Bir kıza sevgililer gününde ne alınabilir? :) Hediye almak çok saçma demeyin lütfen, o gün benim için gerçekten çok önemli çünkü sevgilimi çok seviyorum. Sevgililer Günü'nde kıza alınacak hediyeler neler olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgililer Günü'nde bir kıza ne alınır?
Önce şunu bir belirteyim çünkü herkes yanlış anlıyor: bir hediye ne kadar pahalıysa o kadar değerli demek değildir. Önemli olan manevi değeri. İkinize özel olması. Zenginsen ve pahalı bir gümüş kolye alırsan bu özel olmaz. Sizi temsil etmesi kişiye kendini değerli hissettirmesi gerekiyor. Alacağın hediye ne kadar pahalıysa ona o kadar değer gösteriyorsun anlamına gelmez. Aşkınızı para değil anı, manevi değer, sizi ikinizi özel kılan bir hediye belirlesin. Aşkınızı parayla ölçmeyin çünkü aşk, sevgi, arkadaşlık parayla satın alabileceğiniz ve maddiyatla ölçebileceğiniz bir şey değil. İnan bana sevgililerin %99’u sevgilisine aynı şeyleri alacak: çikolata, çiçek, ayıcık, makyaj malzemesi, takı vesaire.

Sevgililer gününde kıza ne alınır? Sevgiline ikinizin ne kadar özel olduğunuzu, diğer sevgililerden ne kadar farklı ve eşsiz olduğunuzu anlat. Elbette çikolata ve çiçeğin zararı olmaz. Ayriyeten alabilirsin. Herkesin aldığı hediyelerden alırsan diğer çiftlerden bir farkınız kalmaz. Siz ikiniz özel olmalısınız ve benzeriniz olmamalı.
Şunu da unutma: el emeği her zaman daha etkilidir. Ona bu özel gününüz için ne kadar emek vererek ve zaman ayırarak yaptığın hediyeyi vereceksin. Hemencicik satın aldığın bir hediyeyi değil.
KÜÇÜK hediye = BÜYÜK anlam1- Kendi tişörtünü verebilirsin.

Sevgiline en çok sevdiğin ve üzerinden neredeyse hiç çıkarmadığın (onun da üzerinde hep gördüğü) tişörtünü verebilirsin. Kokun tişörtüne sinmiş olacaktır. Kız arkadaşına en çok sevdiğin sweatshirtini veya tişörtünü verdiğinde kız onu ne kadar sevdiğini bir kez daha anlayacak. En çok sevdiğin şeyden vazgeçip biricik sevgiline hediye edeceksin sonuçta. Sevgilin normal şartlarda en sevdiğin giysini parayla senden satın alamayacak.
2- En sevdiğin oyuncağını verebilirsin.

Sevgiline küçükken oynamayı en sevdiğin oyuncağını hediye edebilirsin. Ya da başka bir çocukluk oyuncağını. Eşsiz ve tarif edilemeyecek kadar özel ve duygusal bir hediye olur bu. Hangi sevgili sevgilisine çocukluğunda sahip olduğu en değerli hediyeyi vermiştir ki? Düşünsene. O oyuncağı bir daha piyasadan satın alamazsın çünkü ANI (çocukluk anısı) satın alınacak bir şey değil. Ona ayıcık satın alacağına çocukken SARILARAK UYUDUĞUN, gök gürlediğinde sarılarak ağladığın, okulda neler yaptığını anlattığın, onu okul da dahil her yere yanında götürdüğün ayıcığını EN YAKIN ARKADAŞINI sevgiline hediye et. Bu ayıcığın kötü ellerde olmayacak. Sevgilinin elinde olacak ve bu ayıcık diğer “seni seviyorum” yazılı ayıcıklardan daha değerli olacak. O ayıcığa sevgilin gözü gibi bakacak. Çünkü bilecek ki sen de o ayıcığa bu yaşına kadar gözün gibi baktın ve senin için çok değerli. Küçükken sarıldığın battaniyeni de verebilirsin. Bu da başka bir fikir.
3- Japon balığı hediye edebilirsin.

Biri dişi biri erkek iki tane japon balığı alabilirsin. Biri seni temsil eder diğeri sevgilini. O minik yuvarlak akvaryumdan alırsın. İçine de kırmızı pembe ve beyaz karışımı kum tanecikleri (sevgililer günü renkleri). İçine de süs biblosu olarak da kalp şeklinde seni seviyorum yazılı ya da benzer bir biblo alırsın.
4- Tablonuzu yapabilirsin.

Sevgilinin ve senin bir tablosunu yapabilirsin. Yağlıboya zordur ama akrilik ile yapabilirsin. Karakalem çizimi de olur ya da kuru boya. Kusursuz olmasına gerek yok. Eğer resme yeteneğin varsa yapabilirsin bunu. Başkasına yaptırtma. El emeği olmalı.
5- Teraryum yapabilirsin.

Sevgiline teraryum yapabilirsin. Malzemelerini ve cam vazo alıp Sevgililer Günü temalı bir teraryum. El emeği. Genelde teraryumların içinde bahçe temalı süslemeler oluyor ama sen pembe beyaz ve kırmızı renklerini kullanarak el ele tutuşan bir çift figürü, kalp figürleri, çubuk şeker, fiyonk, minik ayıcık falan koyabilirsin.
6- Sandık alıp süsleyebilirsin.

Aynı şekilde bir sandık alıp onun da içini süsleyebilirsin. Alacağın sandığa beraber çekildiğiniz fotoğraflarınızı, ona yazdığın (ya da sandığı süslemek için yazacağın) aşk mektubunu veya şiirleri, gittiyseniz beraber gittiğiniz konser biletini veya sinema biletini, en sevdiğin ve kullandığın parfümünü, kurumuş gül koyabilirsin. Anı defteri değil de anı sandığınız olur.
7- Fotoğraf albümü veya anı defteri hazırlayabilirsin.

