Erkek arkadaşımla dışarı çıkmıyorum hep evde takılıyoruz ve bu durum beni rahatsız ediyor...

5 aylık ilşkimiz var önceden dışarda buluşuyorduk bişeyler yapıyorduk ortak arkadaşlarımız falan var şimdi havalar soğumaya başlayınca aşkım dışarda napıcaz evde duralım işte rahat rahat takılırız demesi beni sinir ediyorr sürekli evde görüşemk istemiyorum yüz kere söylüyorum artık eve gelmicem bu son diyorum bişey oluyor ya param yok diyor hep bahane sunuyor dışarı çıkmıyor sevgilimle evde takılmak istiyorum bunu neden bu kadar büyüütüyosun ne var bunda diyor bende karşı çıkıyorum geçen buluşucaktık dışarda planları yaptık bi eve uğruyum işim var 5 dk sonra çıkarız gel dedi hayır gelmicem artık yaa sıkıldım bıktım dedim vallahi elimi bile sürmcem aşkım diye 10 dk yalvardı kıramadım yine eve gittik off yaaaaaa hayır beni sevdiğinide biliyorum ilşkmizide iyi gidiyor ama bazen kullanılmış gibi hissediyorum ben napıcam yaa:(:(
Erkek arkadaşımla dışarı çıkmıyorum hep evde takılıyoruz ve bu durum beni rahatsız ediyor...