Sizce sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Arkadaşlar sevgilimle 15 aydır beraberiz güzel günlerimiz oldu ama kötü günlerimiz de çok oldu beni üzdüğü arkadaşlarımın ayrıl artık bile dedigi cok olay oldu ama ben aşık oldugum ve onun da beni cok sevdigini bildiğim için kavgaların ardından hep barıştım şimdi lisede son sınıfım okullarımız ayrıldı okulun ilk haftası cok az konuştuk neredeyse aklıma gelmiyordu uzaklaştıgımı soğuduğumu hissettim bide yeni sınıfımda beğendigim cocugun benden hoşlandıgını öğrendim ona da aklım kaydı ve sevgilimle okul yüzündn buluşamamaya başlicaz daha da uzaklaşıcaz sizce ne yapmalıyım sevgilimden o cocuk için degil de cidden uzaklaştıgımız için ayrılmalı mıyım yoksa ayrılmayıp bu son seneyi sabit bir ilişkiyle devam mı ettirmeliyim? ayrılıp öteki cocukla konuşurken derslerimi etkilemesinden de endişeliyim ama asıl endişem ayrılık acısı çekmek çünkü sevgilim ben ayrılma istegimi söyledigimde bana paragraflar yazdı beni ne kadar sevdiğiyle ilgili aklımı karıştırıyor, aklım hem o cocukta hem de sevgilimle yaşadıgımız onca şeyde, sizce ne yapmalıyım nolur fikirlerinizi söyleyin
Sizce sevgilimden ayrılmalı mıyım?