Sevmek için güzele mi bakmali?
Çirkin bir tende güzel bir ruh kalbi bağlayamaz mi?
Çirkin bir tende güzel bir ruh kalbi bağlayamaz mi?
ben bu kadına aşığım ama bir sor neden? çünkü yaptığı işi iyi yapıyor ve çok düzgün. demek ki güzellik her şey değil. yaşıtım olaydı da gerçek hayatta karşılaşaydım :D
science-all.com/.../meryl-streep-03.jpg
Bağlar da çirkinliğinde sınırı var. Ben çok yakışıklı olmayayım "Egodandır" demeyin. Ama bazı insanlar gerçekten uçurum derecesinde.
Allah beni Affetsin..
Erdogancı 😒😒 kalbin kirli bence senin
Yae he he ✋
Cevap
13Cevap
Önemli değildir. Zaten aşk güzellik istemez. Leyla alelade bir kızmış ama Mecnun onu öyle bir görüyormuş ki... Misal
cinsel çekim ile aşık olunur güzellikle pek alakası yok. karşı tarafın çekici gelen özelliği sende Seksi etkisi yaratır aşk hormonu denilen hormon salgılanır falan
Güzellik bir yere kadar huyu güzelse ömür boyu sürer
Görünce beğenmiyorsan içinde melek olsada tırıvırı.
insan gördüğüne vurulur, gönlüne hitap ederse yürütür
Güzelliğine değil kalbine, karakterine, imanına bakarım karşımdaki insanın. Güzellikten daha önemli şeyler var
muhafazakar insanları her nedense sevmez oldum artık başı açık olsun kalbi düzgün olsun yeter
sen ve senin gibileri bilmem kardeş ben bildiğimi söyledim seni bilmem nesin necisin
Görsellik onemli kalbe giden köprü misali :)
Önemli ilk göz sever cünkü
Şekspırınmıydı bu siir hugo nun mu
kalp guzellıgı cok onemlıdır
Aşık olmak için kalp gerekir güzellik değil. :D
Aşk yürek işidir. Tene bakılmaz..
Bence sifirdir ruhlar uydumu gerisi bos
Bence herseyden önemli
Pardon ben ruh güzelliği gördüğümü düşünerek yazdım onu. Bence en önemli şey ruh güzelliği.
Onemseyenler vardır sana denk gelmemiştir.
Ordamisim
Nasıl ulaşıcam sana
Merak etme amacım sarkmak değildi. Sen bilirsin
kalp güzelliği daha ön planda
Tanıştıktan sonra önemini kaybedebilir
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar