AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Ben şahsen beni düşünüp aldığı herşeyi beğenirim, ama internette şey görmüştüm böyle büyük çerçeveye resminizi basıyorlar altına şarkınızı veya bi ses kaydı ekleye biliyorsun bide yazı yazdıra biliyorsun bilmiyorum işine yararmı
Bence sevgiliye alınabilecek en güzel hediye ikinizi birbirinize sürekli hatırlatacak bir hediye olmalı. ikinizin resminin olduğu bir duvar saati, isimlerinizin yazdığı cüzdanlar, anahtarlıklar vs. ama hep sizi birbirinize hatırlatmali
Kız arkadaşının hoşuna gidecek şeyleri senin bilmen lazım biz takı al , parfüm al, kitap al filan desekte her kız aynı değil o yüzden sen onun tarzını sevebileceği şeyleri bilirsin ona göre al benim düşüncem bu
Kedi sahiplenebilirsin
Bir candan daha güzel bi hediye olamaz 🥰
Neyle ilgilendiğine ve ne burcu olduğuna bağlı kitaplarla arası iyiyse bir kitap al veya makyajla iyiyse gratise götür ama kizlar yemege hayir demez emin ol
hoşuma gitsede gitmesede bu günün bir anlamı var artık... hediye vermek güzel bir şey... saplantılara takılıp kalmaktansa insanlara faydası olan mutlu eden şeyleri neden yapmayalım ki...
Güzel bir akşam yemeği hediye bir kutunun içinde çikolatalar ve kitaplar ve bir demet gül
Bence ömür boyu kullanıp seni hatırlayacağı bir şey almalısın. Mesela bi saat ya da bi sweat... Yanında küçük bir gül alırsın. Ufak tefek şeylere mutlu oluyorsa ona bunlar bile yeter.
Kitap okumayı seviyorsa sevdiği yazarın kitabını alabilirsin. Giyim kuşama meraklıysa bir elbise ya da güzel bir sweatshirt de olur. Takı, parfüm, çiçek gibi alternatifler de mevcut
Parfüm, oje sürüyor ise oje, makyaj yapıyorsa biraz makyaj malzemesi, hoş bir kolye, kazak, sweat bunlardan alabilirsin. ya da tatlı bir ayakkabıya hiçbir kız hayır demez
Hediyelesmek guzeldir tabiki ben bunun sevgililer gunuyle sinirli olmasina karsiyim ama hediye olarak bir bayana guzel bir ayna almani tavsite ederin cok anlamli olur...
Ben en son sevdiğim bir kız a bir paket çikolata alıp hepsinin yarısını ısırıp içine de ufak bir post it e hepsini denedim ama senden tatlısını bulamadım yazmıştım evet ben bunu yapmıştım...
Ben bir kutu dolusu çikolata isterdim ama kocamannnn
İlla konuşma arasında ya da dışarı çıktığınızda bir şeyi beğendiğini dile getirmiştir bunu düşünerek birsey al hem mutlu olur hem de onun söylediklerine çok değer verdiğini düşünür.
Tarzına göre birsey al kullanıp eskimeyecek bir şey.
Bana kalırsa ikinizi yansıtan özel bir karakalem çizimi olabilir ya da böyle bir tablo olabilir bence gayet düşünceli ve hoş
Yüzük.. Alyans değil elbette normal süs eşyası anlamında ama yüzük ciddiyetini belli eder sonuçta :)
Bence onu özel hisettirecek bir şeyler almalısın. Madii değeri çok da önemli değil, esas olan ona değer vermen.
İşlevsel bir hediye almalısın , kullanabileceği bir kıyafet mesela ve notta mutlaka içinden geçenleri yazmalısın 😊 Duygular daha önemlidir
Onunla birlikte güzel ve kaliteli bir vakit geçir ve gözlerinin içine bakarak seni seviyorum de yeter bence.
Sevdiğin kıza şık bir el aynası alarak "Sana senden daha güzel bir hediye bulamadım" deyip veya yaptırdığın hediye paketine bu notu koyup verilebilir.
Valla sevdiğim bey bana ne alırsa beğenirim. Çünkü alırken beni düşünmüştür. Ama parfüm hoş olabilir sanki.
Ne yaşamak istesiğine bağlı. Veya uzun zamandır arzu ettiği bir şey de olabilir. Seversen takip edersin;) imkanlar doğrultusunda eğlenceli olur...
