Bir insan nasıl böyle vicdansız olur?

4 yıllık ilişkimizden sonra birbirimizi çok severek evlendik.6 aylık evliyiz.5 aylık hamileyim oğlum olcak Allah nasip ederse Ailesiyle ailem pek anlaşamadıkları için eşimin aileside bana karşı soğuk tutumlular. Birtek görümcelerimle çok iyi anlaşıyorum. Ama bu son yaşadığım olay bitirdi artık beni. Eşim jandarma ast. 3 haftalık kurs için başka yere gitti. Benide evde tek bıramak istemediği için annesigille kalmamı istedi. Gelen misafire kahve yapmak için mutfağa gittiğimde biraz sonra kızkardeşim geldi yanıma. Kaynanan içerdeki misafire mecbur kaldık almaya hamile kalınca sırf torunum için göz yumdum diyo ne biçim konuşuyo bu kadın dedi. Görümcemin sus anne duycak ayıp olcak diye söylediğini duydum. Duyarsa duysun o utansın dediğinde ben girdim içeri kesdi herkes sesini. Tek kelime etmeden çıktıp geldim evime yol boyunca ağlamaktan içim çıktı. Oysa ben henüz erken olduğu için anneliğe hazır olmadığımı söyledim eşime. Ben 21 eşim 23 yaşında. Eşim çok isteyince hiç korunmadık evlendiğimiz günden bu yana. Ne olursa olsun kayınvalidemin böyle bişey söylemesi çok kırdı onurumu hiçbişey için değilse bile oğlunun emanetiyim ben ona. Yoruldum artık. Dayanamıyorum bir akıl verin?
Bir insan nasıl böyle vicdansız olur?