Merhaba, 27 yaşında bireyim, Hiç evlenmeyi düşünmüyorum Ölene kadar böyle yaşamayı düşünüyorum Böyle yaşayan varsa fikir verebilir mi Bayanlar bu yaşıma kadar hiç bir katkı sağmadıkları için Ömrümün sonuna kadar onlarla görüşmek istemiyorum🙊
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende artik boyle dusünmeye başladım. Etrafimdaki bazi insanlara bakiyorum. Evli oldugu halde baskasiyla konusuyor. Ne mi oldu karisiyla bosandi...
Evlenmek istiyorsun adamin aklında baskasi kaldiysa mutlu da olmazsin.
Hadi düzgün birini buldun evlendin. çocuk yetistirmesi kolay degil. dininde imaninda cocuk yetistirmeyi birak kendi imanimizi nasil muhafaza edicez... zaman cok kötu :(
Ben ömrümde kızlarla gezip tozmadım, elime kız değmedi, 27 yaşıma geldim Hiç bir kız elimden tutmadı bana Hak geçildi O yüzden evlenmeyeceğim Cennete gidersem de Huri de verilecek Huri bizzat herkesin önünde çaba gösterip Sizin yapamadığınızı Ben yaptım diyecek hakkımı da alıcam merak etme 🙂
Cennete girersen alirsın hurileri ama cennette ucuz degil bilesin
Allah Teala bana bu dünyada Huri verdi zaten " Annem " Cennette ki Hurilerden maksadım şehvet değiL , Erkek çocuğu olduğum için Beni dışlayan Siz kadın toplumu Ahirette elbette Benim eşim olamaz Bana layık olan en temiz ve en iyisidir bu da Huridir 🙂
Dünya hatunları ahirette hurilerdenn daha guzel olacak :P
Ama Dünya hatunları erkekleri eziyor onlara kötü davranıyor ve sevgi vermiyor Güzellik bunun neresinde ki 🙄
Bütün kadınlar oyle degil elbet
Öyle değilse 20 yıldır niye yalnızım? Hiç benim yüzümü güldürmediler
Size iyileri denk gelmemis
Benim sevgimi hak edecek biri olsa gözüm gibi bakardim da bende bulamiyorum aradığımı
Benim hiç kız arkadaşım olmadı ki Gerçek hayatımda uğraşmadım neden erkek olduğum için ben çabalayayım Hiç uğraş vermedim sevgilim olsun diye Kızları hiç kullanmadım gerçekte ama Onlar duygusuz oldukları için Çaba sarfetmediler Bende hiç evlenmiycem 🙂
Tercih meselesi.
Yok tercih değiL mecburiyet Sizden bir şey olacağı yok bari Cennete gidersem Huri versin Allah sevilir ilgi görürüm hiç olmazsa
InsAllah gidersin cennete de doya doya sevilirsin.
SaoL dua için amin. Allah Teala , Seni Meleklerine sevdirsin ama çok kırgınım erkeğim diye yalnızlığa itildim ben de Ahirette cehenneme de gitsem Kızları sonsuza kadar görmek istemicem Allaha şikayet edicem Onları dünyada beni unutmalarına karşılık Ahirette de ben onları unutucam
Bende guzel duaniz icin tesekkur ediyorum. inanin bu hayatta herkes zor bir imtihanlardan geciyordur ben kimsenin yasantisinin kolay oldugunu düsünmüyorum. iyi ki ahiret var diyorum.
Sen bari beni sev 🙊😅
Yaratılanı severim, yaratandan ötürü
Çok güzel cevap verdin ama üzülme Sevdim Seni çok içtensin cana yakınsın demeni beklerdim neyse 🙊🙂
Üzülme kardeşim geçici dünya icin, sen kimsenin sevgisine muhtac degilsin. Allah sevsin seni
Teşekkür ederim 🙂🙊 moral verdin o kadar bana yorum yazdın ki Çok iyi bir kızsın 🍓🍫🍰 Sen gibi kızlar olduğu sürece üzülmem 😎👧🏻 O kadar güzel karşılık veriyosun ki Çok iyi geliyor 👍🏻💙🙂
Sevindim oyleyse :)
Bende kendimi boyle teselli ediyorum 😊
İyi ne güzeL 🙂🌸🍓🌹 Kızlar sevilmez mi Teselli etmene gerek yok ki Keşke kızlarda beni sevse çok isterdim 🙊 👧🏻 Anlatmak istediğim en başından beri buydu 🙂
Kızlar fitraten naif oldukları icin seviliyor da bende evlilige olumlu bakmiyorum. He desem hemen yarin söz keserler. Ama evlilik= bir süru sorumluluk demek. Esim olacak kisi ben sogudum ilgim bitti, baskasini seviyorum dese ben yıkılırım. En guzeli hic gönlünu kaptirmamak. Hadi ıstedigim gibi hayal ettigim gibi bir evlilik olsa bu evliligin Allah ile arama girmesinden de korkarim. Hadi o da benim gibi bir insan ayni kafa yapisina sahip diyelim. ee bide bunun cocuk yetistirmesi var, ben daha kendimi yetistirememisim cidden buyuk sıkıntı..
Deylemî’den (R. A.) mervi bir hadis şöyledir: ... Yani:
“Allah bir kulunu severse o kulu, Zât-ı Uluhiyetine (dinine) hizmet için seçer, (dünyevî iştihalardan) imsak ettirir. O kulu, kadın ve evlad ile meşgul ettirmez.”(1)
İmam-ı Gazalî’nin Huzeyfe’den ve Ebû Umame’den (ra) rivayet ettiği bir hadiste Peygamber Efendimiz (asm) şöyle buyuruyor:
"Hicri ikinci asırdan sonra insanların en hayırlısı geçim derdi az ve çoluk çocuğu olmayan kimsedir."
