Şans Eseri Yeni Bir Kızla Tanıştım. Çok Etkilendim. Benden Hoşlanmasını Nasıl Sağlarım? Detay?

Kız öyle güzel falan değil. Tanışıp sohbet ettik. Öğreniminde başarılı bir kız. Çalışkan öğrencilerden. Din saçmalıklarını sevmediğini, siyasetten nefret ettiğini, Türkiyeden gitmek istediğini ve yurt dışında yaşayıp mutlu olmak istediğini söyledi. Bir çok özelliğimiz aynı... Aynı bölümü istiyoruz. İngilizce konuşabiliyoruz ve Japonca öğreniyoruz raslantıya bak. Bunları duyunca etkilendim. Aşık oldum resmen. Onun son senesi. Ben menzunum tekrar hazırlanıyorum. Küçüklükten beri bilgisayar başında zaman geçiren tembel bir çocuktum. Asosyelim hala öyleyim, hiç kız arkaşım olmadı ve evden dışarı çıkmayan ana kuzusuyum. Kız ise sosyal bir sürü arkadaşı var. Buluşmak istedi bulaşalım dedi. Bende çok isterim ama ben gelemem dedim annemler izin vermez. İstanbul'da yaşıyoruz. O avrupa yakasında oturuyor ben asyada... Ben gelirim dedi. Gezmeyi seviyorum zaten falan dedi. Şaşırdım ayıp olmaz mı dedim. Yok yok dedi sadece yolu tarif et dedi. Tanımadığın birine neden geliyorsun diye sordum. İç güdülerime güvenirim dedi falan. Neyse geldi güzel güzel sohbet ettik güldük vakit geçirdik etrafı gezdirdim. Buraları bilmediğini falan söyledi ve o gün bitti. Bu hayatımdaki ilk buluşmamdı. Kız ayağıma geldi resmen... şu an telefondan sohbet ediyoruz. Sınava çalışıyoruz. O okula gidiyor. Uzak buluşamıyoruz. Bu sefer sen gel buraları gezdiririm sana dedi. Öyle işte. Ne yapmalıyım? Nasıl benden hoşlanmasını sağlarım? Ya da Hoşlanıyormu? Bilmiyorum. İşi zamana mı bıraksam? Görüşlerinizi Bekliyorum. Teşekkürler!
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Şans Eseri Yeni Bir Kızla Tanıştım. Çok Etkilendim. Benden Hoşlanmasını Nasıl Sağlarım? Detay?