Bizim 2 yillik bir iliskimiz var. öncesinde bana 3 yildir plantonikti. Sevgilimle 1. Yilimizda bir ayrilik yasadik ilgisizlikten dolayi. Sevgilimi terk ettigimde hic bir sey yapmadi 3 ay ayri kaldik. Ne yazdi ne geldi hic. Sonra benim cabam sayesinde baristik cok ugrastim, ben terk etmeme onun ilgisiz olmasina ragmen. Benim bi hatamdan dolayi baristiktan sonra beni terk etmisti ben yine cabaladim her seyi yaptim kendimi affetirmek icin ( bir konuda onu dinlememistim) simdi guzel bir iliskimiz var 1 yildir ama gecmise bakinca hic cabalamadigini göruyorum hep ben emek harcamisim sanki basta platonik olan benmisim gibi hep bana seni cok sevdim felan dedi cidden sevmis biri bu kadar umursamaz davranabilirmiydim. Kafana onlari takma bitti gitit diyor ama ben cok agladim cok uzuldum. Sizce haklimi? Bostan yeremi takiyorum Şu an?
ayrica hic hediye de almadi bana.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ablam bazı erkekler böyle bende öyleyim 2 yıllık kız arkadaşım sen çok ilgisizsin diyip ayrılmıştı 6 yıldır manita yapmadım onu çok seviyordum halada özlüyorum yani erkeğin doğasında yok sevgisiyle ilgisi doğru orantılı olmuyor her erkeğin kendine soracağın soruya göre karar ver. ben onu mu seviyorum yoksa ilgiyi mi? ilgiyi seviyorsan elemanı sal gitsin elemanı seviyorsan ilgisiz erkeklerdendir bu seni sevmiyor anlamına gelmez.
Sizi terk ettiginde hic mi ugrasmadiniz onu tekrar kazanmaya? Cunku ben blöf yapmistim mutlu olmadigimi anlasin diye…
Ve ayrica hem onu hem ilgiyi seviyorum…
uğraşmadım çünkü ayrılma kelimesinin blöfü intikamı vs olunca o ilişki zaten bitiyor sevdiğin birini kaynetme korkusuyla yaşamak yerine kaybederim daha iyi o dönmek istemişti o zaman bile kabul etmedim içimi bir miktar yakmıştı ama neyse benim gördüğüm kadarıyla kadınlar hep daha fazlasını istiyor sonra hata yaptığının farkına varıyor.
güzel bir ilişkiyi daha fazlası için boxmayın soğutmayın derim
Şu an iliskim iyi aslinda ama gecmiste bunlari yasamis olmam cok uzuyor beni… hic mi sevilmedim diyorum gercekten haftalarca agladim yaa
şu an yanındaysa ve karı kız ayakları yoksa bu da bir erkek profili ablam benim gibiymiş yukarda yazdığım gibi 6 yıl oldu hala özlüyorum ama o beni onu hiç sevmedim ayrılmasını bekliyormuşum sanıyor pişman değilim yine olsa yine yapardım huyum bu
Ya abi niye boylesinuz ya sorunlumusunuz 🥲 vallaha cok uzuluyoruz ayni benimkide boyle yapti bana sanki bu ani bekliyormus gibi mutlulujkar dilerim seni mutlu edemedim hakkini helal et diyip gonderdu
erkek adamız güya bilmiyorum
Sizde biraz cabalasaydiniz Şu an belkide mutluydunuz
bugün ilgi isteyen yarın neler isterdi ablacım ayrıca dediğim gibi ayrılığın bi adı olması lazım
Ilgi vermek size gore neden zor ki? Ilgiden kastiniz ney mesela?
valla ilginin ne olduğunu bilmiyorum ablam eski sevgilim ilgisizsin demişti ordan biliyorum yani ilgi dediğin konuşmak merak etmek
olmalı ama başka bir şey heralde çünkü 2 günde bir görüşüyorduk 10km yol yapıyorduk hiç yoktan sizin kastınız nedir?
Konusmak, gorusmek, hediyelesmek, iltifat vs
bunlar değil bence başka bir şey bunları yapıncada ilgisiz diyorlar
Yok canim oyle olur mu bunlar iste
bilmiyorum ablam hadi inşallah düzelirsiniz o elemanla
InsAllah tesekkur ederim 🙏🏻🥰
Eski eşime beni boşayan eşime seni özledim diye sms attım ve seni bekleyeceğim , inanıyorum birgün yeniden … yazdım. Ama cevap vermedi. Sizce neden?
niye boşadı ablam
@Polyanma kavga tartısma vs. Sence neden yazmamıştır bişe
yeni bir yol çizmiştir bilmiyorum ablacım hiç başıma gelmedi o psikolojiden anlamam
@Polyanma azıcık bir umut olsa bişe yazar mıydı yoksa yazmayarak mı umut var demek istyor
belkide düşünüyordur
@Polyanma sen ne iyi insansın ya. Üzülmeyeyim diye moral veriyorsun haha.
yok ablacım mantıklı düşününce hayatında biri olsa olumsuz cevap verir ona gösterirdi ya da hiç düşünmese yine olumsuz dönerdi aklına bir şeyler düşmüş olabilir reddedip sonra pişman olmak istemiyordur büyük ihtimalle
@Polyanma dmi o yüzden hiçbir şey yazmadı.
Sorancıgım yorum yazarak seni de rahatsız etmedim umarım. Sabrın için teşekkürler. Tüm güzellikler senin olsun 🌹
ne demek ablacım seninde öyle olsun
@Polyanma bana dönecek mi sence
inşallah döner ablam
@Polyanma inşallah. Sen ne hissediyorsun peki
bence fifty fifty hiç umut yok da değil garantide değil
@Polyanma ben onu bekliyorm ya aylar oldu