Arkadaşlar merhaba, öncelikle lütfen sorucağım soruyu ciddiye almanızı istiyorum. benim hem çalışıp hem okumam lazım. haftanın 5 günü okul var biliyorsunuz, 1 günde özel ders görüyorum. tekrar ygs'ye hazırlanıcam. ama iş bulmam gerek evde yapabileceğim bir iş var mı? ( ciddiye almayanlar, alakasız ve sapıkça cevap verenler şikayet edeceğim. )
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
internetle ve bilgisayarla aran nasıl internetten para kazanabilirsin 1)benimde denediğim bir yöntem var şu anda test aşamasındayım istersen ne olduğunu özelden mesaj atabilirim ve yardımcı olabilirim 2)anket doldurma siteleri var benim üye olduğum siteler var ama bunu önerebilirim haftada 1 anket geliyor bazen 2 tane 3 tane anket sitesine kayıtlıyım cüzi bir miktar birikti 1.5 ayda 50 tl
010 Yorumla- +1 yıl
Bu yazınız daki ise benimde ihtiyacım var iş bulamadim çünkü yardımcı olur musun.
- +1 yıl
Benimle paylasrmisinz o dediğinz siteleri
- 5 ay
Merhaba 🌸
Şu an evden yürüttüğüm, küçük ama düzenli kazanç sağlayan bir sistemle ilgileniyorum.
Ek gelirle ilgilenir misin? Detay vermem, sadece merak ediyorsan anlatırım 😊Ek gelir veya evden çalışma düşünen varsa
Bilgi almak isteyenler yazabilir 🌸 - 5 ay
@Şadiyecakmaz ne üzerine
- 5 ay
@Zevkli_dokunuşlar hom bitkisel de marketimizi değiştirerek temizlik ürünleri makyaj VS gibi ürünleri ordan alıyoruz kariyer atladıkca üye desteği de sağlanıyor
- 5 ay
@Şadiyecakmaz sende çalışan misin peki
- 5 ay
@Zevkli_dokunuşlar elbette
- 5 ay
@Şadiyecakmaz T. akip atar mısın lütfen
En İyi Cevaplar
moda ile ilgili güzel yazılar makaleler yazabilirsen makale satışı yapabilirsin alıcısı olacaktır. 200 kelimelik bir yazı 2tl civarında gidiyor kalitesine göre. eğer yaparım diyorsan özgün yazdığın makaleleri senden alabilirim 200 kelime 1.5tl den. bende 2den satarım onları :D uyarsa mesaj atarsın. ayda 100 makale yazsan 150 tl gelirin olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Bana bir örnek yollarmısın makalelerle ilgili. ben bu işi yapmak istiyorum
internetten para kazanma muhabbetlerı bana hep hıkaye gelıyor kac arkadasım heves ettı ugrastı 2 aya sıtelerı kapandı vs vs vs eger anlıyorsan nakış dikişten el işi işler yapıp bu bayanların satıs yaptıgı yerler var onlara az bı kar edecegın sekılde satabılırsın
00 Yorumla
faceini acıyosun, reklamlar kısmına bakıyosun, orda avon katalog tarzında seyler var illa avon olması gerekmiyor her ceşit ürün var.. bunları bir bedel karsılıgı alıp satıyosun aynen avon seklinde ve sana ciddi bir kar geliyor.. bunu arastır , staış yapıcagın yer okul olablr buna müsait ortamında var cok kazanabilirsin.. kolay gelsin
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 696 cevap paylaştı. link
burayı bir incele belki satış yapabilirsin. bulunduğun çevrede okulda vs.01 Yorumlagüzel bir yazı okumuştum, aslında çok mantıklı fikirler var diyebilirim.
umarım bol kazanç elde edersiniz.00 Yorumla
+1 yılKitap yazmayı dene... Eğer edebi dilin güçlüyse iyi paralar kazanabilirsin...
02 Yorumla- +1 yıl
Bir ayda bir kitap yazabilirsin...
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılya evde yapabileceğin bi tek boncuk işleri geliyo aklıma onun dışında ne kadar tecrübelisin çevren falan varsa home ofiss tarzı bişiler yapabilrmisin bilmiyorum?
00 Yorumla
+1 yıloyle bır ıs olsa kımse evden cıkmazdı ama sermeyeyle gıttıgıdıyor veya sahıbındende bır dunya ıs yapabılme ımkanın var ben mesela bır ara ıkıncı el cep telefon alıp satıyordum
00 Yorumlabazı tekstil firmaları iplik temizliği için evlere iş veriyorlar bakarsan bula bilirsin
00 Yorumla
+1 yılMerhaba hâlâ iş arıyorsan sana yardımcı olabilirim!
05 Yorumla- +1 yıl
Nedir iş acaba
- +1 yıl
Merhabalar hala geçerli mi
- 5 ay
@Sevdagönüll Merhaba 🌸
Şu an evden yürüttüğüm, küçük ama düzenli kazanç sağlayan bir sistemle ilgileniyorum.
Ek gelirle ilgilenir misin? Detay vermem, sadece merak ediyorsan anlatırım 😊Ek gelir veya evden çalışma düşünen varsa
Bilgi almak isteyenler yazabilir 🌸
part time işlere bakabilirsin avm lerde kesin bulursun
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,2b cevap paylaştı. sadece özel ders veririsin başka bir iş bulmazsın.
03 Yorumla- +1 yıl
gizzy kendi yorumunu yazmışsın zaten . soran ben tavsiyemi verdim.öğrenciyken ev ortamında yapabileceğin en iyi ve tek iş ders vermek.avon,oriflame gibi katalog satma devri bitti.bir ara herkes satıyordu.ama onun satışını yapacaksan belli bir miktarn her ay satış yapmalısın yapamazsan kendin birşeyler alamlsın vs.yine de tercih senin.
anketör ol bence. gidip gelirken falan yaparsın.
01 YorumlaYarım gün dadılık yapabilirsin
00 Yorumlaalakasız ve sapıkça cevap.
10 Yorumla
+1 yılkötü içerik, şakalar, küfürler.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. takı yapabilirisn..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler