Tek basıma asla göndermezler. Kendileri de gitmek istemiyolar onlara ne dersem benimle tatile gelirler?
Yalan söyleyip evden çıkmak
Onlarla beraber gitmek istediğimi söylemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ailene asla yalan söyleme asla yani gerekirse sürekli otur evde ama yalan söyleme , onlar yalan söylemeye layık insanlar değil.
Açık açık anlat durumunu böyle böyle çok istiyorum baba anne nolur falan de, yeniliklerin olması daha mutlu olmamızı sağlar vs demen yeterli olur.
Her insanın düşünceleri olur, onları tatlı dille sen ikna edebilirsin. Birde netten bak falan ucuz bir yer bul babana de baba hem ucuz hem güzel gidelim bu fırsat kaçmaz de. İlk denemende olmaz belki ama sürekli söylersen bir ihtimal gidersin :)
Kolay gelsin...
Çook teşekkürler inşallah ilk fırsatta anlatıcam :)
Bak ben 24 yasındayım halen beni tek göndermiyorlar. Ne isin var tek basına , bisey olur , biri bisey der diye. Bence sen aileni ikna etmeye bak.
Yalan sakın söyleme. Birde oralarda basına bisey gelir , yalanın çıkar rezil olursun bak.
Onlar gitmek istemiyorlar?
Onlarla beraber gtmek istedigini soyle. Cok sıkıldım iste butun sene okudum ben filan de
Sürekli geçiştiriyolar ama :(
aileni ikna etmek icin o zaman siz goturn de zaten onlar goturemiyecekler o zaman da dersin ki hem goturmuyosunuz hemde gondermiyosunuz biraz acindir birazda sert davran ikna olcaklarini düşünüyorum
Yasin gelince zaten gidersin bu kadar sorun etme hızlı yasamayin
20 yaşındayım ailemle vakit geçirmek istedim burnundan getirdiler resmen ne dediysem gelmiyolar. Ben erkek arkadaşımla gidiyorum zaten
1 hafta boyunca trip at denenmiş onaylanmıştır :)
Ahahhaha denicem :)
kiz bende ayni durumdayim :( nereye gitmek istiyosun
Çeşme alacatı
Sorun zaten o gitmek istemiyorlar :D
Ya kırk yılın başı bir onlarla vakit geçirmek istedim söylenip duruyorlar sabahtan beri bende tek giderim napıyım arkadaş :D
Gitmezlersede kendin gideceğini aöyle kaç yani
b.. derm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar