Erkek arkadaşım için sürekli 2. plandayım hep arkadaşları ile beraber ve ben tek yaşıyorum canım sıkılıyor beni biyere götürmüyor?

Bazen gündüz ayrı akşam ayrı dışarı çıkıyor arkadaşlarıyla. Şimdide şehir dışından kardeşim geldi yarın onu dışarı çıkaralım gel sende dicektim denize gidicez çocuklarla dedi. Ben çok bıktım artık bi kerede hadi hazırlan giyin seni biyerlere götüreyim demiyor 1 kez kafede oturdugumuz zaman tamam bitti 1 hafta daha çıkarmaz beni dışarı. Daha yeni çıktık der. Benleyken çay soda içiyor arkadaşlarıyla geçen smoothiler pastalar yemiş içmiş. Birde sürekli gel ailemle otur otur diyor. burada evde otur git orada otur sıkıldım artık bi zaman sonra muhabbette dönmüyor ne konuşabilirim ailesiyle sıkılıyorum. Kendisi gene arkadaşlarıyla ama ben ailesiyle oturuyorum. Bi bakıyorum arabayla almaya gelmişler ben annesiyle evdeyim bana diyorki sen annemle. otur ben bi tur atıp geliyorum cocuklarla diyor şaka gibi psikolojimi bozdu artık.

Erkek arkadaşım için sürekli 2. plandayım hep arkadaşları ile beraber ve ben tek yaşıyorum canım sıkılıyor beni biyere götürmüyor?