• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sizce evlenme vaktim mi gelmiş?

beren49
beren49 Takip Et
Yoda Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
N'oluyor bana. ben evlenmek istiyorum.çok sevmek sevilmek istiyorum. kanka gibi takılabileceğim bana tatlı sözler söyleyen güzel şakalar yapan ruhumu okşayan hareketlerde bulunan bir koca istiyorum. ve güvenmek istiyorum..
Sizce evlenme vaktim mi gelmiş?
Sevgi Soruları Evlilik Soruları En İyi Sözler
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• mertkaraman
    mertkaraman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl

Haydi Abbas.. vakit tamam diyelim o zaman. :) tarif ettiginiz bu guzel duygulari en yogun yasadiginiz zaman dilimi simdiki zaman ise.. tahsiliniz.. hayata dair evlenmedn once.. ki varsa gerceklestirmek istedikleriniz de tamamsa.. neden olmasin. Dogru es adayi secmek konusunda mantiginizla hareket etmeyi basardiginiz surece mutlu bir evlilik sizi bekliyor demektir. Unutmayin.. İlk once mantik... sonra bu surecte ona alisma evresi ve zamanla sevginin oluşmasi.. pekişmesi.. Eger bu siraya tersten baslarsaniz.. yanlis alinmiş olan kararlarla.. yanlis eş adayi secimi ile birlikte mutsuz bir evliligin temellerini atmiş olursunuz. Çok sevdiniz.. hoşlandiniz diye biri ile duygusal ilişkiye sakin baslamayin.. Sonra iliskinizin ileryen donemlerinde...( Ya.. Ayşe.. soruyorum sana.. sen bu adamin neyini sevdin.. bu adami bir es adayi olarak dusunmendeki gerekceler nedir? ) sorusuna verecek cevap bulamazsiniz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• badlans
    badlans Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

sevmek sevilmek en güzeli bence de sen sabit maaşlı evden işe işten eve bir erkek beyfendi ile evlenmek çok makul olur. memur olur işçi olur vesaire
    mesela benimle evlenecek bir kadın beni 5 ayda bir görür buda bir kadın için zor olsa gerek. çünkü hep turtdışındayım en son kuveyte gittim 5.5 ayda geldim şimdi 2 ay sonra rusyaya gidiyorum.
    evlenme vaktine girdin artık erkek gibi olamassın bundan 5-6 sene sonra erkekler farklı bir gözle bakar sana. acaba bu yaşına kadar niye evlenmedi , ne yaptı gibi bir intiba oluşur kafalarında. tabi genelleme yapmak doğru değil

0
    20 Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Yuh. cidden mi. yalnız karşıma çıkmadı hiç içimin ısındığı biri. o nolacak

Yorumla
    • badlans
      badlans
      +1 yıl

bu sıkıntı sadece sende değil kahir ekseri kadınlar başta olmak üzere erkeklerde de var. işimiz çok zor geçen bir arkadaşımla bu konuda münazara yaptık hakikaten öyle
      şöyle açıklayım sana bundan 30 sene önce bu yaşımda olsaydım çoktan evlenmiştim. neden çünkü toplumsal ilişkiler dada sağlamdı o zaman ailenin akrabaların çevrenin işi eş bulma ve evlendirme kurumu gibi çalışırlardı erkek olarak düşünürsek askerden gelmiş. bir kaç ay sonra herkes seferber olrdu evlendirmek için aynı kız içinde geçerli yaşı reşit olmuş ise 20-21-22 olmuş ise bir seferberlik ile eş adayı bulunurdu. ve çok güzel bir dayanışma ile iki taraf memnun olurdu fazla detaya girmiyorum tabi
      günümüz koşulları ne yazık ki bazı değerlerin yok olmasına sebeb oldu hanımefendi bu kız için de erkek içinde zor bir süreç zaman ilerledikçe daha bir çıkılmaz hal alıyor. akraba eş dost çevre yardım etmeyince yaş ilerliyor zor oluyor. istekler bitmiyor eskiden annemgilin jenerasyonu bir halı bir kilime evleniyordu

Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Öyle ama güvenebileceğim kimse yok başta. tam işte bu bana uygun dediğim biriyle tanıştım ki yalanı ortaya çıktı anında sevdiği varmış zaten kız buna geri dönünce bana olan teklifinden vazgeçti. al işte kime güveneyim ben

Yorumla
    • badlans
      badlans
      +1 yıl

daha evvel bahsettiğim gibi ülkemizde değerlerimize sahip çıkamadık. bunun gelişme ile modernleşme ile alakası yok hanım efendi. özellikle hanım kızlarımız bu konuda çok müzdarib. bir şaşkınlık alameti var bir çoğunda ve üzülüyorum hakikaten. geçelim akraba. eş dost çevre ilişkisini. empati yapacak olursak kendi şahsıma münhasır bir erkek olarak erkek müsveddeleri var karşı tarafı üzüyorlar
      mesela evlenme aşamasındasın evlenmeden evvel bir çok şeyi saklıyorlar olduğundan farklı gösteriyorlar kendini aklı sıra itibar , gösteriş. ama yalan üzerine kurulu bir evlilikte bir çok sıkıntı çıkıyor ve üzülne taraf ne yazık ki kız tarafı oluyor evlillik yalan üzerine kurulamaz. elbet çıkar yalanlar ve evliliğin sarsılır
      mesela ben yurtdışındayın bazı arkadaşlarım evli. bulunduğu ülkenin şatafatına ihtişamına kapılıyor ve hanımına telefonda yalan söylüyor ben şahidim. bu etik değil ne yalan söylüyor mesela çalışıyorum karıcığım diyor halbuki akşamları yabancı hatunlar ile evinin rızkını yiyor

Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

İnanamıyorum ya ben düzgün bir evlilik kurmayacaksam zaten evlenmek istemem ki böyle şeyler duydukça ağrısız başım var ne evlenmesi diyorum ama ben ilgi istiyorum. sırt ilgi için birilerini kullanmak sevgili olmak benim harcım değil bunu yapacak kaeaktersizlikte biri değilim o yüzden evlenmek istiyorum. harama düşmemek için

Yorumla
    • badlans
      badlans
      +1 yıl

daha evvel bahsettiğim gibi sadece sen değil kızların bir çok kesimi bu durumdan müzdarip. erkeklerimiz de kendine çeki düzen vermiyor oda var bazı kızlarımız olduğundan çok imkansıza yakın istekleri var türk erkekleri tipsiz suratsız parasız gibi abesle iştigal bahaneleri var ne yazık ki. sizi anlıyorum çok değerlisiniz esasen çok değerli erkek arkadaşlarımız da var o kadar terbiyeli sevmeyi sevilmeyi bilen kendini ve eşini rezil etmeyecek her zaman yükü kendisi taşıyacak sorumluluk almaktan kaçınmayan dirayetli arkadaşlarımız da var memlekette. bizim kültürümüz ananelerimiz çok sağlam mayamız sağlam bir çoğumuz kız olsun erkek olsun yaradılıştan gelen bir asillik var. bu asillik para ile mevki ile gelip geçici güzellik ya da tip ile kıyaslanamaz. ama neticede hanımefendi her zaman başımızda annemiz babamız kardeşimiz olmuyacak. elbet çocukların olacak lakin onlar da yuvadan uçup gittiğinde sana bakacak bir eşin olacak ya da sen bakacaksın yaşlılık ta yanında birisi olması kaçınılmazdır

Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Evet ama öyle birini bulmakta umutsuzum

Yorumla
    • badlans
      badlans
      +1 yıl

ALLAH kadını erkeğe eş olsun diye yarattı. biz buna karşı çıkmayız yaradılış gayesi bu. her canlı çift olarak yaratılmıştır insan da kadın ve erkek olarak. tabiata aykırı hareket edemeyiz neticede
      evlilik muhakkak şarttır bir erkek ve kadın için ama severek sevilerek tabiki
      her zor döneminde yanı başında birisi olacak allahın kanunu sen yatağa muhtaç olduğunda sadece eşin olacak emin ol hiç bir şey daimi ve kalıcı değil sen öldüğünde her zaman yanıbaşında eşin olacak ve gün gelecek ömür boyu aynı yatağı paylaştığınız eşinizle aynı toprağı paylaşacaksınız yan yana
      Allah kimseye yalnız başına terkedilmiş halde ölmeyi nasip etmesin

Yorumla
    • badlans
      badlans
      +1 yıl

nasıl bir insan arıyorsun. biliyorsun kızlarımızın eş arama şekilleri çok farklı bir şey diyemem ben. çeşit çeşit ben seni tanımıyorum ve seninle burada konuşurken hiç bir şekilde ahlaka mugayir bir söz söylemedim.
      eğer böyle bir atıfta bulunsaydım sen konuşmayı keserdin. hanımfendi bu konuda bir malumatım yok gerçekten bu insani ilişkiler sipariş değil neticede paketleyip gönderelim kargo ile
      ben gerçekten merak ediyorum nasıl bir kişiliğe sahip nasıl bir karaktere sahip bir eş adayı ardığınızı

Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

İmanlı çok seven güvenilir yer yer esprili yer yer ciddi. bana çok değer verecek. e tabi yakışıklı üniversite mezunu. aklıma şu an çok bir şey gelmiyor. en önemlisi bunlar. bana hem sevgili hem kanka hem anne hem baba hem de bazen Nazlı bir çocuk olacak. ben de aynı şekilde ona

Yorumla
    • badlans
      badlans
      +1 yıl

yani hayatının bir parçası olacak demek istiyorsun. neticede insan ilişkileri duygusal bir zemine dayalıdır. senin isteklerin diğer hanım kızlarımızın isteğine nazaran çok masumane bir istek fakat isteklerini gerçek bir zemine koyarsak şöyle bir tablo çıkıyor örnek olarak karşına biri çıktı uzaktan sende bir kıprdama oldu yani tipi hoşuna gitti senin sadece bu yetmiyor tabi daha yakından tanışma faslında bir vesile oldu konuşuyorsunuz. zaten karşılıklı olarak konuştuğunuz vakit bir şekilde eğitim , kültü seviyesini bir şekilde tahmin edebilirsiniz bazen tvlerde öyle insanlar çıkıyor ki görüntüsü fena değil dersin lakin konuşmaya başladığında kalitesini gösterir. ya hoşuna gider sohbet etmesi ya da bir şekilde ayykuka çıkar muhabbetinden irite olursun kullandığı dili beyenmessin bu dil yapısıda önemlidir ayrıca ya insanı kendinden soğutur ya da gözünde daha hoş görünür

Yorumla
    • badlans
      badlans
      +1 yıl

ayrıca imanlı olmasından kastınız dine uygun bir hayat tarzı olmasından ziyade ahlakı , değerlere sahip çıkan bir inanç yapısı türk aile gelenek görenek ve ananelerine sahip çıkan bir eş adayı tanıştığınız vakit bunu esasen anlayabilirsiniz nispeten yalnız bazı argümanları dayatmamak kaydı ile. evet imanlı olacak fakat hoşgörüde olacak dayatmacı olmayacak. islamiyet taş duvarlara değil kalplere hükmeder
      üniversite mezunu olması hususunda bir şey diyemem senin istediğin bir şey lakin üniversite mezunu bir bir insandan daha bilge daha zeki zamanında imkanszılıktan okuyamamış çok değerli karakterli bir çok yer görmüş insanlarımız da var hakkını yemeyelim

Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Evet var görüştüğüm kişilerden biri lise mezunu ama çok karakterliydi. fakat kültür farkımız anlaşmazlık getirdi. anlayış farkı oluşturuyor

Yorumla
    • badlans
      badlans
      +1 yıl

kültür farkımız derken yöresel farklılıklarmı yoksa konuşurken aynı dili kullanamıyor musunuz oda önemli çünkü neden eğitim seviyesinden ziyade aynı dili kullanamamak da zor olur.
      siz hangi bölümden mezunsunuz

Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Çok ayrıntıya girmeyelim de iyi bir bölümden mezunum diyim siz anlayın

Yorumla
    • badlans
      badlans
      +1 yıl

şimdi anladım kendi ayarımda , kendi seviyeme iştirak edecek bir eş arıyorum demek istiyorsunuz. bir şey diyemem hanımefendi ne diyebiliriz. hakkınızdır neticede birkaç seneni değil ömrünü o insan ile geçireceksin değilmi ister istemez aynı dili kullanabilceğin bir eş adayı istiyorsun
      bu hususta kimse seni yadırgayamaz en doğal hakkındır.
      . benimde burdan nacizhane isteğim bir an evvel isteğin olur muhakkak. Allah bizede nasip etsin bir eş adayı hanımefendi ne yapalım inşallah isteklerin kabul olur ha bu arada rusyaya gidecem mayıs ayında gelecem artık işin ilginç yanı kuzey kutbuna gidiyorum yamal yarımadası sabetta kasabasına buzulların üzerine sıvılaştırılmış gaz tesisi kuracağız ilk defa kuzey kutbuna gidiyorum ben yazık bana ya

Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

SiZ ne iş yapıyorsunuz böyle

Yorumla
    • badlans
      badlans
      +1 yıl

ben normalde doğalgaz tesisatçısıyım ama yurtdışında şantiyelerde montaj ekipmanı olarak çalıştım biliyorrsunuz ülkenin halini çalışmak bir dert para kazanmak bir dert. daha evvel bir arkadaşın vasıtası ile arabistana gittim dha sonra dubai sonra kuveyt ekndi mesleğimden faklı iller yaptım fakat amacım para kazanmak bir şekilde biriktirip burada yatırım yapmak istiyordum aslında gitmek istemiyordum fakat biraz cazip geldi maddi bakımdan biraz da değişik bir serüven olurdu benim için bu yüzden gitmeye karar verdim herkes şaşırdı tabi kuzey kutbu deyince çok değişik bir macera olacak benim için hanımefendi söylediğim gibi maddi açıdan rahat olursam evlenmek için artık çaba sarfedecem

Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Hayırlısı. kolay gelsin size. zor ama zevkli bir iş gibi

Yorumla
    • badlans
      badlans
      +1 yıl

teşekkür ederim sağolun

Yorumla
  • DiLaurentis
    DiLaurentis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Yaşın 24 se gerçekten olabilir ama 26 olsa daha ideal olur gibi tabii sen bilirsin ^-^

0
    6 Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Yaşım 23

Yorumla
    • DiLaurentis
      DiLaurentis
      +1 yıl

Yani gençmişin *-* ama dediğim gibi nasıl düşünüyorsan öyledir ama doğru karar ver canım ^-^

Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Ayy sankim daha çok gencim :)

Yorumla
    • DiLaurentis
      DiLaurentis
      +1 yıl

Evet gençsin tatlım tadını çıkar derim *-*

Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

bir şey yaptığım da yok ki. çalışıyorum

Yorumla
    • DiLaurentis
      DiLaurentis
      +1 yıl

Arkadaşlarınla vakit geçir yapmak isteyipte yapamadığın şeyler varsa ve imkansız değillerse gerçekleştir bence yapılabilicekler listesine girer bunlar ^-^

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

42

Cevap

• elalem_ne_der
    elalem_ne_der Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

bayan için 24 yaştam evlenme çağı tavsiye ederim ben erkek olduğum için rahatım 24 yaşındayım senin akranınım ama benden sana nasihat hayat espri kaldırmaz kocandan bu söylediklerinden daha fazlasını istemezsen sen ezilmeye mahkumsun benden söylemesi.

0
    2 Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Başka ne istemeliyim

Yorumla
    • elalem_ne_der
      elalem_ne_der
      +1 yıl

Burma bilezik kolye takı gibi şeyler kol saati de dahil. bohca hazırlayacak sana sen daha düğün nedir bilmiyorsun mantığını kullanmadan duygularıyla hareket edenler hep kaybeder

Yorumla
  • Patagonyalı
    Patagonyalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl

Şu yazdıklarının bir kısmını "evlilik" kurumun da zor bulursun. Sen evlenmek değil romantik komedi de başrol oynamak istiyorsun. Daha gerçekçi bakın artık şu evliliğe.

0
    0 Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

bır başkası gıbı dusunup sankı oymuş gıbı yasayabılecekmısın

0
    2 Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

What?

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

yok gelmemiş:))

Yorumla
  • Beni_böyle_bil
    Beni_böyle_bil Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

Yanlış yerdesin abla.. buradakiler bir vurup gitme peşindeler...

0
    2 Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Burdan aradığımı kim söyledi. bunlara tırnak vermem

Yorumla
    • Beni_böyle_bil
      Beni_böyle_bil
      +1 yıl

Beni görsen kesin verirdin :)

Yorumla
  • NikotinKolik
    NikotinKolik Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bunların hepsini...
    Tek bir vucutta...
    "KOCANDA" Bulman dileği ile...
    Hakkında hayırlısı olsun

1
    0 Yorumla
  • YardımcıOlacağım
    YardımcıOlacağım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Haklısın insan bir yaştan sonra sorumluluk alması gerektiğini sevilmesi gerektiğini ve acılarını unutturacak bir kişiyle evlenip ona ne kadar fedakar olduğunu göstermek ister. Umarım olur

0
    0 Yorumla
  • new-anka
    new-anka Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Kanka gibi mi :) daha çok karı- koca gibi olmayı düşün bence
    mutsuz olursun, mutsuz da edersin

0
    0 Yorumla
  • simulation
    simulation Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Gençsin daha ne evlenmesi :D tatlı sözlü güler yüzlü bulursun da bu devirde güvenecek insan bulmak çok ama çok zor.

0
    0 Yorumla
  • ProqrammeR
    ProqrammeR Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Yarın bir gün hasta olacak ve yataklara düşecek seninle hiç ilgilenemeyecek çocuğunuz bile olmayacak yeri gelecek altını bile değiştirceksin. Yapabilir misin? İyi düşün.

0
    0 Yorumla
  • insitiable_54
    insitiable_54 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Bence de çok şey istiyosun oluruna bıraksan bulacan

0
    0 Yorumla
  • Erdal_Gümüş
    Erdal_Gümüş Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

yaşına göre evlenme çağın gelmiş gibi görünüyor. Sanırım aday yok ortada. Söylemlerinden bunu anlıyorum.

0
    1 Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Aday çok bana uygunu yok

Yorumla
  • karlut
    karlut Takip Et
    Xper 1 Yaş: 38
    +1 yıl

bu şarkı sana gelsin

https://www.youtube.com/watch?v=EK5TK1KXU5E
    0
    0 Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı.

Belli ki yaşayacak oldugun şeylerin sureklılıgını ve bunları da en guvendıgın kişiyle yapmayı ıstemen yakında düğün var çağrıştırması yapıyor

0
    0 Yorumla
  • βuƦακ
    βuƦακ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Evlenelim mi beren :D bende de aynısı var herşey bitti o kaldı galiba :D

0
    0 Yorumla
  • arslan2161
    arslan2161 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Koca adaylarını bekliyorum. diyorsun açıkça :-) valla bende istiyorum ama önce okul bitsin öyle :-)

0
    0 Yorumla
  • JessPinkman
    JessPinkman Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.

Evet gelmiş ama Ah be tatlı qıs onları bizde istiyoruz ama yok :D

0
    0 Yorumla
  • gsdiablo
    gsdiablo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Onun aynısının dişi versiyonunu da bana paket yapsana usta😉

0
    0 Yorumla
  • Liionel_ronaldo
    Liionel_ronaldo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Sen sen ol kocan ile kanka gibi takılma da :)
    karısı olacaksın sonuçta onun kadını olacaksın ya

1
    0 Yorumla
  • Derew
    Derew Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Bı aralar banada geliyorlar cocuklara ilgim basladı

0
    0 Yorumla
  • Erkek_Barbie
    Erkek_Barbie Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Yaşın evlenmek için uygun ama acele etmene gerek yok

0
    0 Yorumla
  • ImaginaPerest
    ImaginaPerest Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Yanlış yere gelmişin seda sayana yönlendireyim seni :D

0
    0 Yorumla
  • hkn5907
    hkn5907 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

demekki zamanı gelmemiş daha zamanı gelince oda olucak

0
    0 Yorumla
  • gunokangun
    gunokangun Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

hmm bende istiyorum ama istemek yetmiyor evlenmek için :)

0
    0 Yorumla
  • Ecearis
    Ecearis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Çok şey istiyon sen😂😂

0
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

zamanın gelmiş senin :)

0
    0 Yorumla
  • JustCheef
    JustCheef Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Tüm hayatın boyunca çok zor

0
    0 Yorumla
  • discobey
    discobey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Aradigin kriterler bende gel evlenek

0
    0 Yorumla
  • paralelevrenler
    paralelevrenler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

24 yaşına gelmişsin hatta evde kaldın kızım sen ya

0
    0 Yorumla
  • ayraniçtiayrıdüstü
    ayraniçtiayrıdüstü Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Gelmiş gibi yas dogruysa da uygun bence

0
    1 Yorumla
    • beren49
      beren49
      +1 yıl

Yaş 23

Yorumla
  • Azerus
    Azerus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı.

Fırtatında olan bir hiss normal bir şey

0
    0 Yorumla
  • DNGSZ
    DNGSZ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

bulursan bir tane de bana ayır

0
    0 Yorumla
  • PsikoCoban
    PsikoCoban Takip Et
    +1 yıl

Ben de istiyorum ama yok. Bekleyeceksin yani.

0
    0 Yorumla
  • Yarımkilokıymaefekti
    Yarımkilokıymaefekti Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Ee güven. Fırsatları değerlendir.

0
    0 Yorumla
  • kenan_c2001
    kenan_c2001 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

benimle evlenir misin

0
    0 Yorumla
  • Goztepeliyim
    Goztepeliyim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

nasip kısmet bu işler kaderinde varsa evlenirsin

0
    0 Yorumla
  • Tükenmişnick
    Tükenmişnick Takip Et
    Yoda Yaş: 110
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Evlen l*n ne bekliyon

0
    0 Yorumla
  • Doktоr
    Doktоr Takip Et
    +1 yıl

Evlen hemen evlen evlenki Evlen :Dd

0
    0 Yorumla
  • Mr_sadri
    Mr_sadri Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

Çok şey istiyorsun.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

benim içimde nde bunlar geçiyor

0
    0 Yorumla
  • prens_mrens
    prens_mrens Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

Hadi evlenelim

0
    0 Yorumla
  • scare
    scare Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

yaş kaç bacım

0
    0 Yorumla
  • birucanbirdekacan
    birucanbirdekacan Takip Et
    Master Yaş: 52
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Gelmiş Beren.

0
    0 Yorumla
  • takintiliyim-arkadas
    takintiliyim-arkadas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Gelmis geciyor 😉

0
    0 Yorumla
  • Brave-Heart
    Brave-Heart Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Geçiyo bile abla :D

0
    0 Yorumla
  • paratoner006
    paratoner006 Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Evet gelmiş

0
    0 Yorumla
  • YeşilGözlüSarışınGmz
    YeşilGözlüSarışınGmz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Aynı ben :D

0
    0 Yorumla
  • neder101
    neder101 Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Vaktin gelmiş

0
    0 Yorumla
  • merakklıı
    merakklıı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

geçmiş bile

0
    0 Yorumla
  • askistermisin
    askistermisin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Hayırlısı be🌹🌹🌹üm

0
    0 Yorumla
  • unazzz
    unazzz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

hadı evlenek :D

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce evlenme vaktim mi gelmiş?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenme zamanım mı geldi? 22 cevap verildi
Galiba evlenme zamanım gelmis? 14 cevap verildi
Evlenme çağım geldi? 23 cevap verildi
Sizce evlenmeli miyim artık? 12 cevap verildi
Sizce evlenme zamanım geldi mi? Neden herkes evlenmelisin diyor? 5 cevap verildi
Ağustos’ta 28 olacağım. Artık evlenmenin vakti geldi mi? 174 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manüplasyon yapar mısınız?
  • Benim tosunum nasıl maaşallah?
  • Sevgiliniz “Bana pahalı hediye almak zorundasın” dese tepkiniz ne olur?
  • Kilit ekranınızda hangi fotograf var?
  • Bir ilişkide açık iletişim mi daha önemli, mahremiyet mi?
  • Kek harcıma ne koysam?
  • ​Güvenilir biri misiniz?
  • ​Eski aşk özlenir mi?
  • Gitmek isteyip de gidemediğiniz bir tatil rotası var mı?
  • Eğitim diplomalarının aslı nerede duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