Siz ne düşünüyorsunuz sevgi hakkında?
Güzellik zeki olmaktan daha mı önemli sizin için
Birini güzel olduğu için mi seversiniz yoksa siz sevdikçe mi güzelleştiğini düşünürsünüz?

Kesinlikle ruh karakter ilk bakılması gereken şeydir. Ruhu çirkin fiziği güzel insan çekilmez. Ruhu güzel kendi çirkin insan yine gidebilir ama hem ruhu hem kendi güzel bir insanla yani nasıl desem daha iyi geçer bir ömür fiziksel görünüş birazcık önemli.
"Sevgili, arayıp ta bulduğun birisi değil, hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir." --- CAN YÜCEL. Aslında hiçbir önemi yoktur. Eğer sen o kişiye aşıksan, Dünya'nın en yakışıklı veya güzel insanı gibi görünür sana. Halbuki normal yakışıklılıkta ve güzellikte olan biridir. Ama kalp ve beyin bunu böyle algılamaz. Onun için gerçek ve saf aşk ve sevgi gibisi yoktur. Eğer kalbe bir kez gerçek aşk girmişse, bu bizim için çok büyük bir nimettir ve bunun kıymetini gerçekten bilmemiz gerekir. Toparlamak gerekirse bur sevgide güzellik yüzde 10'dur. Yani yok denecek kadar azdır. Önemli olan gençlerin dediği gibi elektrik almaktır ya da kalbin o kişiyi gördüğün zaman atmasıdır, yani SAF VE GERÇEK AŞK. ❤️
EİG için çok teşekkür ederim. :)
Birinin kalbini sevmek, anlaşabileceğine inanmak süreç ister. günümüzde her şeyi çok çabuk tükettiğimiz için kimseyi tanımaya çalışmıyoruz. hisler önemsizleşince de ortalık aşık olduğunu zanneden duygusuzlara kalıyor.
Temele sormuşlar bu Kezban dünyanın en çirkin kızı nasil oldular senin gibi adam bu çirkinle beraber oluyor? Temel "siz bide ona benim gözümden bakın " diyerek cevap verir.
Padişah, Mecnunu çağırır yanına, Leylayı o kadar merak etmiştir ve: " Mecnun aşkından dağları deldiğin Leylayı görmek istiyorum" der. En sonunda Leyla padişahın yanına gider. Aynı odanın içinde Mecnunda vardır. Leyla içeri girdiğinde padişah Mecnuna: " Aşkından dağları deldiğin Leyla bu mu?" der Mecnun ise: " Padişahım siz onu birde benim gözümden görün" demiştir.
Insan sevmek istedikten sonra ne mesafe tanır ne de güzellik en önde iyi niyet samimiyet ve karakter gelir, bu demek değil ki dış güzelliğe hiç bakmayacağız bir kız karakteri güçlü iyi ve yakışıklı birini nasıl beğeniyorsa bir erkek, karakteri güçlü bakımlı samimi birisini yanında ister 😅
Cevap
3Cevap
Yüzünü hoş güzel ve oksamalik bulmaliyim kadınimin evvela...
Çocuksu yüzlü kadınları seviyorum bu yüzden.
Çocuksu yüzlü ve 34 beenli..
Şunun gibi...
Diğer olumlu özelliklerden geride benim için güzellik.
bence insanın kişili önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?