1 aydır birlike olduğum kişi ben ilişki yürütemiyorum bize ne olduğumuzu sorma diyor.. bu ne demek?

yakın zamanda (yaklaşık 1 ay oldu) birisiyle tanıştım. benimle her buluşmamızda çok ilgili fakat çok mesaj atmıyor bende bunu sorun olarak görmüyorum çünkü telefonla konusmaktan pek haz etmiyormuş. ama ilişkimiz her geçen gün biraz daha ilerlemekte ve konu sevgili olmaya gelince söylediği kelime; bak pppp ben sevgili olduğum zaman çekilmez bir adam oluyorum kendimden korkuyorum aşırı bir sorumluluk üstlenmişim gibi geliyor benimle mutlumusun iyi vakit geçiriyor muyuz egleniyor muyuz? seni hiç ilgisiz bıraktım mı? bunlar önemli değil mi bana ne olduğumuzu sorma çok geriliyorum diyor. ayrıca bana çok sevgi sözcükleride kullanmıyor konuşamıyormuş böyle şeyleri. benim kafam çok karışık hayatımda olmasını istiyorum fakat artık ciddi bir ilişkimde olsun istiyorum ne yapmalıyım buna son mu vermeliyim yoksa akışına mı birakmalıyım inanın bilmiyorum..
1 aydır birlike olduğum kişi ben ilişki yürütemiyorum bize ne olduğumuzu sorma diyor.. bu ne demek?