Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @Asuca @Slav___Kurtt7 @Yecüc_Mecüc_7991
Açıkçası emin değilim, çevremde evlenen insanları gördükten sonra gözüm korktu. 😄

Bendeniz de güzel şarkı yapmış...

#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#Evlenilirmi
26 Haziran, 2023 Pazartesi 18.16
Bu zamanda evlenilmez maalesef ayni kişiye göre değişir ama ben evlenmezdim özellikle de şimdi. çünkü hem para olarak zor maddi durum çok iyi olması lazım hadi o çözülür de gerçekten seven kalp için seven sizi dışınız ya da fiziğiniz için değil karakteriniz için seven birini bulmak ve gerçek sevgiyi tadarak evlenmek neredeyse imkansız gibi bu yüzden de zor.
Gerçekten çok doğru kardeşim
Mahallede çok sevdiğimiz bir abi evlendi 6 yıl falan önce.
Adam ilk zamanlar fena mutluydu bekarlıktan kurtulup hayatının kadını ile bir evi paylaşmanın heyecanı herhalde.
Zaten çok neşefi ve baya açık gönüllü bir adamdı.
Babamın yanında çalıştığım zamanlar yani 2 sene önce karşılaştık oturduk topluca muhabbet ettik.
Adam resmen 30 yaş yaşanmıştı.
Evlendiği zaman yok kadıb tarafı 200 gram altıj istiyo yok çeyizde şunlar olsun yok en iyi tv en iyi koltuk takımı olsun diye diye adamın iliğini kurutmuşlar.
Düğün, kına ve nişan için ayrı ayrı salonlar tutmuşlar.
2 saatlik eğlenceler için banka kredisi ödüyorum senelerdir dedi.
Şuanda ha bire kavga ediyoruz borçlar yüzünden dedi
Ee ablacım bi kere gelin olucam diye çocuğun ağzıa etmişsin.
Eğer doğru kişiyi bulduğuna inanıyorsan abi hiç düğün işine girişme bi nikah yap evet de geçsin bide kına yapılır kız tarafı razı olsun diye bitti gitti.
Ev kurma işini eğer kız anlayışlıysa abartmaz.
Evet, çevreme göre karar vermem doğru olmaz ben kendime ve evleneceğim kişiye bakarım
Erkeğe guven olmaz maalesef
Rica ediyorum
Cevap
4Cevap
Evlilik kapalı bir kutu gibidir, içinden ne çıkacağını bilemezsin derdi Hüseyin abim. O yüzden ne istediğinizi biliyorsanız evlenin arkadaşlar elaleme bakmayın, sağa sola kulak asmayın.
Ne evlenmesi yaa , dümdüz yaşa gitsin
Evliliğin bir döneme zamana bağlı olmasına gerek yok uygun kişi varsa zaten evlenilir
Hayır evlenilmez
Her zamanda evlenilinir
Hayir Nasıl evlenelim
Evleniyor insanlar
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?