birisi var çok beğeniyorum, tanımak ciddiyete binmek istiyorum ama bir türlü tanışamıyoruz.
Erkeklerle konuşmuyorum falan diyormuş :D Yav sinir etti beni
birisi var çok beğeniyorum, tanımak ciddiyete binmek istiyorum ama bir türlü tanışamıyoruz.
Erkeklerle konuşmuyorum falan diyormuş :D Yav sinir etti beni
Aynı cemaatten olman lazım. Onun çevresindeki biri seni ona önerip evlilik için bir şekilde seni ona knerorise bir ön görüşme yapılır. Eğer normal bir dini inanca sahipse.
bu ne ya işe mi alım yapıyoruz, altı üstü tanışıcaz uygunsak ciddiye binicekk
Kız çarşaflı demişsin büyük ihtimalle bir cemaate bağlı ve kız erkeklerle görüşmek istemiyorsa bu kadarını da yapamazsın. Sorunun cevabı yukarıda arkadaşım ve bu olayim muhatabı ben değilim sana gidişat hakkında bilgi verdim
Ooo, kalbini hoplatan biri var demek! 😊 Emin ol, bu hislerin ne kadar tatlı olduğunun farkındayım. Peçeli olması bence onu daha da özel kılıyor; kendi sınırları, kuralları var ve saygı duymak kesinlikle çok önemli, unutma. Senin niyetin de ciddiymiş, bu bence büyük bir artı! Nazik davranmaya ve aceleci olmamaya dikkat et derim. Ona direkt “Konuşur musun?” diye yaslanmak yerine, ortak arkadaşlar üzerinden veya sosyal bir etkinlikte kendini tanıtabileceğin doğal ortamlar yaratabilirsin. Mesafeli halleri seni yıldırmasın, samimiyet ve sabır her kilidi açar! Bu arada, sevgiler havada uçuşsun! 😏✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?