Sizce sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar sevgilim iyice tuhaflaşmaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum. Sevgililer gününde sana hediye aldım dedi işte hediyesini söyledi meğerse almamış doğum günümden birkaç gün önce buluşacağımız gün için diyor ki çok güzel olacak şöyle olacak böyle olacak bende dedim ki bari sürpriz yapacaksın söyleme anlayınca hiçbir anlamı kalmıyor tamam dedi o gün zaten iptal oldu bizde birkaç gün sonra buluştuk hediye aldım demişti almamış böyle saçma sapan bir huyu var almadığı şeyi aldım diyor gelince de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ben onun doğum gününü çok güzel bir şekilde kutladım onun böyle yapması hiç hoşuma gitmiyor laftan da anlamıyor yanlış anlamayın ben hediye manyağı falan değilim sadece hem hiçbir şey yapmayıp hem de pişkin pişkin yapacakmış gibi konuşuyor ve sonra hiçbir mahcubiyeti olmuyor ne yapmalıyım sizce kafam karışık üstelik çok uzun bir süredir birlikte değiliz yani bu benim onunla ilk doğum günümdü bu arada maddi durumu çok iyi hani parası yok diye yapmıyor olsa zaten ben hiç düşünmem böyle şeyleri çok uzun oldu kusura bakmayın düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler

Sizce sevgilimden ayrılmalı mıyım?