arkadaşlar işle fabrika arasına sıkışmış bir durumdayım fabrikada erkek dolu sosyal hayatta çevrem sıfır İzmir gibi yerde çıktığı olmayan yok nerdeyse ama benim yıllar boyunca yok olmadı ne yapmam gerek nasıl bir kız arkadaş edinebilirim tipim iyi giyim kuşamada dikkat ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılöncelikle en iyi kız arkadaşı ya da sevgiliyi izmirde yazın bulursun.
şşimdi mevsim yaz, hemen güzel giyinip alsancağa çıkıyorsun hemen bir mekana oturuyorsun önce şu klişe işi dene tek oturan bir kız bul ve 'boş sandalyeye oturabilirmiyim de büyük ihtimalle izin verir sonra sohbet et onunla öncelik kibar olmak (zaten İzmir kızı özelliklerini biliyosan İzmir kızı narin ve kibardır ) öncelikle kendini tanıt sohbet et işte uzatmıyım sonra kız sanan ısınınca varsa instasını iste. unutma şuanda onla sadece arkadaşsınız. sonra onunla ilk buluşmanı ayarla (önce instada 1 hafta kadar yazış ama kızı boğmadan) sonrası zaten kolay. unutma her kız aynı değildir seni ret edebilir yani masadan ayrılabilir sende kızın üstüne gitme izmirde kızmı yok. bunu bide tatil beldelerinde (foça, çeşme, seferhisar...) dene00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanına bir kız arkadaşını al ama arkadaşın olsun sadece. Sonra git Alsancakta bir mekana otur arkadaşını gönder beğendiğin kızın yanına. Olursa olur olmazsa olmaz
01 Yorumla
abi dert ettiğin şeye bak, bir alsancağa gitmeye bakar tipimde iyi diyorsun, sonradan bunalirsin bile artik. Benden uzak allaha yakin olun dersin 😁
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısmet
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltipin iyiyse nasıl bulamıyosun?
Cevap sahibi+1 yıldoğal terslemeleri
Cevap sahibi+1 yıltanımadıkları bir erkeğin teklifini kabul etmezler yani ben olsam bende etmem izmirliyim sana ayarliyim birini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Alsancak kordonda takıl kızlar kendi geliyor söylediğin gibi tipin ve giyim iyiyse
16 Yorumla
+1 yılBiriyle gidip konuşabilirsiniz ama bunu biraz ağırdan alarak yap
00 YorumlaBurdan bul İzmirli 😆
32 Yorumla
+1 yılizmirede sanki kız bulmaya geliyolar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri