Görücü usulü tanıştığım kişiyle tekrar görüşmeli miyim ?

bi tanıdık vasıtası ile biriyle tanıştım . içim ısındı .aileler görüştü . onay verdiler. görüşmeye başladık . üç ay kadar birbirimizi tanımaya çalıştık dışarda görüştük .bi akşam dışarda konuştuğumuz sırada sarıldı bana. bağrına bastı. çok içten geldi . farklı hisettim yani . daha sonra sosyal olarak birbirimize uyum sağlayamadığımız için görüşmeyi kestik. fakat üç hafta oldu ben hala unutmuş değilim. sanki yıllarca flört etmişte ayrılmış gibi hissediyorum . rüyalarımda sık sık görmeye başladım. acaba arayıp tekrar mı görüşsem ,veya kapanmışken kalsın mı ? karar veremedim .duygusal mı davranıyorum bilemedim . sanki o güveni bir daha başkasından alamayacakmışım gibi hissediyorum . çok kararsızım . yaşı büyük olan veya olgun olan birilerinden yorum bekliyorum . evli arkadaşlarda yazarsa daha çok sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
hepiniz içtenlikle cevap vermişsiniz .dikkat etmem gereken noktaları da söylemişsiniz . hepinize çok teşekkür ediyorum . sanırım ziyan etmek istemiyorum aramaya karar verdim gibi . sakin kafayla bu gece de düşünüp yarın ona göre hareket edeceğim .yardımlarınız için sağolun :)
Görücü usulü tanıştığım kişiyle tekrar görüşmeli miyim ?