Kadına hesap ödeten erkek

Arkadaşlar bu soruda hem sizden fikir alıcam hem de bî tartışma konusu olucak. Mesela ben de erkek arkadaşımda öğrenciyiz. Bir yere gittiğimizde mesela sinemayı o ödüyosa yemeği mutlaka ben ödüyorum daha doğrusu ödemek zorunda kalıyorum. Hesap gelince eli cüzdana gitmiyo ya da çok yavaş hareket ediyo. Öyle bi durumda da ben ödüyorum sonra bana al bunu diye yarım ağızla para uzatıyo yok diyorum hemen tamam diyip o parayı cüzdanına atıyo. Ve genelde midpoint, kittchenette gibi yerlere gidiyoruz ben onu başka bir yere götürdüğümde bi sürü laf ediyo burası ne böyle burda ameleler var vs. ama biraz kaliteli bi mekana gidince de eli cebine gitmiyo. Şahsi kanaatime göre bir erkek bir kıza hesap ödetmemeli. Yani ayda yılda bi kız yemeği ısmarlar ya da kahveyi öder ama her buluşmada kız hesap ödememeli bence. Sizin bu konudaki fikirleriniz neler ve benim durumuma yorum yapabilir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada arkadaşlar kesinlikle tüm hesabı erkek öder gibi bir durumu da savunmuyorum onu belirtmel isterim
Güncellemeler
+1 yıl
He şunu da söyliyim gelen 30-40 liralık hesabı ödemek sana ağır geliyosa o kızın yanında erkeğim diye dolaşmicaksın (durumu el veriyorsa, o mekanlara gîtmek istiyosa şayet). Böyle düşünüyorum ama onunla hala niye beraberim bilmiyorum bu da ayrı bi husus.
Kadına hesap ödeten erkek