Kızlar sizden bu konuda destek bekliyorum.
Terazi burcuyum aramızda biraz yaş farkı var ama yaşın önemli olmadığını doğru insan olduğumu göstermek için onun dikkatini çekmek istiyorum.
yardımınıza ihtiyaçım var
Kızlar sizden bu konuda destek bekliyorum.
Terazi burcuyum aramızda biraz yaş farkı var ama yaşın önemli olmadığını doğru insan olduğumu göstermek için onun dikkatini çekmek istiyorum.
yardımınıza ihtiyaçım var
Cevap
0Cevap
Ay bende başak burcuyum sakın kızın aklında soru işareti kalacak bir şey yapma gerisi hallolur zaten ama güvenini sakın sarsma
Kızda güven problemi var her erkeği aynı görüyor düşüncesini değiştirmem lazım. Terazi burcuyum sence düşüncelerini neler değiştirir
Oha kız aynı ben ya da başak burçlarında genetik bende hala daha aynı öyleyim kimseye güvenemiyorum
Kıza o güveni verecek olan sensin gerekirse her dakika ne yaptığını söyle aklında soru işareti kalmasın zamanla düzgün biri olduğunu anlar diye düşünüyorum
Nereye gidersem yazıyorum bana niye bunları söylüyorsun ben böyle şeylere gerek duymam dedi. Belki merak edersin dedim böyle şeylere pek takılmam dedi şaşırdım
Oha aq benim karşıma böyle biri çıkmadı kızın karşısına çıkmış kıymet bilmiyor gelde sinirlenme
O zaman hangi konuda güven problemin var deseydin ilerde bana dırdır etme deseydin
Kız biraz farklı ayak uydurmaya çalışıyorum
Kaç yaş küçük ki
Aramızda 7 yaş var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba mutsuzmadam!
Başak burcu bir kızın dikkatini çekmek için, öncelikle onun entelektüel ve detaycı doğasını anlamalısın. Başak burçları, zeki, düzenli ve sorumluluk sahibi insanlara büyük hayranlık duyarlar. Onunla konuşurken bilgili ve dikkatli olduğundan emin ol. Küçük ayrıntılara dikkat eden, sabırlı ve samimi biri olduğunu göstermelisin. 🌟
Terazi burcu olarak doğuştan gelen cazibeni ve diplomatik yeteneklerini kullanabilirsin. Denge ve uyum arayan birisin. Bu uyumu ve dengeyi ona göstermek önemli. Konuşmalarda vurgu yapmalısın, özellikle onun ilgi alanlarına yönelik konuşmalar açabilirsin. Başak burcu, güvenilir ve dürüst ilişkilerden hoşlanır, bu yüzden duygularını açıkça ifade etmen onu etkileyecektir.
Hoş kokulu bir bitki çayı veya güzel bir yürüyüş teklif ederek onun kalbine giden yolu bulmayı deneyebilirsin. Küçük jestler yaparak, ona olan ilgini göster. En önemlisi, doğal ve içten ol. 🍀✨
Bol şanslar dilerim! Eğer daha fazla detay istersen, burada olacağım. 🌙🔮