AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
İnstagramda bi sayfada özel küçük çerceveler yapıyorlar sizin isteğinize özel sizi ve sizi andıran ilşkinizi hatırlatan şeyleri küçük küçük çiziyorlar hem manevi açıdan iyi hemde maddi açıdan ekonomik ne düşük ne fazla kaçıcak bir şey tavsiye ederim 😊
Bence kirmizi gül ile birlikte parfüm veya kol saati alinabilir .
Veya siyah bir canta yaninda kar küresi cok tatli olurdur birazda cikolatalar tatli kücük
6 senede her türlü hakkı yitirdim. Eşim müzisyen, ben Bluetooth kulaklık alacağım. Hem iç, hem dış mekan, gerek müzik kalitesi, gerekse telefon görüşme konusunda iyi, markayı burada paylaşmayım ama biraz paraya kıyacağım. Sonuçta herkes müzik dinlemeyi sever.. Öyle paylaşayım dedim.
Öncelikle sevgilin çok şanslıymış gerçekten senin gibi düşünen erkek kalmadı sürekli kullanacağı bir şey alabilirsin yanındada bir buket çiçek çok güzel olur
Şimdi sevgiline göre değişir mesela her kız çiçek sevicek diye bir kural yok mesela bana çiçek alınmasından çok kitap alınması mutlu eder.. çiçek kuruyup gidiyor ve boşa israf diye düşünüyorum
Anlamlı anısı hatırası geçmeyecek kenara atılmayacak güzel bir şey alabilirsin çok fazla aklıma gelmiyor ama ilgini cekermi bilmiyorum anahtarlık alabilirsin
çok sıradan gelebilir ama kolye. anlamlı bir kolye hiç çıkarmıyacağı kadar anlamlı olmalı.(bende de annemin kolyesi vardı maalesefki kaybettim)
Eğer kolyeyi düşünmezsen illaki sevdiği çizgi film karakteri falan vardır onun oyuncaklarını alabilirsin.
İkinize özel olan bişeyler vardır illaki onunla ilgili şeyler alabilirsin.
Klasik sevgililer gününde alınan gül gibi saçma yazılar kavanozlar yerine anlamlı olanlar hep daha değerli oluyo
Bu nasil bi soru merak ettim, kiz diyorsun sevgililer gunu diyorsun.
Sevgilin mi degil mi bi kere oncelikle bunu kendi icinde cevapla.
Sevgilinse neden bir kiza diye basliyorsun?
Sevgilinse onu taniyor olman ve nelerden hoslandigini biliyor olman gerekli.
Soru baska amac icin sorulduysa farkli tabi 😂
insanlar dogasi geregi farkli karakter ve zevklere sahip olduklari icin kimine guzel gelen dedigin kiza guzel gelmeyebilir mesela ya da tam terside olabilir
Yani ben yüzük gibi takılar alınmasını istemezdim kendime... tabi ki bu benim görüşüm katılmıyor olabilirsin... şöyle ki o yüzüğün aynısından binlerce var. Aynı alacağın kıyafet ya da süs her neyse... küçük bir şiir belki en güzeli olur. Çok profesyonel olmasına gerek yok. Ya da özel olarak küçük bi biblo yaptıranilirsin. Anladığım kadarıyla sevdiğin ve sevgini göstermek için hediye almak istiyorsun çünkü. 😄
Ya da belki fotoğraflarınızın olduğu en fazla 10 sayfalık bir kitap bastırırsın bi yerde duymuştum bunu... çok tatlı gelmişti. Belki beğenir
Kazak ayakkabı parfüm vs bana çok sığ geliyor. Anlmali bir şeyler olması gerek , senin gibi mek verdiğin bir şey olabilir ya da ikiniz arasinda esprisi olan bir şey
Herkesin zevki farklıdır, sevdiğini sen daha iyi tanırsın, sevdiği şeyleri al, tuttuğu takımın formasını alabilirsin, parfüm, makyaj seti - ki kızlar bayılır makyaj setine, altın saat, kadınlar alışverişe bayılır, alışveriş çeki, maddi durumun varsa beyaz spor araba, çok sevdiği bir sanatçının konserine götürebilirsin, ya da çok sevdiği bir filme. Şimdilik aklıma gelen bunlar. Ama emin ol, ne alırsan al sevecek.
Kırmızı güllerden oluşan bir demek içinde de aşk dolu sözlerle yazılmış bir not yazabilir ve hediye edebilirsin
Veya kolye resimlerini göster mesela bunlardan hangisi güzel sence diye sor beğendiğini hediye alabilirsin
Onun dışında resminiz varsa bir tane kupa bardağa işletip hediye verebilirsin 😊
İçinden geleni almalısın zarif bir şey olması iyi olur onun seveceği bir şey alabilirsin gösterişli olmasına gerek yok sevdiğin için düşünüp alman nezaketin yeterli olur
Tarzınıı biliyorsaan kıyafet çanta ayakkabıı ev eşyalarına meraklıysa vazo heykel tarzıı ama özel bir hediye istiyorsaan resimlerinizii bastırıp ledlii tablo yaptırabilirsiin💗
Bu zamana kadar ki resimlerinizi albüm yapıp video da izlete bilirsiniz. Aksam yemeği ile de süsleye bilirsiniz unutmayın bir kadın ince ayrıntılara dikkat eder.
sonsuzluk sekilli kolye
güzel bi demet gül
iliskiniz baya ilerlediyse, tak yüzügü parmagina yap bi evlilik teklifi :D
ilişkimiz ilerledi ama ailemi razı edemiyorum
ne diyor ki ailen
uzatabildiğin kadar uzat diyor daha erken diyor
yasin daha fazla büyük degilse ve calismayip okuyorsan hala, haklilardir
ya ne haklı olacaklar ya. ben ondan başkasını almayacağım ki. okuyorum ama okurkende sözlenen arkadaşlarım var
ha söz kesilir tabi ama okurken evlilik yürütmek zor oolur
Seviyorsan ona evlilik teklifi yapabilirsin bi yüzük alarak? ya da erken diyorsan bi kolye ayıcık yollayabilirsin
Hediye olarak tek kişilik sinemalar var sadece çiftlere özeldir her şey dahil 100tl bence sinemaya götür daha güzel bir hediye olsun
Tek kişilik mi loca gibi mi
Önemli olan düşünülmüş bir şeydir hediyenin ne olduğu değil bence ince düşünmelisin
Ne alınır bilmem ama, oyuncak ayı , mutfak robotu ve Borcam alınmaz
Bu ayı çiçek çikolata ya da anı kutusu çok kanıksamaya başladık ona ait bişey al sadece ona özgü bişeyler başkasının kullanamayacagı falan filan işte
Ozaman kendini paletleyip kapısına bırakmalı
@Volkan053 HAHAHAHAH
Bak bu da güzel fikir
@MASGE bu tarz fikirler için bana danışabilirsiniz😃
Kıza göre değişir. Kızın ne sevdiğine bağlı. Genel olarak tavsiye istersen parfüm iyi ve kullanışlı bir hediyedir.
Kız da en az senin kadar seviyorsa ne alsan mutlu olur zaten pelüş oyuncaklar ya da ikinize özel biblolar falan da alabilirsin
Erkek veya kızlar için spresifik olarak bir hediye söyleyemem ama bence giyilebilecek veya kullanılabilecek hediyeler alınmalı.
Bence direkt "NİKAH" tarihi al
Ömrünün kalan kısmını onunla geçirmek, en büyük hediyedir sanırım 😜👍
Takı al en sevdiğimiz ama basit şeyler değil saat parfüm sevdiği Bi gömlek çanta ayakkabı da olabilir
Sevgilim olsun o anda aklıma gelir şimdi sevgili olmayınca bişey diyemem zaten ezbere hediye alınmaz hisler doğrultusunda alınır
Özellikle bir hediye alacaksın diye kaide yok ufak jestler de hoşumuza gidiyor söylenen bi güzel söz bile yeterli bence
Aynen öyle...😊😊😊
@freeman0734 teşekkür ederim 😅
Masrafa sokmayın bizi yavvv😁😁
@freeman0734 aslaa sokmam
Helal sana ozaman... herkese sen gibi nasip olsun..😊😊😍🙏😁
Bence güzel paketlenmiş Bir gümüş kolye, veyahut Bir gümüş bileklik. Bu ben 17 yaşındayken çok modaydı.
ben gümüş bileklikli saat aldım yarı değerli taşlı felan bizimki bayıldı bu kadar sevineceğini tahmin etmemiştim.
Merhabalar
Öncelikle aranızdakı sevgı saygı daim olsun en guzel hediye kadınların kalbıne dokunan bir ürün olması bence
makyaj seti
parfüm
tatil bileti
alışveriş çeki
üstünden fotonuz olan kupa - kahve içmeyi seviyorsa
Tek taş görüp golluma dönmeyen kız tanımadım! Tek taş alın dünyadaki tek erkek sizmişsiniz gibi devam eder hayatına 🥰🥰🥰
peluş ayıcık
zarif bir kolye veya bileklik
hoş bir elbise
güzel bir günlük
vs vs
Seni kızların istekleri dünya temsilcisi yapalım.
🙈💜😂😍💜teşekkür ederim benden olmaz
14 Şubat ın üzerine kutlanacak daha güzel bir gün hediye edin. 15 Şubat yıldırım nikahı.
Bence alınacak en güzel hediye Aşkım seni seviyorum, günaydın aşkım, iyi geceler aşkım diyen Bi papağan :)
2li kombin (çanta ayakkabı) ve sevdiği çiçekten al. Sonrada romantik bı filme getir 😉🤌
+1 yılın sorusunu Fırsat soruya çevirmenizde nebilem yani 😃
Vintage ayna tarak setleri var aşırı güzel hemde manalı olabilir mesela anlamlı birde yazı yazarsan süper olabilir örnek şeklide:
Nelerden hoşlandığına göre ve kişiliğine göre çok değişir ama bu yaa
sevgilim varken genelde kendi ellerimle bir şeyler hazırlamayı tercih ediyordum
kar küresi masumiyetin simgesi kolye ya da anlamlı bir kolye
Kolye bilezik o tur seyler. Yanliz emin ol, ciddi iliski degilse yazik olur sana
Onu da sevgilisi bir zahmet bilsin yani. Ben söylersem ne anlamı kalır hediyenin.
Hoşlandığı bir hediye alınır çiçek mutlaka olmalı tabi.
En sevdiği şarkıyı QR koduyla kolye yaptırmak. Çok zarifçe bir hareket
Kadınlar takı vb şeylere bayılırlar takı alabilirsin bir demet gül alabilirsin
Takı iyidir ya, hem uygun fiyatlı da. Güzel bir kolye olabilir, zevkine göre.
türlü türlü insan var
her ilişki kendine özel
seçenek bol
Güzel duyguları empoze etmeli önce saygı ve sevgi ve kırmızı güzel güller
İhtiyacı olan bir şey alabilirsin kullandıkça seni hatırlar
Güzel hazırlanılmış bir evlilik teklifi ile birlikte pırlanta yüzük. Düşüp bayılır :)
Ona özel hissettirecek bir Gül buketi ve kolye alabilirsin. Bayılır.
Bana kalırsa almadan önce up uzun güzel aşk dolu Bi söz yazılmalı o gün gelene kadar mutlu olur sonrasında sevgi dolusu bi kutuya onun sevdiği şeyler alınmali çikolata vs gibi gibi şeyler sevgililer günü nü sap kutladığım için hep istediklerimi dedim 😂
Bir tane kırmızı gül, içine sade bir kolye yeterli.
Narin zarif bir kolye olabilir abartisiz bulusmada verdiginde boynuna takabilirsin. O saclarini toplar sen kolyeyi takar ensesine kucuk bi öpücük kondurursun gununu kutlarsın guzel olur. Bence oyle abartili atraksiyonlara gerek yok
Çok güzel bir anlatım. Ve yerinde karar bence..
bende kızım yani kendimden örnek vereyim hani karşımdaki sevgilim bana bir çöp parçası bile alsa beğenirim severim öyle söyleyeyim kalbinden ne geçerse ne almak istersen onu al emin ol karşındaki ne olursa olsun çok beğenecektir :)
Kişisel ihtiyaclar olan bir hediye kutusu mesela kırmızı bir havlu, kalpli bir diş fırçası vs vs buna benzer ihtiyaclar
Sevgi alınmaz hissettirilir onun için de hediye almak değil her günü sevgililer günü gibi yaşatmak ve yaşamak gerekli.
Onun neye ihtiyacı varsa onu alman daha çok muu eder kıyafet olbilir ayakkabı olbilir belkide böyle pırlanta kolye ya da gümüşten olbilir sevgiler günü tabiki çok özel bide ilk defansa daha özeldir umrim aradını bulursun mutluklar sizin olsun