Sevgilim yiğenimle çelindiğim bu fotoğrafı görünce ne zaman evleneceğiz diye sordu. Bu ne demek? Yani benden çocuk mu istiyor? Ne yapacağım? Ciddi düşünmesi çok hoşuma gidiyor ama ben daha küçüğüm. O da benimle yaşıt. 18imizdeyiz. Ona bunu Söylediğim de en azından söz keselim dedi. Bu duruma sevinmeli miyim, yoksa üzülmeli mi?
Sevgilim bu fotoğrafı görünce ne zaman evleneceğiz dedi?
Böyle konularda erken kararlar ileride büyük pişmanlıkların kapısını aralar fikrimi sorucak olursan en azından okulunu bitirip ayaklarının üzerine basmadan böyle bir şeye kalkışmaman yönünde ama illa bir ismi olsun derse en azından söz kesebilirsiniz sadece bir bağ olur arada bir adı olur ama yinede gerekli mesafeyi korumaya özen göstermeli insan söz demek evlilik demek değil sonuçta.
Henüz ikinizinde yaşı çok küçük daha bu yaşta söz falan böyle işlere girişmeyin bence ilerde ne olacağı hiç belli olmuyor yaşınız gereği gibi olun onu yaşayın.
Bende öyle diyordum çocuklarımın annesi ol felan diye o kadar tatliydiki konuşmalar sonra sebebsiz yere sogudu bnden sucumda yoktu bende konuştum olmadı bekledim ayrıldım yani hayallerimi sikti sende öyle yapma olurmu seven insan öyle hayal kurar kendimden biliyrm ama hayalim sıkıldı kalbime tecavüz etti
Abi ne istiyorsunuz bilmem ki ne güzel niyetini belli etmiş lakin daha önünüzde kocaman bir egitim serüveni var en azından olması lazım :) okuyun abi okuyun
1 aylık ilişkilerde bile "evlenelim mi?" soruları dönüyor. Bunlar sadece seni etkilemek ve ciddi düşündüğünü belirtmek için söylenmiş sözler. İşi bitene kadar onun en sevdiği kadınsın :)
Guzel bir konumda ve çok ciddi bir sekilde cocuklarinin annesi olarak bir anlik hayal etmis ki bu soz cikmis agzindan, fevri davranma daha çok gençsiniz. ( onun içinde geçerli)
ya burada bebe seninle evlenmek istiyo, sende istiyon ama yasınız erken söze felanda gerek yok 20 ve katına çıkınca aynı düşüncedeyseniz söz nişan yuaparsınız aile içinde sonra evlenirsiniz kendi aranızda bişey yapmanız saçma bence seviyoruz sevgiliyiz diyosanız yeter şimdilik sevin yeter :D Sensin o :D
En İyi Cevaplar