Görücü usulü biriyle tanıştım benimle hala gorusmeye devam ediyor neden?

Ben cirkin biriyim. Hormon bozuklugum oldugundan dolayi tuylenme var, yuzumde falan da var. Sivilceler var ayni sebepten. Doktorla duzenli takibini yapiyoruz, tedavi vs ama gecmiyor.

Dislerim yamuk, çarpık, burnum buyuk, gozlerim kucuk. Iyi bir okuldan mezun degilim. 2 yillik saglik bolumunden mezunum. Atanamadim. Yani bu sebeplerden ötürü özguvensizim. Icime kapanigim, cekingenim. Sosyal fobim falan da var. Yani digerleri gibi degilim. Bebek gibi bir kiz degilim, iyi bir tahsilim yok. Elle tutulur bir yanim yok yani.

Sevgilimde olmadi. Ilk kez görücü geldi bana bir tanidik vasıtasıyla. Cocuk cok iyi. Boylu poslu, yakışıklı bir tip. Turkce öğretmeni. Geldiler ailesiyle. Odada konuştuk biraz, tanıştık. O bana sordu, ben ona. Sonra gittiler. Boyle biri daha da benimle konusmaz, olumsuz haberi verirler dedim gittiklerinde. Adam iyi, hos, meslegi de guzel. Daha akillisini, daha guzeli, daha ozguvenlisini ve meslektasini bulabilir dedim.

2. defa tekrar geldiler kisa sure icinde. Yine konustuk ettik. Sonra bana mesaj atmaya basladi. Ordan konusmaya devam ettik. Kahve icmeye çağırdı. Gittim cicek almışti (ilk kez bir erkekten cicek aldim) yine orada da konustuk. Genelde boyle misin, hala bana alisamadin ondan mi, boyle bir cekingenligin var bana karşı, zaman zaman iletisim kurmakta zorlandigimi söylemeliyim dedi. Evet biraz cekingenim, insanlara kolay alisabilen biri degilim dedim.

Yani bu da ozguvensizlikten kaynaklaniyor. Tipim falan iyi olmadığından. Yuzumde siyah killari farkediyor mu acaba diye dusunuyorum. Sivilcelerden dolayi ne kadar bakimsiz diyor mudur diye düşünüyorum. Kendisi karsimda biblo gibi duruyor yesil gözleriyle, diksiyonuyla falan. Ben boyle degilim. Dengi degilim yani.

Benimle hala neden görüşüyor anlamıyorum. Bence tipi degilim, kimsenin tipi değilim. Elle tutulur bir seyim yok her açıdan. Tip, mesleki, karakter olarak falan da.1 ay oldu işte. Zaman zaman yuz yuze, bazen mesajla görüştük. Cok daha iyilerini bulabilecek biri.

Görücü usulü biriyle tanıştım benimle hala gorusmeye devam ediyor neden?