O Türk, ben Zenci. Böyle bir aşkın geçerliliği olur mu?

Selamlar arkadaşlar.Ben Afrikadan bir mecnun,bana zenci diyorlar bazen ama ayna'ya baktığımda kendimi sadece bir İnsan olarak görüyörüm.Benimle aynı Sınıfta olan bir Türk kızı çok ama çok sevdim,gecelerde onu düşünmekten uyuyamıyorum,onu ne zaman görürsem içim ürperüyor,ona sadece merhaba diyebiliyorum ve o da beni öldüren bir gülümseyişi ile,merhaba der geçer.ona sevdiğmi belirtmeyi bile düşünmedim çünkü ondan korkuyorum artık,o yanlış anlar yada beni reddeder de kendime kötü birşey yaparım diye.ama gerçekten ben onu sevdiğim kadar kimseyi sevmedim ve ona karşılıksız bile hayatımı ve herşeyimi verebilirim,bunu kalpten hissederek söylüyorum ama sebebi sadece aşk ve böyle düşündükçe vaybe,ben gerçekten aşık oldum diyorum.Fakat bu sayfada zenciler hakkında düşüncelerinizi okuyunca hayal kırıklığına uğradım,o da böyle düşünümüşse artık hiç olmaz diyorum,oysa hepimiz insanız ve en bariz ortak özelliklerimizden biri de sevmektir,insanlık herşeyden önce sevgi için yaratılmıştır.Benim için hayat ifade eden biri,ha çinden gelmiş,ha japondan ,Türkmüş kürtmüş,ne fark eder ki ?Bence aşk doğal birşey olduğu için,renk,ten,ırk,din,dil ayrımı tanımaz.Karşındakini insan olarak görsen yeter.Bunu bildim ama beni nasıl sevmesini sağlayabileceğimi bilemedim.Çünkü ben bir ödlek oldum artık,üstelik o Türk,ben Zenci.Böyle bir aşkın geçerliliği olur mu ?
Güncellemeler
+1 yıl
link bu arada ben zenci yazmadım.Zenci kelimesi ırçılık bir kelimedir. '' Ben afrikalı o türk diye yazdım,'' değiştirmişler.
O Türk, ben Zenci. Böyle bir aşkın geçerliliği olur mu?