Ona mesela fotoğraf albümü ya da anı defteri hazırlamak istersin. Sadece beraber çekilmiş fotoğraflarınızı değil seni anlatan anılarla dolu bir defter de olabilir bu. Mesela küçüklük fotoğraflarından seçip alacağın pembe bir deftere yapıştırırsın. Altına yazarsın mesela: “3 Şubat 2004. Bahçemizdeki vişne ağacından vişneleri toplarken ve üstünü başını ben” diye. Altına başına küçükken gelmiş bir anını yazarsın.
Diğer sayfaya geçersin. Senin için çok değerli olan bir yazının fotokopisini çektirirsin renkli. Mesela yazmayı öğrenir öğrenmez ilk yazdığın yazıyı. (Fotokopi dedim çünkü orjinali sende kalmalı). Tabii ki de ilkokul aşkının adı İLK YAZDIĞIN şey olduysa bence hiç fotokopi çektirip yapıştırma derim 😅. Küçükken çizdiğin ilk resiminin de fotokopisini çektirip yapıştırırsın. Altına yazarsın: “6 Eylül 2003 İlk çizdiğim resim.” diye. Defterin sayfalarını 💓 çiklerle veya başka çizimlerle de süsleyebilirsin.
Başka bir sayfaya küçükken şemsiye diyemeyip semsiye dediğini yazarsın. Annenle babana sor: anne benim ilk kelimem ve ilk cümlem neydi diye. Cevabı öğrenince bunu da yazarsın. Başka bir sayfaya sevgiline bir şiir yazarsın. Yine başka bir sayfaya onun eskizini yaparsın çizime yeteneğin varsa. Okulun ilk günü hangi cümleyi yazdığını yazarsın. Annen ve baban unutmamıştır. Sorabilirsin. Başka çocukluk fotoğrafları yapıştırarak o fotoğrafın özelliğinden bahsetebilirsin (tarih + fotoğrafta ne yaptığın).
Sonraki sayfaya da ikinizin çekilmiş bir fotoğrafı yapıştırırsın: “5 Ocak 2020 En büyük aşkımla tanıştım / ilk görüşte aşık oldum / sevgili olduğumuz gün” diye yazarsın. Sonraki sayfalara sizin anılarınızı yazarsın. En sonuncu sayfaya da “14 Şubat 2022 Sevgililer günü, bu hediyeyi buluştuğumuz gün biricik aşkıma hediye ettim” diye.
Size mutluluklar dilerim. Sevgiline kalp şeklinde kendi ellerinle yaptığın el emeği yaş pastasını ya da keki de hediye etmeyi unutma. Beraber oturur yersiniz. Aynı çataldan da birbirinize yedirebilirsiniz. Yanlışlıkla tuz koyma ama 😇42 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerhaba,
Sevgililer gününde bir kıza ne hediye alınır sorusu inan ki sevgililer gününde bir erkeğe ne hediye alır sorusundan çok daha zordur cevabı.
Çünkü erkekler kadınlara hediye seçerken inanılmaz derecede hedşyevseçmevhakkına sahipken maalesef bu durum kadınlarda çok daha kısıtlıdır. Kadınlar aslında çok daha fazla zorlanıyorlar sizlere hediye alırken, bunu bilin! Şimdi erkeklerin kadınlara böylesi özel günlerde alabileceği çok fazla hediye seçeneği var. Belli ki senin de seçenek fazlalığı kafanı karıştırmış ve ne aksam diye kararsızlığa düşmüşsün. O zaman bu yazımızda o kararsızlıktan seni kurtaralım, ne dersin?Sevgililer gününde hediye sunumu nasıl olmalı?
Sevgililer gününde aslolan hatırlamaktır beyler. Lütfen eşlerinize ya da sevgililerinize dümdüz bir hediye alıp oldu bittiye getirmeyin bu güzelim günü.
- Mümkünse kırmızı gül ya da gül yaprakları sunumunuza eşlik etsin.
- Hediyenize kendi yapmaya çalıştığınız çok amatör bile olsa bir şeylerde eklemeye çalışın. Kadınlar çok duygusal canlılardır böylesi el emeği hediyeleri görürlerse size çok daha fazla bağlanırlar ve o hediyeyi ömür boyu saklarlar. Kadınlar emeğe çok önem verir lütfen bunu altın kural olarak asla unutmayın.
- Hediyeyi verirken göz göze gelin, göz temasından kaçınarak hediye aldım al buyur diyen erkekler biraz tuhaf geliyor kadınlara. O göz teması mümkünse biraz uzun olsun. Kadınınızla gözlerinizle konuşun.
- Hediyeleşme esnasında sonra mutlaka sarılın ve küçük bir öpücüğü ihmal etmeyin.
- Hediye içine ya da üzerine küçük sadece size özgü notlar, şiirler, sözler, hitaplar iliştirirseniz bu durum şiir ruhlu kadınların daha da çok hoşuna gidecektir. İlla bir şair olmanıza gerek yok "çok iyi şiir yazamam ama senin için şu satırları yazdım" minvalinde bir şeyler karalasanız da kadınınızın yüzünde güzel bir tebessüme sebep olursunuz.
- Hediyenin paketi mutlaka özenli olsun. Çok klişe paketlerden kaçının. Çünkü kadınlar genellikle sevgililer günü hediyelerini aldıkları kutuya varınca özenle korurlar. Yani güzel ve itinalı bir hediye paketiyle bir bütündür. Paketin kendisi sakin bir dizayn da olsa bile kurdelesi biraz gösterişli olursa güzel olur.
Evet sevgililer gününü sevgililer günü yapan çok önemli detaylardan sonra gelelim kız sevgiliye ne alınır sorusunun cevabına. İşte senin için sıralıyorum:
Fotoğraflı ve ışıklı şişeler

❤️❤️❤️ Bu tarz şişelerin içine sevgiliyle her türlü anına dair bir eşya, bir hediye, güzel nesneler, sevgiliyle birden fazla güzel fotoğrafınızı alış koyuyorlar. Üstelik şişe içine çok güzel bir ışıklandırma sistemi de koyuyorlar. Bence farklı bir hediye düşünen sevgili için biçilmez bir kaftan. Üstelik çok da derli toplu bir görünüme sahip. Ne küçük ne büyük. İdeal boyda. Her yerde kullanabilir sevgilin bu hediyeyi. Bunu bir düşün derim.
Ledli fotoğraflar albümü

❤️❤️❤️ Sevgilin için alabileceğin sadece bize özgü bir hediye olsun, başkasında olan hediyelerden olmasın diye aradığın bir hediyeyse bu seçeneği de düşünebilirsin. Sadece sizin fotoğraflarınızdan oluşan bu Ledli resim albümleri tamamen size özel bir hediye olacaktır. Burada karar tamamen size ait.
Kitap ayracı

❤️❤️❤️ Kitap kurdu bir sevgiliye alınabilecek en güzel hediyelerin başında geliyor kesinlikle. İkinizin en güzel fotoğraflarını içeren bir kitap ayracı enfes bir hediye olacaktır. Hem kimse de olmayan hem kişiye özgü hem de işlevsel. En sevdiği hobisi kitap okuma işlemini yaparken bir yandan bu aytaca baktıkça size olan aşkı depreşebilir!
Kolye ya da aksesuar

❤️❤️❤️ Aslında bence bu tarz altın, beyaz altın ya da gümüş takılar özel günlerde harika birer kurtarıcı olmasının yanında maliyetiyle de değerli hediye grupları arasında yer alıyor. Ben sevgililer gününe özellikle altın ve pırlanta takıları çok yakıştırıyorum nedense. İnce bir takı, küçük bir taş oldukça zarif bir hediye oluyor. Elbette imitasyon, altın kaplama gibi daha uygun fiyatlı takıları da seçebilirsiniz. Bu tamamen maddi koşullarınıxa kalmış bir karar.
Çanta

❤️❤️❤️ Bir kadının en büyük ihtiyacı nedir deseler buna kesinlikle çanta derim. Tüm kadınlar çantalarıyla bir bütün olmuş şekilde geziyorlar çünkü. Güzel markaöı bir çanta ya da güzel tasarımlı, kullanışlı bşf çanta sevgilinin çok hoşuna gidecektir. Çanta alıyorsan marka konusu bir tık önemlidir. Bu da aklında bulunsun.
Ledli çerçeveler

❤️❤️❤️ Bu tarz güzel evlilik yüzüğü detayınım içime çiftlerin birbirine sarıldığı, öptüğü fotoğrafları koyuyorlar. İnanılmaz güzel ve şık duran bir hediye oluyor haliyle. Özellikle yabancı sitelerde bu tarz hediyelere baktım, inanılmaz derecede revaçta hediyeler gerçekten. Hem özel hem üzerine düşünülmüş hem de abartıdan uzak bir hediye derim.
Ayakkabı

❤️❤️❤️ Sevgilinin ayakkabı numarasını zaten biliyorsundur ancak buçuklu bir ayağı varsa bir numara daha büyük bir ayakkabı almanı öneririm. Yoksa buçuklu ayaklarda bu tarz ayakkabılar uymama gibi sorunlara neden olabiliyorlar. Topuklu ve her zaman giyebileceği çok şık bir ayakkabı olsun. Spor ayakkabıyı doğum gününde de armağan edebilirsin. Ama topuklu ayakkabı daha kadınsı bir hediyedir, sevgililer günü prosedürüne daha çok uyuyor bana sorarsan. Vizon, siyah, beyaz düşünebilirsin renk olarak.
Konser bileti (ve belki de orada bir evlenme teklifi)

❤️❤️❤️ Elbette sosyal bir sevgiliye alınabilecek en güzel hediyelerin başında geliyor, üstelik bu hediyeden sen de nasibini alıyorsun :) Bence sevdiği bir sanatçının konserine götürmek ve burada evli değilseniz evlenme teklifi etmek de harika bir fikir gibi geldi bana. Sevdiğini binlerce insana gösterebilen adamlar kadınlara her zaman çekici gelmiştir hem :)
Fotoğrafını resimleştirdiği bir tuval ve çikolata kutusu

❤️❤️❤️ Senin fotoğrafını güzel bir tuvale aktaracak işinde iyi bir ressama çizdirdiği portre harika bir sevgililer günü hediyesi seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Yanında bir de çikolata kutusuyla gelirse tadından yenmez bir hale gelecektir bu özenli hediye. Kadınlar bu tarz kendilerine özgü tasarlanmış, kendilerini gördükleri hediyeleri çok severler. Üzerine düşünülmüş hediyeler her zaman her kadının ruhunu okşar. Yanına aldığın çikolata kutusuysa hediyenin yanının dolu dolu gözükmesine sebep olabilecektir. İddialı seçim peşinde koşanlara gelsin bu hediye.
Parfüm

❤️❤️❤️ Sürekli farklı hediyeler sundum gelelim gelenekselden vazgeçmem diyenlere. Bir klişe gibi görünse de bence sevgililer gününde olmazsa olmaz hediyelerden biri muhakkak ki parfümlerdir. Ancak parfüm seçimi riskli bir iştir. Sevdiğinizin her zamanki parfümü ya da sevdiğinden emin olduğunuz bir parfümü hediye olarak seçmenizi öneririm yoksa sonuç biraz fiyasko olabilir. Kız arkadaşınıza parfüm almak istiyorsanız mutlaka 2,3 ay öncesinden hangi parfümü sevdiğini bir şekilde öğrenmeye çalışın. Almak istiyorum ama bir türlü alamadım dediği parfümü alırsanız çok sevinecektir. Parfüm doğru alınırsa en çok mutlu eden hediyelerden biridir.
Bu seçenekler haricinde kız arkadaşıma neler alabilirim?
- Diz üstü çizmeler kadınlarda çok şık duruyor ve çok işlevsel bunu düşünebilirsin.
- Mandala seti, hobi seti, resme merağı varsa çizim gereçleri takımı hediye edebilirsin.
- Ona yazlık ya da kışlık fark etmez güzel bir pijama takımı alabilirsin.
- Bol bol bölmesi olan bir cüzdan hediye edebilirsin. Çünkü çok iş görüyor gözü çok olunca.
- Kitaplık tercih edebilirsin. İnternete çok güzel taşınabilir tasarımlı kitaplıklar mevcut.
- Yurt dışı seyahat bileti hediye edebilirsin maddi imkanların el veriyorsa. Birlikte 2-3 günlük bir tatil hiç fena olmaz çünkü.
- Sade bir gül buketi yaptırabilirsin.
- İkinizin isminin ve fotoğrafının olduğu eşofman takımı yaptırabilirsin.
- Gamer bir kız arkadaşa sahipsen ona bilgisayar ya da oyunla ilgili aksesuarlar alabilirsin.
Elimden geldiğince farklı fikirler de sunarak her yaştan insana hitap edebilecek hediye fikirleri sunmaya çalıştım. Umarım senin ve kız arkadaşının da hoşuna gidecek fikirler ortaya koyabilmişimdir. Her ikinize de ömür boyu mutlu bir birliktelik diliyorum.
Not: Hediyeden hemen sonra onu sevdiğini söylemeyi sakın ihmal etme!20 Yorumla
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar 🌸
Sevgililer günü yaklaşıyor malum ⚘
Sayılı günler kaldı ve özellikle de biz kızlar için çok önemlidir özel günler 🌺
Tanışma yıldönümü, sevgililik yıldönümü 🙃 sevgililer günü, doğum günü ve liste böyle uzar gider tabi..
Çünkü biz kızlar çok önem veriyoruz özel günlere.
Bir buse bile en güzel hediyedir bence ❣
Hediye sadece;para verilerek alınan ve şık bir pakete konulan bir nesne değildir.
Birlikte geçirilen romantik zamanlar da hediyedir bence. Sevgili için hazırlanan yemek de hediyedir.
Mesela sevgilinize serenat da yapabilirsiniz, en sevdiği şarkıyı soyleyebilirsiniz, bu da tadından yenmez bir hediye olur bence ya da onun için beste yapabilirsiniz ona dair duygularınızı ifade eden, unutulmaz, paha biçilmez bir hediye olur.
🎶 Müzik kulağınız olsun ya da olmasın böylesi bir hediye kadına çekici gelir.
Özgüvenli olan erkek kadına çekici gelir.
Şiir seviyorsa ona şiir okuyun, mest olacaktır..
Tabiki bunların yanında elle tutulur, gözle görülür somut bir hediye de alırsanız çok şık olur..Sevgililer günü hediye önerileri?
Sevgilinizi en iyi tanıyan sizsiniz tabiki ve bende sorunuza binaen önerilerde bulunmak istedim..
Sevgilinizi en iyi tanıyan siz olduğunuz için en güzel fikirler sizden çıkacak.
Hangi tavsiye size cazip geliyorsa hediye seçiminizde o yönde olacaktır ve böylelikle de en güzel seçim sizin seçiminiz olacaktır.
Kesinlikle de saçma bulmuyorum sevgilinize hediye almayı istiyor olmanızı, hatta çok takdir ettim günler öncesinden bunu düşünüyor olmanızı 🌺
İnsan sevdiğini mutlu etmek ister, bunlar çok güzel şeyler 😊
Konuyu döneyim ben 🙃
1) Çiçek ya da saksı çiçek
🌼 Biz kızlar çiçek alacak ruha sahip erkekleri seviyoruz aslında 🙃
En çok hangi çiçeği seviyorsa o çiçeği alın. Kızlar için ayrıntılar çok önemlidir. Onun en sevdiği çiçeği almanız ona kendisini çok değerli hissettirecektir, kendisi hakkında bu küçük detayların unutulmaması sevgilinizi mutlu edecektir.
Çiçek mutlaka olmalı ve çiçeğin yanında da tatlı bir ayıcık olabilir pembiş pembiş
💖🎁 ama bazı kızlar ayıcık sevmiyor, bu detaya dikkat etmekte fayda var. Sevgiliniz ayıcık istemiyor olabilir 🙃
Saksı çiçeği seviyorsa ona saksı çiçeği hediye edebilirsiniz..
🌺 Belki çiçek yetiştirmeyi seviyordur, onu en iyi siz tanıyorsunuz. Şayet saksı çiçeği seviyorsa ona en sevdiği saksı çiçeğini hediye edin..
2) Çikolata kutusu
🍫 Çikolata sevmeyen yoktur bence. Gerçekten de tadından yenmez bir hediye olur. Özel üretilmiş, çikolata paketlerinin üzerinde sevgiliye özel yazıların yer aldığı çikolatalar güzel bir hediye olur bence.
3) Kitap, kitap ayracı
🌺 Kitap okumayı seviyorsa ona sevdiği bir yazarın kitabını hediye edin bence, ilgisi olan konuyla ilgili kitap da hediye de edebilirsiniz..
https://www.youtube.com/embed/EJtQdnGIOiA
Sevdiği bir yazarın imzalı kitabını hediye etseniz mutluluktan uçar eminim ki.
Aşk kitabı da hediye edebilirsiniz.
Takdir size kalmış 🌺Ve mutlaka bence ayraç da olmalı. İkinizin resminin yer aldığı bir ayraç, ayriyeten sevdiği bir ünlünün figürü de olabilir ayraç olarak. Dilerseniz iki tane ayraç alabilirsiniz, hem ikinizin resminin yer aldığı hemde sevdiği bir ünlünün resmi olan bir ayraç..
4) Kolye, Küpe, bileklik, halhal
🌺 İnciyi seviyorsa inci kolye alabilirsiniz. Küpe olarak sade küpe mi seviyor yoksa yuvarlak, gösterişli küpe mi seviyor, en çok hangisini kullanıyorsa bunları gözlemleyip hediye edebilirsiniz.
5) Kişişel bakım ürünleri
🌺 Onun ilgi alanıysa, bakım yapmayı seviyorsa kişisel bakım seti hediye edebilirsiniz sevgilinize.
Makyaj malzemeleri, saç kurutma makinesi, saç maşası, epilasyon cihazları, parfüm, dedorant gibi ürünleri alabilirsiniz. Bence bandana da güzel bir hediye seçeneği olabilir 🙃
Her ilişkinin içeriği farklıdır. Herkesin iliskisi kendine hastır. İlişkinin durumuna ve düzeyine göre hediye almak en doğru olanıdır.
Kendi ilişki halinize göre en doğru hediyeyi belirleyecek olan sizsiniz..
Bu vermiş olduğum tavsiyelerin yanında;- Sevgiliniz kırtasiye ürünlerini seviyorsa ona kitap, defter (puantiyeli defter olabilir mesela 🥰), kalem (rengarenk kalem seti), ajanda, isminin yazdığı özel bir kalem olabilir mesela.
- Anı biriktirmeyi seviyorsa, resim çekmeyi seviyorsa, resim çekmek onun için bir hobiyse, tutkuysa fotoğraf makinesi alabilirsiniz.
- Yürüyüş yapmayı seviyorsa, spora ilgisi varsa akıllı saat alabilirsiniz. Nabız ölçen, tansiyon ölçen, gün içinde su içmeyi hatırlatan, kaç adım attığını hesaplayan akıllı saatler var, eğer ilgi alanına yönelikse akıllı saat de hediye edebilirsiniz.
- Cep telefonu
- Taşınabilir Şarj cihazı
- Bluetooth kulaklık
- Eğer müziğe ilgisi varsa, müzikle ilgileniyorsa çalmayı çok istediği enstrüman alet alabilirsiniz.. Gitar, keman, ukulele gibi 🙃
- Pikap, plak
- Onun resmini kara kalem olarak yaptırabilirsiniz ya da onunla olan resminizi yaptırabilirsiniz. Tabi en güzeli kişinin kendi elleriyle sevgilinin resmini kara kalem olarak resmetmesi ama kendi adıma söyleyim benim öyle bir yeteneğim yok 🙃 Kara kalem resim
- Çanta. Sırt çantası olabilir mesela seviyorsa şayet, kullanıyorsa. Omuz çantası, bel çantası vs. Hangi tarz seviyorsa öyle bir çanta hediye edebilirsiniz sevdiği renkte.
- Ayakkabı. Stiletto, spor ayakkabı, Babet ayakkabı vs. Bazı kızlar stiletto ya da topuklu ayakkabı sevmeyebilir, kullanmayabilir
- İç çamaşırı ama her ilişkinin seyri farklıdır
- Kişiye özel kupa bardak alabilirsiniz.
- Elbise. Ne tarz giyinmeyi seviyor mesela. Çiçekli elbiseleri sever mi? Puantiyeli mini ya da pileli elbiseleri sever mi? Tarzına göre elbise alabilirsiniz.
Hediyeler iki gruba ayrılıyor obje ve deneyim olmak üzere. Obje olan hediyeler elle tutulur, gözle görülür, beş duyu organla hissedilen hediyelerdir elbise gibi, kişisel bakım seti gibi 🙃
Deneyim olan hediye ise tamamen deneyimsel ve deneyimi kapsayan hediyelerdir 🙃 Obje hediyelere göre biraz daha soyuttur diyebiliriz 🌺- Uçak bileti
- Tren bileti
- Spa bileti
- Konser bileti
- Tatil bileti
Hediye vermek sadece bir paketin içinde hediye vermek değildir, bilet almaktan da oluşur. Belki sevgiliniz deneyimsel hediyeledi seviyor olabilir. Naçizane tavsiyelerim böyle benim 🌺
Sevgililer gününüz kutlu olsun, sevgiyle kalın 🌺10 Yorumla
+1 yılÇok eğlenceli bir gun gecir. Manevi degeri olan bi hediye al. Mesela sizin aranizda gecen bi muhabbete dair hediye. Benim erkek arkadasim vardi. Birbimize ruh okuzum derdik ben ruh okuzum yazdirmistim kupaya ve fotomuzu koydurmustum manevi bi degeri vardi. Bir ara ayrildik mesela kupaya bakip aglamis. Hani oyle manevi bi deger olsun ki aklina sadece sen gel anladin mi. Sonra cok guzel eglenceli bI gun gecir onunla. Oraya buraya gezin durun. Sizin gununuz. Sokakta bagir mesela ben bu kadini seviyorum diye. Siir yazabilirsin mesela ona. Bunlar maneviyati yuksek ozel hediyelerdir. Unutulmazdir. Farklidir. Tavsiyem bu yonde :)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
150
Cevap
137Cevap
Müslümansa Kabe modeli. Örnek bir Kabe Modeli için Bu yazıya tıkla
Hristiyan ise Haç Örnek bir Haç istiyorsan Yazıya tıkla (bu Haç'ın aynısı bendede var.)
Musevi ise Davud'un Yıldızı.
Eğer sıklıkla Bilgisayar başında vakit geçiriyor ise Klavye, Mouse. Örnek Klavye 1
Örnek Klavye 2 (Ki bende bundan bakıyorum.)
Dizi izlemeyi seviyorsa Netflix, Amazon Prime v. b şeyler
Takımına bağlı ise (Fanatik.) Takımının Aksesuarları. Örnek Forma için
Giyimine Kuşamına önem veren bir kimse ise: Çanta, Mont, Hırka, Gözlük v. b şeyler,
Gözlük 1
Odasına asabileceği, Raf, Şerit Led, Tablo v. b şeyler,
Şerit Led Raf Sihirli Raf
Ufak bir dekoratif Lamba Örnek bir Lamba için Bu yazıya tıkla.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelamlar,
Bugün size sevgililer gününde bir kıza neler alınır bunlardan bahsetmek istiyorum.
Tanışma yıldönümü, sevgililer günü, doğum günü vb... bu dönemler biz kızlar olarak oldukça önemlidir. Burada hediyeden daha çok manevi değerin olması daha önemlidir. Bana kalırsa el emeği ürünler daha göz kamaştırıcıdır. Bu kişiden kişiye değişsede çoğu kızın sevdiği bazı belli başlı hediyeler bulunmaktadır.
Merakla beklediğini görüyorum. Haydi o zaman bu hediyeler neler bunlardan bahsedelim. <3Dört yapraklı yonca bilekliği

Bildiğiniz veya öğrenmiş olduğunuz gibi dört yapraklı yoncada her yaprağın bir anlamı bulunmaktadır. Bu anlamlar ise İnanç, umut ve aşk'ı sembolize etmektedir. Aynı zamanda söylentilere göre aşk, sağlık ve başarı getirdiğinede inanılmaktadır. Böyle bir hediye kız arkadaşınızı mutlu edecektir. Fiyatlarıda oldukça uygundur. Eğer gerçek altın şeklini almayı düşünürseniz buradan bulabilirsin.
Özel resimlerinizin bulunduğu çikolatalar

Hani derler ya 'mutluluğun tadı olur mu diye' hemde çok güzel olur. Birlikte paylaştığınız fotoğraf karelerinin mutluluğun tadı işte bu çok beğenilecek bu kutuda. Fiyatıda şu an için %45 indirimde. Hem bütcenize uygun hemde tamamen karşı tarafın hoşuna gitmeden duramayacak bir hediyedir. Bu hediyeyi buradan ulaşarak uyguna alabilirsin.
Aşk Kavanozu

Bence çok güzel bir hediyelerden biri olan ve sevginizi anlatmakta tek bir dilin yetmediğini düşünüyorsanız artık bunun bir çaresi bulunmaktadır. Tamda bir çok dilin bulunduğu bu hediye kavanozudur. Buradan bu hediyeyi kolayca bulabilirsin.
Özel nevresim takımı

Sevgililer Günü'ne özel bu ürünlerde oldukça fazla boy göstermeye başladığını fark etmişsinizdir. Bunların yanı sıra ilişkiniz bir tık ötesiyse böyle bir hediye alarak onunda mutlu uyanmasını sağlayabilirsin. Bu sayede günü sizinle kapatıp sizinle başlayacaktır. Bu hediyeyi düşünürsen buradan ulaşabilirsin.
Aşk balonu

Tam beklemediği bir anda masasına veya çalışma odasına seni seviyorum yazan balonlar bağlayarak süprizler yapabilirsin. Buradan ulaşarak alabilirsin.
00 YorumlaBence bir kıza sevgililer gününde alınabilecek en iyi hediye içinizden geken ve fiyatını önemsemeden sadece onu düşünüp ve onun seveceği üstelik laf arasında geçen o inci bilgiyi kullanıp alınabilecek hediyedir. Akla bir çok sıradan hediye gelebilir. Bence laf arasından geçen bir hediyeyi almak. İstedipi bir şey. Mesela gezmek istefiği şehir vardır maketini alın. Sevdiği oyuncu, dizi, film gibi şeylerin maket oyuncaklarını ya da benim en çok tavsiye ettiğim şey olan t-shirt alınır. Ben hediye alacağım zaman ilk önce dikkat ettiğim şey; Günlük hayatta kullanabileceği bir hediye olsun. En basit kahvr tepsisi. Ama sevgililer gününde bir kıza ne alınır diyorsanız onu gerçekten de siz bileceksiniz. Herkes özeldir arkadaşlar. Herkesin zevkleri, renkleri başkadır. Kişinin hobilerinden yola çıkarak bir şey almanızdır. Burada listeleyip şu hediyeleri alırsanız bence o en kötü hediyedir. İçinizden gelmeden ve sevgiden olmayan eşya hediye değildir.
Tavsiye olarak
1. Kolye
2. T-shirt
3. Anlamlı maket oyuncak
4. Düzleştirici ve diğerleri
5. Tuttuğu takımın forması
6. Güneş gözlüğü ve diğer gözlükler
7. Battaniye ama detaylı olanlarından
8. Küpe
9. Bileklik
10. Kulaklık
11. Kar küresi
12. Parfüm
13. Ayakkabı
14. Oda lambası
15. Gece lambası ve diğerleri
16. Yüzük
17. Eldiven
18. Atkı tuttuğu takım veya diğerleri
19. Oynadığı sporun Topu
20. Son olarakta hobilerinden yola çıkarak ihtiyaçlarını ya da isteklerine göre bir şey bulmanız onun için daha iyi olacaktır. Ne olursa olsun içinizden gelerek içten bir hediye olsun.
Mutluluklarla geçsin gününüz...10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba.
Hediye aslında ilişkinin olgunluğu ile de ilgilidir. Maddi değerinden çok karşınızdaki insana değer verme biçimidir.
Böylesi bir stilietto, hemde kırmızı renk, oldukça efsodur. Aslında ayakkabı bir kadının en eğlendiği, ve kendini mutlu hissettiği aksesuarlardan biridir. Denemekte fayda var. : )

Karlar küresi ; Hele ki kış aylarında oldukça nostaljiktir. Bir nevi bu zamanalara dair bir anı niteliği de taşır. Müzikli olanları da mevcutta var... Tebessüm ettiren bir hediyedir...

Sevgililer günü dediğimiz de ; Unutulmuş mum ışığı, kaliteli bir şise kırmızı şarap ve yemek ile birleştirilebilir, eşsiz bir gece de planlanabilir. Böylesi güzel bir akşam da erotizm isteniyor ve tutku var ise, böyle keyifli erotik yüklü iç çamaşırları partnerinizi de etkileyecektir... Elbette, bu hediye o günden önce verilmeli ki, o akşama hazırlık ve motive en üst düzeyde olsun...
.
Serin havalardayız, hepimizin mağlumu... Eğlenceli bir başka hediye ise bunu birlikte seçmektir. Birlikte kombin üzerine bir çalışma yapabilirsiniz... Kadınlar giyim konusunda ve alışverişte o kadar eğlenirler ki. Buna hayır diyeni, ben görmedim... Hem de bu hediyenizin bir tarihi, birlikte bir eğlencesi... Ve de anı değeri olur. Bana kalırsa, bu hediyeden çok daha önemli...
Tüm sevgililerin sevgililer gününü şimdiden kutlarım...
Lütfen neşeli ve sevgi dolu kalınız...
Sağlıcakla...
.
.
#Neşeliadam06 Yorumla- +1 yıl
Iç çamaşırı ve stiletto çok mantıksız olmuş. Herkes iç çamaşırı almaz. Stiletto da bir erkeğin bir kıza alabileceği bir hediye değildir çünkü ayağına uyup uymadığını nerden bilecek ki.
- +1 yıl
@kelebek2225 Her zaman bu kadar negatif misiniz ,? Elbette ayaklarının numarasını biliyordur. Belki de siz, sizi o denli önemseyen bir adam tanımadınız...: ).
Sağlık olsun, eğer şansınız var ise, elbette... - +1 yıl
Negatif değilim. Sadece sana katılmadığımı söyledim. Senin düşüncelerine katılmayan herkese negatif mi dersiniz?
- +1 yıl
@kelebek2225 Hayır.
Cümlenizi lütfen tekrar okuyunuz. Eleştiri değil bir yargı var.
" Iç çamaşırı ve stiletto çok mantıksız olmuş. Herkes iç çamaşırı almaz. Stiletto da bir erkeğin bir kıza alabileceği bir hediye değildir çünkü ayağına uyup uymadığını nerden bilecek ki."
1- Mantık konusu nesneldir, eleştiriye açık değildir.
2-Herkes iç çamaşırı almaz, cümlesi bir yargı dır. Ben alırım. Benim gibi binlerce insan da alır. Ben, sadece bunu söylerim bu kadar açık ve netimdir. Bu kadar şeffaflık sadece size ağır gelir. Gerçek budur.
3- stilietto bana göre bir kadına yakışan keyifli görsel bir hediyedir. Kadına kadın olduğunu hissettirir...
Bu kadar net...
Saygı karşılıklı dur hanımefendi. Eleştiri başka, saygısızlık başka şeydir.
Bilginize... - +1 yıl
Ben sadece fikrimi paylaştım. Öyle düşündürdüysen kusura bakma. Iyi akşamlar
- +1 yıl
@kelebek2225 Teşekkür ederim. Rakı keyfimi tadında bıraktığın için...
Gününüz güzel geçsin...
Sağlıcakla..
.
.
#Neşeliadam
Şimdi böyle bir durum var. Kız seninle sevgilimi, yoksa daha açılmadın kıza.
Kadınlar aynı değildir. Çok fazla, farklı, ayrımcıl istekleri vardır. Aldığın kıza bağlı hediyye seçimin. En azından beyendiyi şeylere takıl. Mesela kollarında farklı tür bilerzikleri ola bilir. Her zaman vücüdunda değiştirdiyi nesne ola bilir. Yenisini ve farklısını hediyye alarsan, senin verdiyin şey ona özel olacak. Daha çok nelerle ilgilendiğini bilmen gerek. 2 kere hayatımda farklı kıza hediyye verdim, ikisinide tutturamadım. Ilkinde kıza çicek aldım, kız cidden çiçekleri sevmediğini söyledi. Hediyyeyi kabul etse bile, sevmiyordu. Ikinci başqa birinede çok güzel kokulu parfüm aldım beğenir diye. Oda kokuyu beğendi, parfüm almam konusuna takıldı. (bir kıza çicek alacağına parfüm aldın dedi) Onları baze sevindirmek zordur. Farklılar çünki, bir anda istekleride değişe bilir. Ama çalış her kesin aldığı sıradan şey olmasın. Onun için özel bir şey olsun. Belkide inan, ikinizin farklı bir yerde aynı karede olduğunuz fotoraf bile onun için sürpriz ola bilir.00 YorumlaBiz kızlar en ufak şeylerle bile mutlu oluruz illa pahalı gösterişli şeylere gerek yok amaç düşünmektir. Gelelim hediye konusuna burada sevgilinin nelerden hoşlandığı önemli mesala
👉Giyimse (spor tarz seviyorsa sweatshirt, daha şık tarzda şeyler seviyorsa etek elbise türü olabilir)
👉Kozmetik, takı, çift saatleri, yazmayı seviyorsa ajanda-kalem seti çiçek sepetinde setler var bununla ilgili, ya da fotoğrafınızı çıkarttırıp yanınada bir hediye ile verebilirsin, çiçek, çanta... gibi örnekler olabilir. Aldığın hediyeye birde anlamlı güzel bir notta eklersen çok güzel olur.00 YorumlaBazı klasiklerin dışına çık. Gün içinde yapılabilecek bir hayalini birlikte gerçekleştir. Mesela kız arkadaşın herhangi bir şey deneyimlemek istiyor basitten giriyorum lunaparkta adrenaline binmek istiyor gibi böyle bir şeyler yapabilirsin onun hayallerine ve hedefine yönelik sürprizler hazırlayabilirsin. Veya istediğini bildiğin sevdiğini bildiğin bir konu hakkında mesela koleksiyon sever bir sevgilin varsa koleksiyonu için bir ürün ona çok anlamlı gelir. Ya da ileride istediği meslekle ilgili hedefleri ile ilgili bir sürpriz hazırlayabilirsin. Yanında olduğunu belirtmenin en güzel en tatlı yollarından birisi budur onun için anlamlı bir şeyin süsünü alabilirsin. Eğer karakteri ve sevdiği şeyleri anlatmak istersen yardımcı olabilirim diye umuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ben erkek arkadaşıma sevgililer günü hediyesi olarak arabasının minyatür modelini yaptırdım. Ve plakasını değiştirerek tarihimizi yazdırdım. Ama doğum gününde. Sevgililer günü hediyesi olarak ise ilerde inşaat mühendisi olacak şu an mühendislik okuyor proje alanlarında takılan baretlerin satıldığı bir sitede isim yazdırdım içine kişiye özel hediye sitelerinden isim yazdırılan Zippo cüzdan tesbih, kalem, kemer seti aldım.
+1 yılSon günlerde veya uzun zamandır almayı düşündüğü bir şeyi biliyorsanız ona güzel bir süpriz olabilir. Sevgilini sen tanıyorsun, en çok nelerden hoşlandığını bilirsin. Mesleğiyle ilgili çok aranan bir şeyleri almış olmanı da romantik bulabilir, tamamen romantik bir hediye almanı sıradan da bulabilir, romantik te bulabilir, kişiliğine göre değişir. Burçlara göre hediye türü önerileri yapılmıştı, burcunun insanı diyorsan onlardan faydalan. Değil diyorsan iyi düşün karar ver. Bu hemen belirlenecek bir öneri değil, kendin iyi araştırdığını ispatlamış olmalısın. Teknoloji türü hediyeler daha uzun süre kullanılabileceği hatırda kalacağı bir hediye olduğundan benim önerim: iphone kullanıyorsa sağlıklı yaşam özellikleriyle Apple Watch tamamlar.
00 Yorumla
+1 yılBu biraz maddiyatla alakalı. Altın fiyatları uçtu gitti tekstilde ve diğer sektörlerde de fiyatlar uçtu. Ayrıca ilişkinin durumu ve ne ölçüde olduğu da çok önemli. Bana göre paslanmaz ve kararmaz çelik taki alınabilir, işini bilen ve size yol gösterebilen bir satıcıdan değişik bir iç giyim ya da fantezi ürünler olabilir ancak dedim ya ilişkinin seviyesi önemli tek bir gül yerine koca bir buket kır çiçekleri ya da papatyalar olabilir. Herkesin sevgililer günü kutlu olsun huzurla sevgiyle ve neşeyle geçsin sevgiyle kalın...💝💝💝💝💝
00 Yorumla
+1 yılDeğer verdiği şeyler, hobileri ve yapmayı çok sevdiği birkaç şeyi not tutup aklınızda tartın. Bunların hepsinin birleşimi gibi, onu mükemmel hissettirecek bir şey olmalı. Örneğin ben; doğaya değer veririm, müzik dinlemek, kitap okumak ve dans etmek hobilerim arasındadır, keman çalmayı, bitkilerle uğraşmayı ve bale yapmayı seviyorum. Bana alınabilecek en güzel hediyeyi şu an kendim ortaya çıkarabilirim neredeyse. Üzerinde dans eden bir heykelin olduğu ufak bir müzik kutusu beni gerçekten çok mutlu ederdi. Bunun haricinde de birkaç bitki tohumu ve en sevdiğim yazardan nadir bulunan ilk baskı kitap beni aşırı mutlu ederdi.
Umarım işinize yarar bu taktiğim.10 Yorumla
+1 yılMerhaba ;
- Gümüş Kolye
-Kar Küresi
-Işık Seli Bileklik
•Birlikte yapabileceğiniz güzel aktiviteler için çift nesneler objeler ya da eğlencelik her türlü hediye alınabilir
•Ona bir evcil hayvan alabilirsiniz
Benim simdiki düşüncelerim bunlar...
Umarım en güzel hediyeyi alırsınız...
Mutlu akşamlar00 Yorumla
+1 yılSize balık vermeyeceğim balık tutmayı öğreteceğim ilk önce kız arkadaşınızın neyle ilgilendiğini bilmeniz gerekiyor ve tabi bu hediye genel geçer bir şey degil kullandıkça hatırlayabileceği bir şey olmalı ve çok pahalı olmamalı mümkünse emeğiniz olan bir şey olsun ama mümkün değilse bile en önemlisi ilgilendiği konularla ilgili kullanmak isteyeceği bir sey olmalı.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 857 cevap paylaştı. Çiftin resminin olduğu hediyeler, ikinizin isminin olduğu takı biri sende biri onda olacak şekilde de olabilir. İkinizin biblosu. Beraber geçirdiğiniz günlerden birkaç anı dolu kutu içerisine çikolatalarla berabet konulabilir. Patlayan kutu da olabilir.
00 Yorumlapartnerinin sevdiği bir abiyans yaratılım , onun tarzına uygun yemek yenilmelidir. Önce çok fazla basit basit bir hediyeyle onun hayal kırıklığına uğraması sağlanır ve arayı fazla açmadan , düşünülüyorsa evlilik teklifi olabilir. böyle bir niyetiniz yok ise güzel ince işçiliğe sahip pırlanta seti, durumunuz yoksa bir zümrüt kolye, yine yoksa gidin ağaç oyun kendi ellerinizle. onu da yapamazsanız zaten buluşmaya gitmeyin.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Bence ilk tanışılan günden bu yana, birbirlerine kattıkları aşkı temsil edecek bir güzel temsili hatırlatma hediyesi, çok güzel geçirilecek bir gün sanki ilk tanışmada hissedilen aşkı tekrar hissedermişcesine. Bütün herşeye dış dünyaya kapıları kapatıp o gün sadece iki çiftin birbiri için zaman geçirmesi ve unutulmayacak bir gün haline getirilmesi o günün. Bence en güzel sevgililer günü böyle yaşanır. ❤️
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle her kadın kendini özel hissetmekten hoşlanır güzel kardeşim. Hediyenin önemi yok derler ama oda kocaman bir yalan çünkü beğeneceği bi hediye aldığında yüzleri coooook başka güler. İmkanın varsa ve sevgilini tanıyorsan ihtiyacı olan onun zevkine hitap eden bir hediye seç. İmkanın yoksa da çiçek olmazsa olmazdır çiçek ve güzel tatlı sözler söylersen çok etkili olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılGenellikle parfüm , kazak, ayakkabı , makyaj malzemesi , olabilir. Ama belki kız arkadaşınız hayvan sever ise ona sevdiği hayvanı sahiplenebilirsiniz. Çok mutlu olacaktir.
Ya da beraber giyebileceğiniz sweet bastırabilirsiniz resminizin olduğu.
Aklıma bunlar geldi.
Zaten o da sizi seviyor ise ne alırsanız alın çok beğenecektir.00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 7,3b cevap paylaştı. Powerbank alabilirsin. Sevimli zamazingolardan daha çok işe yarar.
Romantik değildir ama zor durumlarda hayat kurtarır.
Aynı benim gibi.
Ama kadınların çoğu bu hediyenin değerini anlamayabilir.
Aynı benim değerimi anlamadıkları gibi.
Yok yok vazgeçtim, sen beni dinleme. Kocaman bir ayı al.
Kadınlar ayı sever.00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 334 cevap paylaştı. İlla maddi olması gerekmiyor, kalbine, ruhuna, içine dokunacak manevi hediyelerde olur unutmayalım ki aşk sadece maddi anlamda mutlu etmek değildir. Çizimin güzelse ikinizin olduğu bir manzara gölgesinde çizim, ya da küçük kitap şeklinde birbirinizin olduğu albüm, ya da sevgini anlatabileceğin yazı gibi şiir gibi el emeği isteyen zanaatlarda olabilir hayal gücü sana kalmış artık.😊
00 YorumlaTarihsel sırayla sadece sizn fotolarınızdan oluşturulmuş bir albüm tamamen el emeği daha güzel
Taki olabilir ( melek figürü vs. olan)
Canlı bir bitki bakabileceği ( teteraryum olabilir sevgi temalı... bulabilirsiniz...)
Gramafon görünümlü müzik çalar sevdiginiz özel şarkılarla beraber))
Aklıma bunlar geldi...00 Yorumlaspesifik bir hediye örneği vermek herkes için geçerli olmayabilir. burada ilk önceliğik maddiyattan çok maneviyata önem verebilmek. sevgilimizi iyi tanımak ve tam ona gore hediye verebilmek önemlidir. böylelikle hediyenin değerini ve unutulmazlığı artmış olacaktır. herkese bol sans ve mutluluklarrr 💘💘💘
00 YorumlaYaşı kaç olursa olsun bütün kızlar devasa peluş ayıları çok sever, eğer peluş ayı aldıysan, o zaman özel olarak üzerinde sevgilinin adı olan ve gerçek bir kilide sahip sağlam ciltli bir defter ve kalem seti iyi bir hediye olabilir, ama gidipte kırtasiyeden günlük tarzı bir defter alma. Sevgiline özel olarak yaptır. Son olarak önerebileceğim hediye ise ona değer verdiğini hissettirecek bir hediye, "yalnızca ikinizin bildiği çok özel bir şeyi hatırlatan bir hediye" umarım önerilerim işine yarar :)
00 YorumlaOna seni hatırlatacak veyatta bir anınızı hatırlatacak herhangi bir şey alabilirsin mesela bi arkadaşım zeka küpüne benzer bi kutu yaptı içerisinde birlikte çekindikleri fotoğraflarını yapıştırmıştı çok güzel bir sey olmuştu emek harcadığın hediye en değerlisi bence öyle bir sey yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yıl- Fotoğrafınıza Özel Tasarım Akrilik Çerçeve.
- Kara Kalem Fotoğraf Baskılı Anahtarlık.
- Aşkın Yıldız Haritası Led Lamba.
- Yıldönümü Hediye Baskılı Mini Ahşap Foto.
- 100 Dilde Seni Seviyorum Yazılı Kanvas Tablo.
- Sevgiliye Özel Bize Dair Her Şey Kitabı
- Kişiye Özel Sihirli Kupa.
00 Yorumla
+1 yılAbe pekidir. Sen kaşındın çocum. Abe kıza “safir taşlı bir takım” alasın. Yaklaşık 10 bin te la degerinda bu takım sana unutulmayacak bir cep deliği, kıza da unutulmayacak bir sevgılılar günı hadıyası ulır. Ya da abe ukrayna ya uçak bilatı alasın. Saten savaş çıkacakmış, urda sarılıp beraber ülırsınız 😂
00 Yorumla
+1 yılbence maneviyatı yüksek bir hediye olmalı mesela aranızda konusu geçen şeyleri
birbirinize söylediğiniz özel kelimeleri yansıtan nesneler vb şeyler, hem zarif hem şık hem de duygusal olmalı.. bazı kızlar için maddi hediyeler önemliyken bazıları için maneviyat önemlidir, ben maneviyata önem verenlerdenim umarım yardımcı olabilmişimdir00 YorumlaMerhaba, bana göre sevgiyi, ilgiyi sadece bir güne sığdırmayın. Hergün hediye alın demiyorum ama ilginizle sevginizle özel olduğunu hissettirin. İlla hediye almak şart değil bence. Birde hediyenin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan onu düşünmektir hatırlamaktır.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılsevgi ilgi :)
ama tabiiki elinde bir paketin olmalı onu sasirticak begenicek hatta belkide mahcup olacagi bir hediye
tabiiiki bu nedir kisiden kisiye degisebilir fakat guzel bir saat her kadını mutlu eder hem aksesuar hem hergun yaninda hem şık hemde pahada da degerli00 Yorumla
+1 yılÖncelikle seni maddi açıdan zorlayacak bi hediye almaya girişme şöyle sade bi hediye alsan iyi olur bence fazla cafcafa gerek yok ne alabilirsin mesela sweatshirt vb kıyafet alabilirsin veya çiçek sepetinden ayıcık falan bir sürü hediye var bak ona göre karar ver şimdi doğrudan şunu şunu al da diyemem sevgilini sen tanıyorsun nelerden hoşlanır veya hoşlanmaz sen bilirsin ona göre al bişeyler dostum
00 Yorumla
+1 yılhediyeyi boşver beyaz güllerden oluşan bi buket yaptır bi tane kırmızı gül koydur. sen de bu kırmızı gül gibi hayatımda hep tek olacaksın diye bi not. tamamdır.
30 Yorumlaya çok klişe olucak ama ayıcık tipi oyuncakların yerini hiç bişi tutmuyo. eski sevgilimin aldığı kuzuyla ona sarılırcasına sarılıp uyuyordum bazen çok özlediğimde.üstüne de onun parfümünü sıkmıştı mesela vermeden önce.
11 Yorumla
+1 yılSevgililer gününde gercek sevgi beni bulsun istiyorum. Fazlasında gözüm yok
30 YorumlaDeğecek hediyeler alma mütevazi hediyeler seç çiçek çikolata vb pahalı şeyler alınca kendilerini kötü hissedebiliyorlar hatta bazı versiyonlarında toto kalkması yaşayıp senden soğumaya başlıyor pahalı şeyleri karın olursa alırsın kaçamaz o zaman :D
00 Yorumla
+1 yılMadem saçma dememi istemiyorsun , havalar buz biliyorsun , bot al , mont al şöyle bişey de olablr sen bilin :)
00 YorumlaElbise, çanta ama markalı olanlardan, kolye bunlar klasik herkesin aldığı şeyler onun haricinde özel bişey yaptırabilirsin. Onun hoşuna giden kendi ellerinle bişey hazırlayabilirsin. Videolar var internette. Ayıcık belki olabilir
00 YorumlaÖnemli Olan Hediyenin Pahalılığı Değil Anlamı Hissettirdiği Duygu Bakarsın 10 Liralık Gül Bile Ayağını Yerden Kesmeye Yeter Misal 1000 Liralık Yüzükte Ki Kişiler Gerçekten Birbirini Seviyorsa Tutara Bakmaz Hatırlanmasına Duyguyu Hissetmesine Bakar
00 YorumlaHer insan aynı şeyleri sevmez. Onun için şunu veya bunu alın diyemiyeceğim. Uzun zamandır hayalini kurduğu, almak istediği bir şeyi alabilirsiniz. Ayrılık vs. olsa bile atmaya kıyamaz. Her gördüğünde aklına gelirsiniz.
00 YorumlaDostum kendisinin de kolayca sahip olabileceği bir materyal olmasın. Hediyenin hikayesi olsun ve mümkünse el işçiliği olan tek olan bir şey bulmaya çalış. Ona özgü olduğunu hissetsin onun için yapıldığını ondan bir parçaymış gibi olsun.
00 Yorumla
+1 yılHediye sorusu kız erkek ne alınır falan bana cok sacma geliyor. Her insan farkli ihtiyaclari farkli ilgileri barindirir kendinde. O neyle ilgileniyorsa onu mutlu eden neyse onun neye ihtiyaci varsa en iyi hediye odur.
00 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmazlar arasında gül bir kutu ayarla içine kalıp köpükler var ondan yerleştir kutunun içindeki köşelere gülleri batır köpüğe ve o güllerin tam ortasına ikinizin ismi yazan bir altın veya gümüş kolye koyabilirsin
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 452 cevap paylaştı. Anlamlı ve anlam katabileceğin her şey alınabilir sevdiğin bi kitap olur izlediğin bi film DVD’si, MP3 çalar, bileklik, saat, masa lambası, eldiven şapka atkı…
Kısaca aldığın şeyin önemi yok yüklediğin anlamın önemi ve değeri var00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparfüm alanabilir tommynin çok güzel çantaları var onlardan bi tane alınabilir ipod alınabilir mont alınabilir yada link buradan birşeyler alınabilir çeşit çok arkadaşım
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadınlar alışverişi çok sever o yüzden o gün kredi kartını veya belli bir miktar parayı ona ayırdığını ve bugün için harcayabilecegini veya kullanabileceğini söylerseniz bence daha mutlu olur 😅
10 Yorumla
+1 yılBence hediye olarak dövme yaptırın çok hoş bir arkadaşım yaptırmıştı onlara özel bir simge seçip yaptırmışlar çok güzeldi
21 Yorumla- +1 yıl
Aptal mış arkadaşın.. : )))
Bence her insana kitap alınmalı kitap en iyi hediyedir ayrıca onunla konuşarak neler sevdiğini sorarak alabilirsin (hediye olduğunu çaktırmadan.
21 Yorumla
+1 yılDeğer ; ona her şey değer ❤ o gün değil ona hergün sevgililer gününü yaşat... Çünkü ; onun senin sevgisine ihityacı var sevgiline ne oyuncak , ne takı ne de bir eşya değerli kılmaz senin yaptığın güzelleştirdiğin bir şey değerli kılar. O günü değil her günü sevdir çok güzel bir gün yaşattır ve kulaklık takın gün doğumunda el ele dinleyin sonra naif bir hediye et senin hayatına hediye gibi geldiği gibi 🥰
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhediyenin klasik genel bir tanımı olmamalı. kişilerin durumunu ve dönemini yansıtan, bir hatırası olan, şaşırtan, gülümseten, duygulandıran bir şey olmalı.
00 Yorumla
+1 yılBen iliskide anlami olan ya da benim deger verdigim seylerin senbollestirilmesine bayiliyorum. Mesela papatyalara bayilirim en son erkek arkadasim papatyadan kolye yaptirtmisti asiri hosuma gitti ve ömür boyu saklarım onu. İnce düsünülmüs bir hediye olmali
00 YorumlaÇiçeksiz bir sevgililer günü düşünemiyorum ama tabii ana hediye olarak değil. Çiçeğin yanı sıra, eğer daha önce almadıysanız güzel bir yüzük, küpe yahut kolye iyi gider. Tabii biraz da sevgilinizle durumunuza bağlı. Ayrıca o günü birlikte geçirecek şekilde bir plan da ihmal edilmemeli...
00 Yorumla
+1 yılBen olsaydım hediyeden daha çok eğlenceli ve hoş vakit geçirmeye bakardım, hayat kısa sarılmak lazım. Kumsalda pizza ve kırmızı şarapla güneşin batışını izlemek isterdim ya da akşam yemeğini kendim hazırlayıp onu başbaşa bi yemeğe davet ederdim, illaki bir hediye olacaksa almak istediği ama almaya fırsatı olmadığı bir şeyi alırdım.
00 Yorumla
+1 yılBirincisi hediye almanın neresi saçma. Çok güzel düşğnmüşsün. İkincisi hediye olarak çok istediği ama alamadığı bir şey varsa onu alabilirsin. Yok eğer durumu iyiyse her istediğini elde edecek varlıktaysa o zaman emek ettiğin bir şey ver. El emeğin olsun. ya da ınstagramda falan kara kalem çalışmaları oluyor. Resminizi gönder resminizi çizdir
01 Yorumla
+1 yılParfüm, makyaj malzemeleri veya elbise falan ala bilirsin ve yanına da, özel olsun diye; küçük bir defter alıp en sevdiğiniz anıların fotoğraflarını yapıştırıp altına kendi sözlerini yazarsın, onu neden sevdiğini vs. bu çok özel hissettirir. Tabi sevgilinin neyden hoşlandığına bağlı. Kolye de ola bilir, ya da bileklik. Partner bileklikleri ola bilir. Veya müzik kutusu falan, tabi çocukça bir şey değil. Ben şahsen çok severim çok tatlı ve çok özel böyle şeyler. Umarım yardımcı ola bildim 😁
00 Yorumla
+1 yılHediyenin güzeli karşındakini tanımak olur öncelikle karşındakini tanıdın ise zaten üç aşagı beş yukarı nelerle havaya uçuracak derecede mutlu olacagını bilebilirsin bazı insana olur kurumuş bir gül yapragı bile mutlu ederken bazısına milyonluk yüzük al yine mutlu edemezsin ha diyorsan ki seçenek istiyorum benim için el emeklerinin çok daha büyük bir değeri vardır
00 Yorumla
+1 yıleğer ki gerçek sevgiyse bence en büyük hediye kendisi olmali sevgi olmali saygi olmali aşk olmali benim icin ilk günki heycan olmali bana desler en büyük hediye benim icin bu olur gerçekten cunku eşya kaybolur gider ama seni sevven sana bagli sana aşık kalp hep seninledir benim şimdi yok ama eger birgun olursa onu severim bundan eminim 🙊🙈❤️😊
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSaat kolye küpe bileklik ya da ustluk kazak olabilir çanta ya da parfüm veya resim baskili yastık olabilir ayıcık gül filan kapaliysa şal olabilir makyaj malzemesi
00 Yorumla
+1 yılbu konu hakkında çok güzel bir tavsiyem var. Bence, şimdi konuya giriyorum: bir kar küresi yaptır ama bu kar küresinin içinde senin ve sevgilinin bir birine sarıldığınız bir minyatür heykel olsun bence çok sevecek ama biraz daha ucuza kaçayım dersen onunla istiridye yemeye git yemem dese bile sen ona açtır ve onun açacağı istiridye kabuğunun içine onun adı ve senin adının baş harfleri yazılı kolye olsun açınca çok şaşırır ve sevinir yadaaa sadece kırmızı bir gül al
00 Yorumlauzun süreli bir ilişkiniz olduysa fotoğraflarınızı toplayıp albüm hazırlayabilirsin manevi değeri olduğu için tatlı bir hediye ve her anınızın fotoğrafını çekip ekleyebilirsiniz birlikte yapılacak bir etkinlik doğmuş olur ileride çocuklara göstermelik etkileyici bir hediye fikri bence
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 872 cevap paylaştı. Ben olsam altın kaplama kartanesi kol ye küpe bileklik saaat aynaya bakın ca beni kulağı nı kaşırken beni 👀 beni bekler ken saatine baksın ki beni unutmak istediğin de bile unut masın
00 YorumlaKızlar şunu sever diye bir genelleme yapmayacağım. Sizin için değerli bir olayı hatırlatacak bir eşya alabilirsin, onun zevkine hitap edecek bir hediye alabilirsin ya da aranızdaki bir şakaya ithafen bir hediye alman sevgilini çok mutlu edecektir. Eğer romantizm istiyorsan çiçek, ayı vs alabilir, yemek ısmarlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHediye almak güzel bir davranış ve inceliktir. Sevdiği ürünleri, makyaj malzemeleri gibi alabilirsiniz. Hesaplı takı alabilirsiniz. Gümüş takı alabilirsiniz.
00 Yorumla- Devamını Gör (227)
Devamını Gör(272)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem