Kızlar, yas farkina karşı ailemi ikna etmek istiyorum fikir lutfen?

Merhabalar. Oncelikle belirtmek istoyorum ki 'ayril, o sana yaramaz vs gibi iliskimi taslayan yorumlar yapmamanizi rica ediyorum. Ben kararliyim ve ozellikle benimle ayni durumu yasamis kidilerden tavsiye istiyorum.

20 yasindayim ve 41 yasinda iki coxugu olan bir adama asik oldum. Uc senedir duzenli bir iliskim var. Universite kazanmama ve hayatimla ilgili onemli bircok sey icin bana yardimci oldu. En onemlisi manevi destegini hic bir zaman esirgemedi. İnanin zwngin falan degil. Aksine dunyalar kadar borcu olan bir adam ve ben onun yalnizca yufka yuregine ince dusuncesine tutuldum. Ayrilmayi cok denedim ama yapamiyorum. Bana onun kadae kimsenin deger veremiyecegini dusunuyorum.

Bunun yani sira ailem seref namus gibi konulara cok dusmekte. Bunu ahlaksizlik olarak algilamaktalar. Annem bir keresinde ogrendi ve resmen bir faciaydi. Simdi ailemden uzakta yasiyorum rahatca gorusebikiyoruz. Ancam evlenmeyi dusunuyoruz artik. Sizce bu duruma ailemi de uzmeden onlari nasil ikna ederim. Daha once basindan boyle birsey gecmus biri varsa yardim olursa cok sevinirim.
Kızlar, yas farkina karşı ailemi ikna etmek istiyorum fikir lutfen?