bence hayır
eş ilişkileri berbat
evlat çocuk ilişkisi zaten öyle
doğan çocuklar da fırlama zaten ekonomik açıdan güç yeter mi yetmez mi
en iyisi bekarlıkk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence hayır
eş ilişkileri berbat
evlat çocuk ilişkisi zaten öyle
doğan çocuklar da fırlama zaten ekonomik açıdan güç yeter mi yetmez mi
en iyisi bekarlıkk
Sırf evlenmiş olmak için evlenilmez... Ama ömür boyu ben bu insanla yol yürürüm diyebiliyosanız doğru insanı buldunuz demektir, kaçırmayın... Sonra çok pişman oluyo insan onu kaybettiğine... Evliliğin sorumluluğunu alabilecek kapasiteye sahip insanlar için bu saydıklarınız sadece teferruat... Çocuk ailenin aynasıdır fırlama olarak görünen çocukların ailelerine bakmak lazım... Onlar ne yapıyosa onu yapmamak lazım ki kendi çocuğun da aynı olmasın... Biraz pedagojik bilgi, biraz sosyal zeka, bolca sevgi ve sadakat olduğu müddetçe evlenmek güzel bişey... Bi insanla uyuyup uyanmak, onunla aynı sorunları omuzlamak, aynı şeylere gülüp eğlenmek falan hoş şeyler...
Bekarlık biryerden sonra sıkmaya başlar herkesin hayat arkadaşına ihtiyacı var, hele yaş almaya başlayınca, dertleşecek, konuşacak, paylaşacak kişiye ihtiyaç duyuyor insan. Seveceviniz, sizi seven mantıklı biriyle evlilik her şartta yapılır, ahlakı, saygısı, bitmiş bu dünyada sizin yetiştireceğiz saygılı, milliyetçi, ahlaklı, Aile saygısı sevgisi bilen evlatlar da sizin kazancınız olur
Doğru kişi ise zamanın önemi yok.
Doğru zamanda evlenmek önemli evet ama doğru zamanı kişiler belirlerler. Çift için doğru zaman ise gerisi boş.
İnsanın gönlüne hitap eden biri olmalı, cebine değil..
ama günümüzde maalesef gereksiz çok masraf oluyor.
aslında aileler örf adet vs vs dayatmasa gençler sade bisye bile razı olur 2 kişi el ele verince sevgi sadakat olunca bisyler olur aslında ama yok şu olsun bu olsun örf adet derken borç batağina sokuluyoruz. evlendikten sonra adım adım eksikler alınır aslında
Cevap
25Cevap
Üzdün, bende tam tersini düşünüyorum. Yaş ile ilgili olabilir.
olabilir
Ya çocuk bakması sıkıntı yoksa karı koca gibi yaşamak iyi bence
bilemiyorum ya
aldatmalar ve anlaşmazlıkla çokk
yine güven sıkntı
benim gelmez
Öyle 😂
Güzel bi tespit 😂😂 evlenmiyoruzzz evlenipte ne yapacaz hayatimizi niye kisitliyalim paylasarak herseyi 😂😂
Bu öyle bir şey olsaydı ama öyle değil, zamanı gelince evleniyorsun, şartların oluşmasını bekle sadece
Herkes böyle düşünüyor ama ortalık birey zina
Gayri meşru ilişkiler aldatmalar düzensiz saçma sapan hayatlar sınırsız sacmaliklarla doluyor sonra.
Güvenecek kimse olmadığı için evlenilmez. Bir evlilik bitirdim, ikinciyi asla düşünmüyorum
Durumun varsa evlen tabi. Kafa rahat olunca her şey oluyor.
Bence hayir, seks istersen zaten ortalik istekli kadin dolu, alacaksin nikah yapacaksin, üzerinden gecmeyen kalmamis, ona birde esim diyeceksin.
işte böyle dusunmek igrenç
insan nasilsa dunyayi da oyle gorurmus herkese boyle bakarak yargilamak sacma
@kendalliste_ gözümün önünde gördügüm dünyayi banami baska göstereceksin, 12 yasinda zikismeye basliyorsunuz, en bakireniz arkadan veriyor
aynen kanka sen kafayi yemissin bu yasima geldim sevgili dahi yapmadim etraf kotu diye boyle olan binlerce kiz var bari onlarin ahlarini alma kotu dusuncelerin sana kalsin ayrica kimsenin gunahini da alamazsin
@kendalliste_ binlerce kizdan bahsetmiyorum, milyonlarca kizdan bahsediyorum, sende burada hikaye okuma, burada isin gücün ask konulari, bulsan aninda verecende, bulamiyorsun. Kaybol yorumumdan, evlenmiyorum zorlami?
haha banane lan evlenme namus icin adam oldururuz biz
serefim icin yasiyorum ama boyle dil uzatana kıl oluyorum
ondan sen basit kizlara yap bu yorumlarini her kiz bir degil
birine kendimi teslim edecek kadar hafif degilim ben
helal haram kavramindan haberi olmayan ateist kafirlerle muhatap olmuyorum zaten iki kere düşün hastalikli beyin evlenme ama hicbir kiza namussuz diyemezsin oyle birine denk gelirsin ki yedirir sana bu lafini
@kendalliste_ kendini ispat etme ihtiyacini neden duydun ki simdi?
@kendalliste_ onal bunla yatani kabul edip evlenincemi müslüman oluyorum? tam tersi olmasin?
sana kendimi ispat etme gibi bir cabam yok sadece namus abidesi kızlar var bu dunyada hepsi senin dedigin gibi cirkef basit degil anladin mi
o zaman biz de her erkege pis serefsiz gozuyle bakalim nasil olur
olmaz herkesin kendine ozgu hayati yasayis bicimi karakteri var
@kendalliste_ IQ ün oldukca düsük, alaksiz seylerle baglar kurarak cok sacmaliyorsun ve satasiyorsun. Namusluysan kaybol, burada ispat etmek zorunda degilsin.
En güzeli karı koca çalışcak. Ve yaşlar 27 yi gececek
tamamen kapıyı kapalı tutmuyorum ama aradığımı bulabileceğime çok inanmıyorum.
sağ olsunlar sevgileri basit iliskileri sacma olan düzende yasiyoruz
Kesinlikle öyle
ben bu devre ayak uyduramiyorum beni 60 70 lere gonderseler ya
bir yolunu bulursan bana da bir bilet al eskilere
evet cunku bu çağ boyle dusunenler icin cok fazla :/
fazla anlamsız fazla bozuk
evlenilir ama devir cocuk bakip buyutme devri degil
en kotu 1 tane yaparsin o da heves icin sonrasi zarar
Şeref yoksunu ŞEREF sizsin
Sende ailenin hevesi kaçmış anlaşılan yoksa bu kadar karaktersiz biri olmazdin
rahatsiz etme beni bir daha şikayet edicem
Lan sen önce adam ol
Onca süre canım saçma konuştun engel atmışsın yav şak
sktr gt ahmak seni şikayet ederim defol
Şimdi DEFOL ne halin varsa gör.
boş ver git KAH PE
Skftrr git
şerefsiz ne diyorsun sen dikkat et laflarina ahmak herif seni embesil
Çocuksuz evlilik düşüncesi çekici
1 tane olmalı
Büyük sorumluluk şahsen ben bu yaşta bir teyze olarak yeterince soğudum😀 hiç hiç çekici gelmiyor
çocuk işleri bana ters , ayrıca evlenip devleti de aramıza almamıza gerek yok bence en iyisi beraber yaşamak
Kalbin çarpıyorsa evlen gitsin kanka
çarpmıyo işte sıkntı orada ajskajskajsa
Yani bu saydıkların için evleniyorsan mantıksız
e ne için evlenecez
tamam zaten o ilk şart ilk yapılması gerekn diyim
o olmadan zaten nası evlenecen
ama onun yanında bunlar da var
1 olumluya
1000 olumsuz
yani maddi kaygıları biraz gereksiz buluyorum 25 yaşımda 26 ya giderken gayet maddi kaygı gütmeyecek seviyeye geldim ben gelebiliyorsam herkes gelebilir bu hayatta. Evlat çocuk ilişkisi çocuk ne olursa olsun ailesini örnek alır nasıl mı örnek alır aile cahilse çocukta cahil olur aile ne kadar düzgünde olsa çocuk cehalet ve günümüzün sosyal medyasıyla düzgün olamaz önce siz cahil olmayın o da sorun değil yani bu benim görüşüm
Bana kimse bakmıyor ki zaten fark etmez.
niye öyle dedin ki
İstesemde istemesemde sonuç aynı bana bakan yok. Çirkin biriyim
Hayır tam sacnalık
Ne eğlenilir ne çocuk yapılır.
valla ben evlenmiyorum
Tamamen katılıyorum.. 😃😃
En iyisi vur kaç dimi 😂
Kendini böyle kandır sjdnd
evet böyle kadnırıyorum ve mutluyum
Çirkin ve kısa mısın?
hayır
çirkin değilim
ama kısayım ajskajska
da ne alakaa
Birinden biridir hahahahaha aşk ve evlilik bence dünyadaki en güzel şey birimi seviyorsun ve ayrılmamak üzere of
Tabiki en iyisi bekarlık
Evlilik hiç bir zaman mantıklı değildi..
Doğru insanı bulan evlenmeli
dogru karar bence
Evlenirim hatun bulabilirsek
Görüşün yanlış bence
niye
Bencede bekarlık
Evlenirim.
Evlilik güzel şey, tabi evlenilir
Haklısın. Kıymet bilmiyorlar.
Bırak yalnız başına yasa daha huzurlu
Hayır evlenilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?