Misal bi avm de oturuyorsunuz veya otel de felan bi kız gördünüz beğendiniz konuşmaya gidiyorsunuz neler söylersiniz konuşmak için?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türkiye de yaşadığın için bi kızla tanışamazsın
Öyle deme ya ben nasıl tanışıyom peki bi avm felan gidiyom 3 4 kız ile konuşuyom numarayıda aliyom park ta felan
Sen böyle düşündüğün için tanışamazsın her zaman kötü düşünüyon tam tersini düşün
Ne konuşuyorsun, tanışma cümle nasıl oluyor
@engineerboy7 misal yanına gidiyorsun
-merhaba
O kişi merhaba
-bir şey sorabilirmiyim
Tabi buyrun
-gözleriniz çok güzel felan iltifat et oda tabi o sırada gülümsiycektir
Teşekkür ederim diycektir
- sonra zamanını varsa tanışabilirmiyiz (sizi çok beğendim) de veya deme
- oda ya hayır ya da evet der ama beni kiler 10/8 i evet dedi
- olur der isim felan sorarsın nerde oturuyorsunuz felan hobi felan derken muhabbet olur sonrada gerisi zaten gelir
@engineerboy7 hiç tanaşımadınmı sen dışarda parkta felan avm veya tatil gibi yerlerde
@engineerboy7 konserlerde baya tablamıştım 4,5 kez konsere gitmiştim kızın biri yanıma geldi hatta serhoştu biraz evine götürdüm numarayıda almıştım
@Mamettt evet bir kere oldu ama cafede ama genelde yalnız oturmuyorlar, bundan dolayı biraz çekiniyorum, geçen üç kız Bir erkek oturuyorlardı kızın bakışını yakaladım ama gidemedim
@engineerboy7 bak sana şunu söyliyim bu hayatta her zaman özgüvenli olmam lazım utanmicaksın unatırsan kaybedersin erkek varsa oturmada genelde kızların yanında oturan erkekler ya sert bişi söyler döğüş çıkar ama küçükse erkek git yanlarına
@engineerboy7 misal 3 4 kız oturuyor aynı masada diyelim birbirinize bakışıyorsunuz o sırada yapacağın kızların yanına gitmek
@yanına gidince nasıl bir şey yapılmalı konuşma nasıl olmalı
@engineerboy7 anlatiyim
@engineerboy7 masada 3 lü kız grubu var tamam sen de bir kıza bakiyorsun kesiyorsun o seni görmedi veya gördü yanlarına
gitceksin
- merhaba kızlar dersin masaya hemen oturursun sandalye yoksa alıp götürür oturursun sonra dersin ki kusura bakmayın böyle bişi demeden oturdum da felan ee ne yapiyorsunuz ali ben bu arada felan diyerek muhabbet başlar
@engineerboy7 ayrıca yakışıklısında kolay tavlarsın sen bu zamanki kızlar çok kolay tavlaniyor hele ki starbuck da 😂 saniye de merhaba kızlar de masanıza oturabilirmiyim de
Ya geri teperlerse hayırdır olum derlerse @Mamettt
@engineerboy7 aga çok korkuyorsun sen böyle düşünürsen hiç konuşma daha iyi inan bende böyleydim bir zamanlar ozmanlar 19 dum galba çok utanırdım sonra bir gün gaza geldim baktım 2 tane kız gittim konuşmaya merhaba nasılsınız kızlar ali ben diyerek cemre diğeri hazal memnun oldum sevdiğin kıza çok güzelsiniz felan
@engineerboy7 engin sana bi kaç tüyo verebilirim istersen seni biraz tanıdıysam özgüvenin yol utangaçsın galiba?
Yok özgüven
Birazcık diyelim sosyal ortamlardan kaçmam ama böyle ani tanışma da çekiniyorum, en iyi ortamı kovalıyorum diyelim,
@engineerboy7 sosyal ortamlardan kimse kaçmaz sen çekinmiceksin sana şunu söyliyim tanışmak istediğin kız senin elinde git konuş tanış olmadımı boş ver başkaları var onlarla konuş kendini geliştirirsin çünki ben bu sitede 5 senedir burdayım hala hatırliyorum bir tane abi vardı o baya baya tüyo vermişti allah razı olsun ama onun sayesinde baya sevgilin oldu 10 dan fazla maksat gönlüm geçsin tatillerde deniz bölgesinde hergün başkasıyka tanışırdın
Diyelim üç kişilik kız grubunun yanına oturdum istediğim kızdan numara/ınstagram nasıl alacağım diğer kızların yanında, kız tek iken yapabilirim ama grup varken nasıl olacak,
@engineerboy7 youtube da baya video var kızlarla tanışma diye yaz çıkar 3 4 defa izle alışırsın konuşmaları incele
@engineerboy7 izliyormusun
Hayır, işteyim
@engineerboy7 meslek ney
Mühendisim
@engineerboy7 ne mühendisi
İnşaat
@engineerboy7 ben mühendis olcam varya öff ne götürürüm arabanda varsa mercedes lüks bi araba yırttın demektir
@engineerboy7 maaşlar ne kadar 50 60 bin diyorlar
Hahahah 50 60 bin mi yav de get 13 bin alıyorum
Aracım Yok
@engineerboy7 kaç senedir yapiyon işi
1 yıl
@engineerboy7 benim amcam da mühendis inşaat ama oluyor 20 25 senedir özel şirkette maaşı 40 45 bin artı prim de aliyor 60 70 e kadar çıkıyor
@engineerboy7 daha yenisin sen ozman
@engineerboy7 ele bi 5 sene daha yap barayı götürürsün sen inan
@engineerboy7 amcamda ilk başlarda az kazanmış ama sonradan özel şirketler hep istemiş 4 5 tane ve şu an 20 senedir aynı şirkette + müdürlük yapiyor
25 yaşındayım normal olarak yeniyim tabi
@engineerboy7 sana yetiyorsa 13 bin şimdilik az da değil başarılı olursan zaten gerisi allahda yürü kulum der
Türkiye şartlarında yettiği kadar
@engineerboy7 araban var mı
Hayır
Maalesef yok :(
@engineerboy7 ailen felan yardım ediyorsa bir tane al birikmiş paranda varsa biraz kenarda bu zamanda lazım
İyi bir araç en az 300 bin şu zamanda
@engineerboy7 aynen öylede arabada gerek benim kendi arabam geçen sene 350 bindi şu an 1 milyon
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!