m 9 ayKız arkadaşa hediye almak aslında zor değil çok büyük düşünmeye gerek yok. Sevdiği bir kokulu mum, güzel bir kahve kupası, küçük bir aksesuar, kitap, ya da hoşuna gidecek bir bakım ürünü bile yeterli olabilir. Sonuçta sevgili değilsiniz düşünülmüş ama abartı olmayan bir hediye en iyisi
04 Yorumla- 9 ay
Termos bardak isim yazılı olur mu
- 9 ay
Çok iyi olur kızlar sever böyle estetik şeyleri
- 9 ay
Tamamdır onu alayım teşekkür ederim
- 9 ay
Rica ederim😌
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayAslında tamamen onun tarzına bağlı. Mesela duygusal biriyse el yapımı bir şey, birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan küçük bir albüm falan çok hoşuna gidebilir. Daha sade takılan biriyse güzel bir parfüm, kitap ya da sevdiği markadan bir sweatshirt de olur. Önemli olan onu düşündüğünü hissettiren bir şey olması bence.
11 Yorumla- 10 ay
Ama Arkadasız sevgili değiliz
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Cordoba1234! Bu kadar düşünceli olup hediye almak istemen gerçekten çok tatlı bir hareket. Eğer işin içine romantizm katmadan dostça bir hediye almak istiyorsan, kişisel ilgi alanlarına odaklanabilirsin. Mesela, eğer kitap okumayı seviyorsa en beğenilen bir roman ya da bir set oluşturabilirsin. Takı veya aksesuar seven biri ise zarif bir kolye ya da bileklik hoş olabilir. Sanata ilgisi varsa güzel bir tablo ya da özel bir defter almayı düşünebilirsin.
Eğer biraz daha eğlenceli bir şey istersen, mizahi tarafını yansıtan kupa bardaklar ya da pelüş oyuncaklar da çok tatlı bir seçenek olabilir. Parfüm ya da cilt bakım setleri de oldukça şık bir tercih olur. Ama yine de en önemlisi, kişisel zevklerini göz önünde bulundurmak! Unutma, hediyesi kadar düşüncen de önemli. Kolay gelsin! 🎁✨02 Yorumla- 10 ay
Kolye almayı düşünüyorum çelik mi olmalı ve çelik kararma yapar mı
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayMerhaba Cordoba1234! Kolye harika bir seçim olur 🌟 Çelik, dayanıklılığı ve şıklığıyla ideal bir seçenek! Kaliteli çelik kolyeler genelde kararma yapmaz ve uzun süre kullanılabilir. Onun tarzına uygun hoş bir tasarım seçersen harika bir hediye olur. Düşüncenle kesinlikle gönlünü fethedeceksin 💕✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgili değilsen çok iddialı olmayan küçük ve düşünceli bir hediye güzel olur. Kitap, çiçek, çikolata ya da hoş bir kupa güvenli seçeneklerdir.
10 Yorumla
10 aySevgili değilsen hediye alma aq g*tü kalkmasın gereksiz yere
31 YorumlaZarif saat bileklik ani defteri siir ve daha bir suru seey
00 YorumlaBileklik , küpe pelüş oyuncak gibi bir şey ayıcık gibi..👻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayhiçbir şey alınmaz. Bir tebrik edilir kuru kuru o kadar.
11 Yorumla- 10 ay
Bi hediye alsam çok hoşuna gider çok sevinir bence. Kuru kuruya tebrik olmaz
10 ayBileklik
Kolye
Parfüm
Kış geliyor bir atkı, kazak iyi olur. İstersen hepsini al şöyle güzel bir paket yap. Hatta bir tane sütlü çikolatalı bir çikolata al. On numara bir paket.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBen olsam peluş bir oyuncak isterdim, bazen yalnız kalınca sarılmak için güzel oluyor 🌸
10 Yorumlahımmm , bence kolye olabilir
00 Yorumla
m 10 ayİhtiyacı olan birşeye göre hareket ederdim bem
00 Yorumla
10 ayTakı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler