Yüz ruhun aynasıdır da derler.
Dış görünüş mü ruh güzelliği mi önemli aşık olmak için?
Dış görünüş mü ruh güzelliği mi önemli aşık olmak için?
ilk görüşte aşk varsa şayet, orda ruh güzelliğinden bahsedilmez. yüz, vücut, çekicilik, pozitif enerji devrededir ama aynı ortamda bulunan insanlar arasında yaşanan aşk ta sadece ruh güzelliği de pek ala etkili olabilmektedir. ben sadece yüz,vücut güzelliğine aşık olabileceğime ihtimal vermiyorum.
normalde şişman insanları hiç çekici bulmam, şişman olacağına çirkin olsun derim ama bir gün otobüste şişman bir bayan gördüm, acaip etkilendim.düşünün yazdığım ilk cümleyle bile tezat oluştu farkındaysanız, bu tezatta gösteriyor ki aşk işi o kadar da kolay tanımlanacak bir iş değil
normalde insan önce birinin dış görünüşünden etkilenir.daha sonra o kişiyle ilgili az çok fikir sahibi olur.hal ve hareketleri, konuşması, oturup kalkması, karakteri, vs. beğenilirse o kişiye aşık olunabilir.yanlız şu da var, bazı insanların dış görünüşleri çok etkileyicidir ve saydığım özelliklere bakılmaksızın o kişiye ilk görüşte bile aşık olunabilir.ben şu ana kadar dış görünüşüyle beni etkilemeyen birine aşık olmadım, ne yalan söyliyim.kim ne derse desin dış görünüş de önemli fakat bu asla tek başına yeterli değildir hatta yeri geldi mi hiçbir önemi yoktur.
Araştırmışlar, beğendiklerimiz sevmeye meyilliyiz..
Önce insan dışına bakıyor, ilk bakışta içi görünmüyor. Önce beğeniyoruz, tanıyoruz, seviyoruz yada sevmiyoruz...
aşık olurken kimsenin önce iç güzelliğini görüp kalbinin çarptığı olmamıstır herhalde.. Kapıdan 100 kişi girer ama sen birine dikkat edersin..
aslında dürüst olmak gerek arkadaşım dışı çirkin olanın ruhunu anlamaya bile çalışmıyoruz.hatta suda var içinin güzelliği dışına yansımış deriz.bence ikiside güzel olmalı ki sevebilelim.dışı güzel içi fesat olsa bu seferde kıymet bilmiyor.allah gözümüze ve gönlümüze göre istediklerimizi nasip etsin.
Cevap
16Cevap
ruh güzelliği diyen arkadaşlar... :) ya dürüst olun yemeyin şimdi... ilk görüşte hangi ruhu görüp tanıyabiliyosunuz ? :)))
ilk etapta dış güzellik olmaz ise zaten ilgilenmeyiz ki o insanla... dış görünüş dikkat çekicek... sonra tanıyıp aşık olucaz... bu hep böyledir...
Ruh güzelliğime aşık olduklarını sanmak özellikle kızların genel bir hatasıdır. Birinin sadece fiziksel görümüne aşık olablirsiniz, öteki duygu sadece sevidir.Arkadaşlarınızın, akrabalarınızın, yakınlarınızın da karakterini beğenebilirsiniz ama bu onlara aşık olduğunuzu göstermez. Kadınlar genelde aşık oldukları erkekleri sevebilmek yerine sevdikleri erkeklere aşık olabimeyi umuyorlar.
işin gerçeğine bakılırsa çoğunluk dış görünüşe bakıyor. ruh güzelliği çoğunlukta ikinci planda kalıyor. diyelimki görünüşü normal olan veya iyiye göre kötü olan kişi veya sevgilisi benim için önemli olan ruh güzelliği diyor zaten başka bir çaresi yok bu şekilde avunmaktan başka.
Bir ilişki içindeyken dış görünüşün önemi yoktur. Bu kişiyle birlikte olmaktan o kadar rahat oluyorsunuz ki, sizi ilişkiye bağlayan şey görünüşü olmuyor. Önemsediğiniz tek şey onunla geçirdiğiniz keyifli zamanlar haline geliyor.
Ruh güzelliği önemli.tabi dış görünüşe de bakarız.Hem gözümüze hem gölüüze hitao etsin deriz karşımızdaki.Ben etkilendiğim kişinin dış görütüsünün iyi olmadığını ondan ayrıldıktan 2 sene sonra farkettim:))
Herkes ' Önce dış görünüş sonra ruh.' der. (Bende.) Ama şans işidir. Hayat kısa ne yapsın insanlar bulamıyolar ki Brad Pitt le Angelina Jolie gibi birbirlerini. Yaş 30 a gelince (kızlarda 25) ruh güzelliğine talim. Sonra fıstık gibi kızların yanında acayip heyvanlara benziyen tipler görüyoruz.
ikisi de. hatta dış görünüş daha önemlidir. çünkü içinde ne varsa sen onu dışa vurursun. yüzüne yansır.
aşık olmak için ruh önemli, gerçekten dış görünüşünü beğenmiyorsam ruhuyla da uyumsuzum demektir..
önce yüze bakarlar çekici gelirse, çekici değilse es geçerler.
yüz güzelse ve kişiliğini de severlerse aşık olurlar.
ilk olarak dış görünüş yada kişiliğinede aşık olunabilir kişiler var
İlk bakarsın yüzüne aşık olursun sonra tanımaya baslarsın ya daha cok baglanırsın yada zamanla ondan uzaklasırsın :)
Kesinlikle her ikiside! Ruhu güzel olup dışı kötü olan birini yanınızda gezdirmezsiniz bi süre sonra.. Ruhu güzel olan bi recep ivedik kılıklı ile kim birlikte olmak ister?
ikiside önemli...
neticede öbür dünyada yaşamıyoruz...fizik güzelliğine de ihtiyacımız var...
insanların yüzleri kalplerinin aynasıdır, ışığı olmayan yüzün kalbide karanlıktır."
ruhu güzel olanın dış görünşüde güzel gelir bana
dış güzellik kendine buyur eder, ruhu aşık eder
ruh güzelliği önemlidir benim için
yüz değişir ama kalp değilmez...
dürst olmak gerekirse dış görünüş
hepsi bütündür
kalbinin çarpması yeterli
ilk önce tipe bakılır, sonra devamı gelir zaten...
dış görünüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar