Dostum sevgilisiyle ayrıldı. 7 ay geçti, şimdi kız nişan davetiyesini yollamış. Bu kadar da olmaz, bir insan bu kadar da vicdansız olamaz.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dostum sevgilisiyle ayrıldı. 7 ay geçti, şimdi kız nişan davetiyesini yollamış. Bu kadar da olmaz, bir insan bu kadar da vicdansız olamaz.

İnsan yapısıyla alakalı, onda da varmış demek ki vicdansızlık. Diğer ihtimallerini düşünmek bile istemiyorum... Hatta bazen hepimiz vicdansız oluruz (belli ölçüde) bencil varlıklarız bazen ne yaptığımızın farkında bile olmuyoruz.
Oha çok ağır bir durum 7 ay da ne ara birini buldu ne ara güvendi ne arq ciddi oldular ve evlendiler o arkadaşını aldatmış belli ki
Karşısına kişiler yüzünden insan acımasız oluyor bence 🙃
Eskiden böyle değildim taki hayatıma birileri girene kadar 🙃🙃🖤
Evet ama maalesef öyle oluyor 🙃🖤
İstemezsizce oluyor insanları üzmek istemiyorum ama bir bakmışım üzülmüş kalpleri kırılmış olur o benim kalbimi kırdı bende önüme çıkan herkesin kalbini kırdım 🖤💔
Amin dikkat ediyorum ama olan yine bana oluyor tam dedim bir daha seni asla üzmiycem kendi üzdü 🙃🖤ben çabalıyorum insanları üzmemek için elimden geleni yapıyorum ama onlar üzünce tekrar başa dönüyor 🙃🖤
Ben asla mutlu olamıycım çok kalp kırdım ama bazıları da hakkımı helal etmiyorum 🙃🖤💔
Amin 🤲 💛🖤
Cevap
4Cevap
Çünkü karakteri yoktur
Arkadaşın iyi ki kurtulmuş o zaman böyle birisinden. Yedekte kişi bekleten insandan hayır gelmez.
O kadar sevmiyormuş kız demek ki.
Evlenmek için evlenmiş muhtemelen. Ben de mutlu olacağını sanmıyorum. Arkadaşının davranışı sevdiği için normal aslında. Toz kondurmak istemiyor diğer taraftan. Gerçeği bir gün kabullendiğinde seni anlayacaktır.
Bu da bir ihanet sayılır aslında. Görmemesi onun için daha iyi. Çiğersiz birisi için değmez.
Öyle bir şey yapmaması konusunda ikna et.
Hayata onu bağlayacak hiçbir şey yok mu? Onun için bu kadar uğraşıyorsunuz. Bunu görmesi lazım.
İntihar etmek ister.
Hayır anne baba sevgisi görmeyen bir insan o sevgiyi bir kızda bulmak ister, annesinin sevgisini babasının sevgisini o kızda tatmak ister. Ve böyle de oldu, geldi gitti anlattı abla. Gardaş dedi söyle seviyor beni böyle değer veriyor, beni seven bana değer veren birisi. Aldanma dedim sahte insanların sahte sevgisine kıskanıyorsun dedi küstü benimle, gardaşımsın dedim kaptırma kendini ama o çoktan uçmuştu bile. Hal böyle olunca da abla hayatta onu bağlayan hiçbir şey kalmadı, bizim çabalarımızla ayakta duruyor, bugün desem ki ne halin varsa gör, ki bu canımı vereceğim bir dostum öyle bir şey yapmam. Öldürür kendini bir köşe başında. Vesselam öyle abla işte hakkını helal et başını ağrıttım.
Sorun değil. Çok akıcı yazdığın için hiç sıkmıyorsun. Evet, ya sevgiyi birisinden bulmak ister ya da intihar. Sonuç intihara çıkıyor yine. Olur da hayata tutunursa düzgün bir insanla karşılaşma şansı var. Umarım o insanla karşılaşır da böyle ciğersiz kızı unutur.
O zaman tam unuttu derken gelmesini hatırlat. Onu unutabiliyormuşsun demek ki de. Ona umut ver.
Rica ederim. Sağlıcakla kal.
yaptığı şey hoş bir şey değil
Cevap basit, vicdan duygusundan yoksun olduğu için.
İçinde biriktirdiklerinin acısını bir kişiden çıkarınca öyle oluyor maalesef
Bu gercekten agir ama
Bazen egosu fena tavan yapar ve kendinden geçer.
Beyinsizlikten hep bunlar
Dandik bi tip miş
Evet çok var bu örneklerden ve bu kadarı oluyormuş
Hoş olmamış ama yapacak bir şey yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?