Yine İmam-ı Gazalî’nin Ebû Hüreyre’den rivayet ettiği bir hadiste Peygamber Efendimiz (asm):
"Bir zaman gelecek; kişinin helâki karısının, anne ve babasının ve çocuklarının elinde olacak. Çünkü bunlar onu fakirlikle ayıplarlar. Ve gücünün yetmediği şeyleri kendisinden isterler. Adam da bu sebeple tehlikeli işlere girer. Böylece dini gider, kendisi de helâk olur." (2)
“380 yıl geçtikten sonra ümmetim için evlenmemek helal olur.” (Kenzu’l-Ummal, 11/145).
“İki yüz yılından sonra insanların en hayırlısı, yükü hafif, çoluk-çocuğu olmayan kimselerdir.” (Gazalî, İhya, 2/24)
Ben artık bunlarla amel etmeyi dusünüyorum.
Aynı düşünüyorum evlenmeye çocukkende sıcak bakmıyordum manevi olarak bayanlardan bir destek sevgi ilgi görmedim kısmetse 1 ay sonra 28 yaşına giricem bu yaşıma kadar bayanlar ne yapmış diye bakıyorum hiç bişey o sebeple yarınlarım da hayatımda olmalarını istemiyorum, Huri isteme sebebim hem günah nedir bilmezler hem kişilerine özeldirler 🙊👧🏻🙂💙🌸
Böyle hadisleri görmüştüm ama yazdıklarından bazılarını şimdi yeni öğrendim diyelim ki Sahih ( Sağlam ) olmasalar bile Günümüzde evlenmemek daha iyi çünkü Manevi olarak bayanlar yeteri kadar destek olmuyorlar 🙊
Bende eger evlenecek olsaydım esimin manevi hayati icin ne fedakarliķ gerekiyorsa yapardim. Sevgi desen var ama yeter miyim orasini bilemem. günlük benimle beraber okuma yapsin isterim. cok fazla ibadetle mesgul olsun isterim. Ben esime ulasamadigimda kesin namaz kiliyordur diyebilmeyi arzu ederdim. Sadece beni sevsin başkalrina bakmasin, dusünmesin... hem dünya hem ahirette esim olsun isterdim ama günümüzde boyle birini bulacağima inancimi yitirdim.
Allah Teala hayırlısı neyse Muhammed S. a. v hürmetine Sana nasip etsin 🙂
Amin :) bende oyle dua ediyorum. Rabbim dini olup da imanı olmayanlardan uzak etsin her daim kalbimi.
Seni sevdim ya Çok sempatiksin 🙂🌸🍒 umarım Sende beni sevmişsindir 🙊 Böyle Senin gibi temiz kızlar ve erkekler pek kalmadı çünkü
Bende senin kafa yapını sevdim. sempatik iyi birine benziyorsun.
Sevmedigim tarafini da söyliyim mi :P
Ya sevindim çok 🙊🤗
Söyle merak ettim 🙂
Profilini biraz inceledim de manken gibi kizlari seviyorum falan yazmissin. Açik sacik kizlarin fiziklerini yorumluyorsun. Senin gibi birine yakistiramadım.
Manken gibi kızlar şakasına yazdım ciddiyim , açık saçık kızların fiziğine yorum yazmıyom Makara yapmak amaçlı yazıp geçiyorum 🙄
Umarım dedigin gibidir ama Eminim bir Efendi olarak hic bakmamak size daha cok yakisacaktır.
Beni sevecek ilgi göstericek Annem gibi sahiplenen Kızlara bakıyorum ben Tamam Seni dinliyorum 😎 O kadar bana yazı yazıyosun Hatrın var 🙂🌸💙🍒
Madem beni dinliyorsun o zaman sana altın degerinde tavsiyelerde bulunayim. ola ki fikrin degisirde bir gün evlenmek istersen Allah'ın istediğinı tercih et olur mu? Sen Allah icin istersen, Allah-u Teala da sana en iyisini nasip eder. cünkü Rabbimiz bizi, onun emir ve yasaklarina uyup uymamakla bizleri imtihan ediyor. Ve islamiyet bir yaşam şekli dolayisiyle neyi nasil yapmamiz gerektigi belli. Bu ölcülere uyarak yaşarsan hem dünyan hemde ahiretin guzel olur.
Açık saçık kizlar belki hoşunuza gidiyor ama onlar o şekilde dolaştikça siz de günaha girersiniz. Boyle biri eşiniz olsa sizi de günaha sokar. Dinimiz bize "dindar olanini seciniz " diyor neden? Eşin de ibadet eden takva sahibi biriyse sende onun sevaplarından hissesiz kalmazsın. Ahirette pismanlik yasamak istemiyorsan
1) iş
2) eş
3) arkadaşına dikkat et derim.
Ooo süper yazıyorsun gönlüne eline sağlık 🙂💙 Açık saçık kızlar hoşuma gitmiyor öyle bir eşim olsa Herkes ona gözü ile bakar 🙊😢 evlenmek nasip Allah Teala ya bırakıyorum çünkü çocukluğumdan beri yalnız sevgisiz ilgi görmedim kızlardan O yüzden sıcak bakmıyordum ama Beni sahiplenen şefkat eden biri çıkarsa düşünebilirim 🙂
Hayirlısı olsun diyelim.:))
SaoL Senin içinde hayırlısı 🙂 🌹💙👧🏻