Eğer ki kedisi evcil hayvanı varsa onun için bir şeyler ya da onun veya ikiniz için önemli olan bir şeyi tarihi nesneyi dövme şeklinde yaptırabilirsin
Ne aldıgının bir önemi yok gerçekten severek sevgiliyseniz 5 tl lik hediyede 5k lık hediyede aynıdır onun gözünde
Ayna alırım... Neden derseniz Osmanlı zamanında erkekler eşlerine hediye olarak ayna alırlarmış ve sana senden daha güzel hediye bulamadım diye 🔍🔎
Bir kıza değil, sevdiğin eşe, kalbinin ikizine alınacak en güzel hediye tüm duygularını hissettirecek samimi sıcak bir sarılmadır
bence bi kalpli kutuda küçük küçük notlar yaz sonra güzel bi saat ve bileklik al kalpli kutunun içine koy çok beğenir
Kitap ya da küçük makul şekilde çünkü seninde doğum günün olduğu zaman iki tarafında zorlamicak makul bir şey atkı tarzı bence gayet güzel olur
İkinize ait bir fotoğrafı bir ressema resminizi çizdirin ya da bir zanaatciye heykel traşınızı yaptırın. Çok müthiş olur.
neyden hoslaniyorsa ona gore hediye alinir mesela beni bir kitap mutlu eder baskasini pahali hediye degisir yani
Kendimizi özel hissetmeyi seviyoruz ona özel olarak bir şey olabilir. Fakat bu heryer de gördüğü ya da alışkın olduğu şeyler olmasın. Mesela sevgili bileklikler filan herkeste olduğu için özel hissetmeyebilir.
Pahalı güzel bir yüzük alabilirsin. Shochıck da güzel takılar var. Maddi durumunu bilmiyorum ama çalışıyorsan bakabilirsin
4 yapraklı yonca kolyesi var ondan alabilirsin hem çok kibar ben olsam hiç çıkarmazdım boynumdan böyle seven bi sevgilim olsa yani
En değerli hediye biz kizlar için sevgidir illaki bişey alcam diyorsan bı gül bile biz kizlari çok mutlu eder
Albüm olabilir siyah deftere her ikinizin resimledi olan içine bide güzel sözler yazan bir defter olabilir
Harry poter kitap serisi. Bana gelse çooook mutlu olurum
Bende 😂
Alabileceğin en iyi hediye onunla birlikte vakit geçirmendir :)
Beş taşa pırlanta olan dan bahsediyorum yanına birde sexsi kırmızı gecelik😅😂🌹🥰
Önce samimiyet, ilgi ve sevgi... Sonra pahalı bir kolye alırdım.
Bence kıyafet ya da ayakkabı al giydikçe aklına sen gelirsin ( Allah banada nasip etsin)
Anlamlı bir takı olabilir :) mesela hatırası olan bir yerde yemek yemek çok güzel olur
Valla ihtiyacı ne varsa onu alıyorum ben en mantıklısı seviniyolarda 🤣😈
Bir Kıza Verilebilecek En Güzel Hediye Güven Ve Sevgi dır...
Eşin olmayan hiçbir kıza bir şey almamalısın. Neden biliyor musun değmez…
Takı almanız iyi olur çünkü altının her türlüsü makbuldür. burada önemli olan maneviyatı diyen kızlara sakın bakmayın hayat böyle bir yer değil. İsterdik her şey toz pembe olsun.
Bence bu döndürdüğünde melodi çalan müzik kutusu al cok sevinir bende isterdim
Önemli olan emek verilen bir hediye olmasıdır. Mesaj sana değer veriyorum olduktan sonrası önemli değil.
Lütfen gidip parfüm almayın, kokuyorsun der gibi :D
Hediye kişinin zevkine göre değişir bise diyemiyorum
Bence Bisiklet, böylece sayende bedavaya kilo verebilir.
Kitap, tarzını biliyorsan, guxel hediyedir. Her zaman için
Kendi ellerinle uğraşarak yaptığın hediye her zaman en değerli en güzel hediyedir
Kazak al havalar hem çok soğuk hem de butiklerde o kadar da pahalı değil
Ben hoşlandığım kıza çicek, kolye ve ya bir elbise alırdım
En guzel anilarizin yansıdığı fotoğraflarla dolu bir albüm.
Bir çikilota kutusu yaptır içinede şu notu yaz '' senden tatlı olamaz ama idare et ''
Mıknatıslı kalpli Yonca sekline gelen iki türküde kullanılabilir
Resim attm ama gözükmüyor
Zenginden güzel pahalı bir hediye fakirsen bir kırmızı gül notmal ise bir kazak al
sadece bir güne bağlı kalmayın ve sevginizi bir materyale yüklemeyin her gün sevin
Kolye ya da mini bir ayıcık çok hoşuna gider karşıdaki kişinin