Shrek yakışıklı bir prens olsaydı, Fiona çirkin bir dev olsaydı Shrek asla onu sevmezdi~alinti 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
önemli değil diyen yalan söyler bir yemeğin lezzetinden önce kendisini görürsün ve tatmak için her zaman görüntüsünü kabullenmek gerekir ilk önce ama bu sadece güzellik açısından da eğerlendirilmemesi gerekir burada dış görünüş temizlik ve bakım olarak da lagılanmalıdır. bazen insanların lezzeti görüntülerinden çok ama çok fazla güzeldir. burada temizlik , bakım , duru bir görüntü her insan için olması gereken insani bir niteliktir
İlk intiba ve dış görünüş her zaman önemlidir. Özellikle yaptığın alıntıya sonuna kadar katılıyorum.
Evet yakışıklı ve güzel insanlar sevilir sadece hayat çizgi film değil
Cevap
10Cevap
Benim için önemli değil
yani tensel çekim önemli... ne denilebilir ki.. bu konuda kızları daha cesur buluyorum ben.. erkekler daha şekilci bence..
Diş görünüş fizik güzellik göreceli biseydir değişebilir önemli olan kalp güzelliği maneviyat
olaya kendi gözünüzden bnaktıgınız için öyle yorum yapıyorsunuz. hayır diyen kıza asla inanmam
Değil. Beğenilmeyen kızı sevdim karşıma geçtiler. Beğeni dış görünüşte zannettiler.
Her zaman önemli olsada bazen ruh güzelliği daha on planda oluyor
Kesinlikle tam tersine kimse sevmez
niye siz müneccim misiniz
En az gerekli olan kriter.
Özelden yazarmısn
ilk başta evet
Bence de
önemli evet
Kriter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?