmez test edıp onaylanmıştır.
00 Yorumla cok annamli soru ama ben gelmemesinden yanayim oyle gelmesini cok sevdiyim birinin gelince bir kiymeti kalmaz o uzden uzak olsunda kalbimde buyusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an evli ve çocugu var. daha önce birine asık olmus bir kızla bile asla beraber olmam ben ama o ha desin, hoplarım. öyle bir kalbi var ki, bir milyon kalbin iyiliklerini topla onunki kadar iyi niyetli olamaz.
00 Yorumla
+1 yılBeşiktaş alsan da gençliğimi senden vazgeçenin anasını 😂😍😍
01 Yorumla
+1 yılVar o ne hata yapmis olursa olsun ihanetde etmis olsa ben onu yine affederim
12 Yorumla- +1 yıl
Malesef ki
ne yaparsa yapsın diye bir şey yok, çok sevsekte ne yaparsa yapsın durumuna getirmemek lazım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılalzheimer olsam bana yaptıklarını unutmam
ağzıyla bırak kuşu fil tutsa umrumda olmaz
Demek isterdim lakin diyemiyorum herşeyi yaptı ve kabul ettim02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim😊😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok oyle biri... Ne yaparsa yapsin gelmese yine de severim.. dedigim var
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDemek istedgim gelmese bile seviyorum.. gelse kalbim sonuna kadar acik zaten.. ama o gekmez ve ben hala seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılBiliyo musn icimden bir ses beni anlayabilicegini soyledi bana... ve ayni ses onun dönmeyecegini de söylüyo. ben ondan ayriyim diye gece uykumdan kalbimin acisiyla uyandigimi bilirim gozyaslariyla.. ben biri gelip cigerlerimi söksede artık icim bu kadar yanmasa dedgimi bilirim. herseyi bile bile yasadim ben. onuda bile bile sevdim. belki o da hala seviyodir bilemem ama. ben mantigimi zorluyorum sadece bikere daha bile bile yanmamak icin.
- +1 yıl
İçindeki sese teşekkür ediyorum. Tabi içindeki sesin sürekli doğru söyleyeceğini varsaymayarak. Çok sevmişin belli ve hala seviyorsun.. Giden oydu galiba. "Yanmamak için mantığımı zorluyorum" diyorsun ama gerekiyorsa yine yan. Yanmadan bitmez bu sevdalar. Yüksek bir eşikten atlaman lazım. Şöyle düşün sen şuanda zehirlenmişin. Ciddi bir zehir ama öldürmüyor. Süründürüyor. İyileşmen için çok can yakan bir panzehir içmen lazım. Onada cesaret edemiyorsun. Ya daha kötü olursam diye. Dediğim gibi "hayat belkilerle yaşanmaz." Ya içeceksin bir iyileşme şansın olacak ya da içmeyip sürekli böyle yaşayacaksın. Bence iç hayat için savaş. Kaderin sana verdiğiyle yetinme. Ancak böyle senin masalın mutlu sonla biter. En azından bir ihtimal olur. Yoksa ortada ihtimal dahi olmaz..
Cevap sahibi+1 yılNe guzel anlatmissin yuregine saglik... ama ben bir cok kez denedim. cabaladim ugrastim. oyle tuhaf ki icimdekiler anlatamam. ben uzdum belki ama o beni kat kat uzdu. ve biliyorum bidaha birlikte olsa yine uzulurum. o mutlu olur mu? benxe o da olmaz.. ne ben ne o degisemezken zorlamanin bir anlami olmuyo. tek sıkıntı gelicegimi yalniz geciriyo ve geciricek olmam. benim lugatımda kalbinde biri varken baskasiyla olmak yok.. ben hep boyleydim. hayatimda bikez bile gercekten aşık olmadigim birine aşkm bile demedim. bunlar ozel seyler herkese kullanilmaz cunku. durum boyleyken ben ne yuzbininci sansimi istemek icin ona yaklasirim. ne ben ona yuzbininci sansi tanirim. ama sever miyim? Her saniye..
- +1 yıl
Sevmek böyle bir şey olsa gerek. Tüm olmazlara rağmen, hala olur gibi düşünebilmek.
Ben bunun geçeceğine inanıyorum. Sen de inanmalısın. Tamam seversin, içinde küçük umutlar beslersin belki. Ama zaman geçer, araya mesafe girer, aklın daha başka şeylere takılır. O küçük umutların artık bir boşluktan ibaret olduğunu anlarsın. O zaman ne kadar sevsende bitmiştir olay sende. Sevmek sadece uzun zaman süren eylemin alışkanlığıdır. Alışkanlıklar yapılmaya yapılmaya körelir. Belki bir daha aklına bile gelmez veya gelir "ben ne yapmışım" dersin.
Her şeyin ilacının zaman olduğunu bilirsin ama sadece zamanla her şeyin iyi olacağını bilemezsin. Biraz çaba, biraz kararlılık , bir de acıya karşı dayanıklılık lazım..
Mümin Sekman ın kitabı varya "Her şey seninle başlar" aynen öyle işte. Kendi yaşamının hem oyuncusu, hem senaristi hem de yönetmenisin. Hayat senin elinde. Mutlu olmak da, acı çekmekte...
Yeterki bu süreçte kendine inan. Sonra tekrar bu konuşmaya bak. Gül geç.. :)
Cevap sahibi+1 yılUmuyorum ki bigun bunlara bakip gûlüp geçebilirim.. hatta ismi gectiginde kalp sızımın yerini; bu da kimdi? sorusu alır..
Benim kararlarım hep pazartesi başlayıp salı son bulan diyetler gibidir ama, insallah dedigin gbi olur ve zaman dedikleri ve ilaç diye nitelendirdikleri bu sey işe yarar😊- +1 yıl
Kesin çözüm olmasa bile yaklaşık olarak %82 lik güvenle olumlu sonuç vereceğine inanıyorum. Karar süresinin bu kadar kısa olması kesinlikle motivasyon, inanç ve amaç eksikliğinden kaynaklanıyor.
Motivasyon işini kendine sürekli telkinlerde bulunman, kendine rahatlatıcı sözler söylemen ve kendini ödüllendirerek kazanabilirsin.
İnanç işini daha önce yaptığın ve başardığın olayları düşünerek kazanabilirsin. Kendine inanmanı sağlar.
Amaç işini ise amacı somut bir bir hedefe bağlaman psikolojik olarak seni rahatlatır. Mesela İTÜ yü kazanmak isteyen öğrencinin duvarlarına İTÜ'nün resimlerini yapıştırması veya rock yıldızı olmak isteyen birisinin dünyaca ünlü rock yıldızını kendine ilham edinmesi.. gibi..
Cevap sahibi+1 yılSen bu işi biliyosun bence bir psikolog olmaliydin
Cevap sahibi+1 yılHaklisin kendimi sansli hissettim.. ilk defa😊
+1 yıl1 kere yapar cahillik derim 2 kere yapar hata derim ama 3. cü kere yaparsa sktir ederim.
01 YorumlaHayır yok, hayatım boyuncada öyle köreleceğimi zannetmiyorum.
01 Yorumlavardı artık o kadar salak değilim. maymun gözünü actii
00 YorumlaNe yaparsa yapsın severim demek büyük iddia diyemem bunu...
00 Yorumla
+1 yılNe yaparsa yapsın çok ağır bir laf o yüzden öyle biri yok
03 Yorumla- +1 yıl
Ne istediğini bilmeyen bir erkekler olmaz.
+1 yılOkadar kazık yememe rağmen var malesef. Ve hala seviyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Onu zaman gösterir ama hiçbirşey eskisi gibi değil.
+1 yılYok. Kimseyi koşulsuz şartsız sevmem, her şeyi yapamaz. Bitmişse, bitmiştir;geri dönüşü zordur.
00 YorumlaElbette var gelmeyecegini bildiğim halde bekliyorum
01 Yorumlaböyle birini var etmek sadece acı çekmeye devam etmektir, saçmalıktır. kimse için değmez.
00 YorumlaEğer hala başka birini daha çok sevmemişsem evet var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla. Eskiler benim için ameliyat eldiveninden farksız.
00 Yorumla
+1 yılyok öyle 3 kuruşa 5 köfte :D
11 Yorumla
+1 yılHer şeyi yapicak sonra yine sevicem, öyle bir gezegen varsa oraya gitsin.
00 YorumlaGiden gitsin bosver, bazi seyler yokken guzel!
11 Yorumlavar. mevlana celaleddin rumi
10 Yorumla- Devamını Gör (151)
Devamını Gör(196)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Ne yaparsa yapsın yine gelse yine severim." dediğiniz biri var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler