Fiziksel güzellik
İç güzellik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aşk iç güzelliğe girer
çünkü kişinin karakterine aşık olunur
dış görünüm ise kişiyi tanımaya nedendir
yani kişiden dış görünümünden dolayı hoşlanıp tanımak istersin karakteri de güzelse aşık olursun
dış görünümün etkisi de büyüktür
Aşk iç güzelliktir. Ondaki senin gördüğün ve sana iyi gelen, seni titreten tüm güzellikler, içten gelen ve senin elinde olmadan sana iyi gelen hissettiklerindir.
Nasıl sevdiğine göre değişir bence. Bana göre ise iç güzellik daha önemli. Nedeni ise bir insanın bana yaklaşımını, çevreme yaklaşımına çok dikkat ediyorum. Beni o bağlıyor
Cevap
14Cevap
Maalesef günümüzde çoğu kişi özellikle de kızlar tipe göre seçer ama bence iç yani karakter güzelliği önemli benim için en azından
Kalp güzelliği de önemlidir dış görünüş de zaten spor yapan insan her zaman güzel olur, ben öyle tercih ediyorum
İç güzellik en önemli şeydir ama dış güzellik de bir nebze olmalı ruhlar aleminde de yaşamıyoruz sonuçta 😂😂
Dış görünüş bir yere kadar asıl önemlisi iç güzellik tabi ki de. Taş gibi sevgilim tarafından boynuz temitşim
Dış güzellik kadar iç güzellik de önemlidir. Dış görünüşle tanırsın iç güzellikle aşık olur seversin.
Bu resim herşeyi anlatıyor.
Aşkı fiziksel güzellikten ibaret sayanlar hiçbir zaman gerçek aşkı yaşayamayacak
İç güzellik olmasa, hiçbir aşk kendine has olmazdı.:)
İç güzellik çok önemli dış güzeliği olup içi çürük olan çok
İlk etapta fiziksel çekim olmalı ondan sonra ver yansın 😀
İç güzelliğine eşlik eden fiziksel güzelliğin birleşimi. İkisi de dengede olunda aşk oluyor bende
Karakteri bozuk olmamalı Allahım iyi kalpli insanları iyi kalplilerle karşılaştırsın inşallah
Her şey dış görünüş değildir.
İkisi de önemli
Aşk hiçbir zaman tek birşeyden ibaret olmadı
%ile alakalı yarı yarıya
Tabiki fiziksel güzellik
İç güzellik bence oyle de olmalı.
Fizik guzellig tek başına bı işe yaramaz
Hepsiyle güzel ask
doyulur yüzü güzele, doyulmaz huyu güzele.
Bakımlı olmalı ( Kadın )
İç güzellik bence
Öncelik iç güzellik 😌.
Esas önemli olan iç güzellik bence
Anlatabilir misin ki aşk nedir
ne olduğunu kim biliyokş aşkın
İç güzellikte önemli
Bakış açısı 👍
Hepsi önemli
İkisi de önemli
İkisi de tabiiki
Guzellik