- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim bir sevgilim oldu aynısı senin bu anlattığının bendesevdigimden inandım güvendim bana dediği şuydu sen farklısın seviyorum bir kuru sevgim var felan sözlendik neyse bir ögrendim ki eski kız arkadaşının adını dövme yaptırmış sonra ayrılmışlar sonra başkası olmuş hayatında onun adına çevirmiş dövmeyi kızın sırtı komple dövme kollar dövmeli ama bana ahlak dersi veriyordu namazdan dinden imandan bahsederdi bütün herkes bunu yarıyolda bırakmış felan bir saf ben inandım güvendim ailemle tanıştırdım yüzük taktık sonra fake hesaplardan yabancı kızlarla yazışmalar konuşmalar ayrıldık.. ayrıldıktan sonra anladım ben üniversite mezunuyum o lise bütün parasını kızlarla yemiş içmiş gezmiş birikim yapmamış ee dügün nasıl olucak dediğimde bana gelince benim bir kuru aşkım var dügünü ucuz yapalım altın önemli mi kirada 2. el eşyada otururuz edebiyatı yapıyordu.. velhasıl kelam inanma güzelim 34-35 yaşına gelmiş insan ne istediğini bilir senin resimlerini paylaşmaması nazar değil yediği boklar ortaya çıkmasın diyedir başkalarına ben hala bekarım diyordur Eminim giyinişine para harcayan etrafına caka satan cebinde üç kuruş olmayan biridir.. 8 ay diyorsun mümkün değil normal bir insanın sevgilim dediği kişiyi paylaşmaması mutlaka altında bir pislik vardır.. yol yakınken terket onu kendi yoluna bak yalanlarına inanma aşk karın doyurmuyor anneni babanı arkadaşlarını dinle evlilik sevmek sevilmek çok güzel millet tek taş alıyor paraya kıyıyor değer diyor benimki kıyrıtırktan savoroski takmıştı bana bende yemiştim mal kafam diyorum.. sen aklını dinle büyüklerinin sözlerine kulak ver.. uzun oldu ama affet kendi yaşadıklarım aklıma geldi bu erkekler hep mi böyle.. bunca zaman evlenememesinide bütün kızları kötüleyerek anlatır bunlar herkes tü kaka kendi prens şehzade.. ha bide unutmadan dini nikah kıymak isterler ki evlerden ırak.. sakın ha kurda yem olma o yaştaki adam kurt olmuştur
11 Yorumla- +1 yıl
oooh iyi olmuş sana ahaha :D
En İyi Cevaplar
ozel hayatimi desifre etmeyi sevmiyorum seni birilerinin gorup begenmesini istemiyorum dese onu anlarim
nisanlaninca degmeyecek mi nazar? nisanlaninca degerse evlenecemicek ya bak bu daha onemli?
isi garantiye almak istiyor ib ne. Nisan olursa adim atacak ilerlemis olacak ve umudu bitecek diger kizlara karsi. simdi etrafi kesiyor bakalim senden iyisi var mi? varsa seni birakacak. sakin ailesiyle tanistirdi diye guvenme sulalesiyle tanisip yari yolda birakilanlar var su hayatta.
arkadaslariyla tanistim da deme, arkadaslariyla kanka olanlarda var.
ama sonra ne oldu biliyor musun? herseyin daha iysi vardir ona gore daha iyisi cikti ve o nazar degmesin diye sakladigini yari yolda birakti.814 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍👍
Soran+1 yılHer dediğin seye katılıyorum zaten bunları ben de düşündüm ve ailesiyle degil sülalesiyle tanıstım zaten ama bu demek değilki beni bırakmaz aldatmaz kimseye güven yok. kendisi 34yasında ben ise 26 iki tane uzun süreli ciddi ilşki yaşamıs hep Nisan dugun hayalleri kurulmus ama olmamıs. ilk cıltıgımz zamanlar ben erkeklere o kızlara guven problemi yasıyoduk. ıkı kızdan biri tam nişan arefesınde bunu aldatıp terketmıs zengin biriyle nişanlanmıs felan. ya ne bilim bana diyokibkimle ciddi düşünüp foto attıysam olmadı nişanlanmak istiyoruö artık nişan dotosunu atarız dıyo tabı bu doğru mudur iç dünyasında amaç baska kız mıdır bunu allahtan baskası bilemez. bende bu durumdan şüphelenip resimşerinin altına yorumlar yapıyorum bakım tepkisi nolcak yapma dicek mi diye cunku baska kız olsa yapmamı ıstemez ama bişe demiyo
Soran+1 yılTeşekkur ederim peki başkası olup olmadiğini nasıl anlıcam benim hiç tel karıstırma huyum yok o da karıstırmaz benimkini. zaten istesem de vermez. face şifresi vermek ve istemek de saçma geliyo nasıl anlıcam
- +1 yıl
yorum yaparken misal gittigi bir yer veya herhangi bir sey fotosu.. altına, askım ne güzeldi di mi? veya ne güzel yermıs askım.. askım bizde gitsek ya? tarzında sıfat belırten cumleler kur. her cumlende sıfat olsun. zaten bir süre sonra rahatsızlıgını dile getirecektir amacı kötüyse.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran+1 yılAslında bir süreye de gerek yok biri varsa zaten bugunki yorumumda bile aniden kaldırması lazıö çünkü her an görebilir. fikriniz için tesekkürler
Soran+1 yılKalbim felan yazıp kalp işareti koydum
Soran+1 yılYok yazmadı zaten babası abladı yorum yapar onlara da cevap yazmaz faceye foto eklemez kendı fotosunu bıle uc dört fotosu var bı suru yenı resmı var onları da atmıyo. ama bir kız olsa o yorumuma tepkisi ne olurdu sence?
Soran+1 yılNeden öyle dedin özelden mesaj attım bakar mısın
- +1 yıl
Benim bir sevgilim oldu aynısı senin bu anlattığının bendesevdigimden inandım güvendim bana dediği şuydu sen farklısın seviyorum bir kuru sevgim var felan sözlendik neyse bir ögrendim ki eski kız arkadaşının adını dövme yaptırmış sonra ayrılmışlar sonra başkası olmuş hayatında onun adına çevirmiş dövmeyi kızın sırtı komple dövme kollar dövmeli ama bana ahlak dersi veriyordu namazdan dinden imandan bahsederdi bütün herkes bunu yarıyolda bırakmış felan bir saf ben inandım güvendim ailemle tanıştırdım yüzük taktık sonra fake hesaplardan yabancı kızlarla yazışmalar konuşmalar ayrıldık.. ayrıldıktan sonra anladım ben üniversite mezunuyum o lise bütün parasını kızlarla yemiş içmiş gezmiş birikim yapmamış ee dügün nasıl olucak dediğimde bana gelince benim bir kuru aşkım var dügünü ucuz yapalım altın önemli mi kirada 2. el eşyada otururuz edebiyatı yapıyordu.. velhasıl kelam inanma güzelim 34-35 yaşına gelmiş insan ne istediğini bilir senin resimlerini paylaşmaması nazar değil yediği boklar ortaya çıkmasın diyedir başkalarına ben hala bekarım diyordur Eminim giyinişine para harcayan etrafına caka satan cebinde üç kuruş olmayan biridir.. 8 ay diyorsun mümkün değil normal bir insanın sevgilim dediği kişiyi paylaşmaması mutlaka altında bir pislik vardır.. yol yakınken terket onu kendi yoluna bak yalanlarına inanma aşk karın doyurmuyor anneni babanı arkadaşlarını dinle evlilik sevmek sevilmek çok güzel millet tek taş alıyor paraya kıyıyor değer diyor benimki kıyrıtırktan savoroski takmıştı bana bende yemiştim mal kafam diyorum.. sen aklını dinle büyüklerinin sözlerine kulak ver.. uzun oldu ama affet kendi yaşadıklarım aklıma geldi bu erkekler hep mi böyle.. bunca zaman evlenememesinide bütün kızları kötüleyerek anlatır bunlar herkes tü kaka kendi prens şehzade.. ha bide unutmadan dini nikah kıymak isterler ki evlerden ırak.. sakın ha kurda yem olma o yaştaki adam kurt olmuştur
Sadece ilk iki satırı okudum.. aile biliyor, 8 ay olmus hadi kıskansa dicem kıskanmıyo yazmışın o işte başka bir sıkıntı var derim ya sevgilin seni güzel bulmuyor ki sosyal medyada senle beraber oldugunun reklamını yapmak istemiyor ya da sen arkanı dönünce oda başlarına yonelıyor.. Tabi sen diceksinki madem sevmiyor ailesiyle neden tanıştırdı? o zamanda şöyle olabilir sevgilini sevdiğini çok belli etmişindir oda seni çantada keklik gibi görüyordur o yüzden fırsatım varken başka kızlara bakıyım gibisinden düşünceye sahip olabilir buda başka kızlarla konustugu ya da konusma fırsatını kaçırmamak için resmini paylaşmadığına cewap olabiilir :) inş. yanılıyorumdur..
05 Yorumla
Soran+1 yılGüzel biriyim sevgikim beni çok begenir hatta ona göre daha iyiyim benim de aklıma başka kız ihtimali geldi ve resimlerinin altına yorumlar yaptıö sevgili oldugumuzı belli edecek bakim ne tepki vercek dedim bişe demedi baskasi olsa bana yoruö yapma demezmıydı ya da o yorumları kaşdırmazmıydı
Soran+1 yılİşte eski sevgilileriyle koymus dili yanmıs artık iş ciddiye binmeden koymam dedi. belki çevreden çekşndi eski kızlarla ds koymustu foto diye bilmiyorumki. bana yorumlar için bişe diyemrzdi ama facesini donduramazmıydı baskası varsa o yorumşarı görmicek mi o zaman napcak
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılbenım huyla tıpkı aynı ben oyle sevgılımle foto paylasmam belkı aılesının geleneklerıne uymuyodur ne bılım ben paylasırsam kımseyı umursamam kımsenın gorusu ılgılendırmez ama soyle derler suna bak bırde gıtmıs sevgılısının resımlerını ınternete koymus
02 Yorumla
SoranAilesiyle tanıstım görüşlerine ters değil. ilişkisi var dahi yapmıyo
- +1 yıl
bısey olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bence düşüncesi çok normal. Nişan zaten aranızdaki ilişkiyi samimiyeti ailenizin bilmesi ve sonra da millete bunu göstermek duyurmak için yapılan bişeydir. O da herşey kesinleşsin öyle atalım demiş. Bence aklına kötü bişey getirme. O sadece sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor :))
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de sizin gibi düşünüyorum dili yanmıs diye ama umarım baska kız yoktur:)
başkası olduğundan değil ama ben bunu bizzat erkeklerden duydum genellikle nedeni yanında sevgilisiyle görünmek istememeleriymiş ki buda başkası olmasından beter seni saklaması yani. ben çok gördüm sevgilisine kıskanıyorum kimse görmesin şöyle böyle diye bahane bulup aynı kişinin başka bir sevgilisiyle her yere her an foto attığını.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten beni herkes biliyo sülalesi tüm arkadasları bilir baska kızdan mı saklıyo bilmem
Seninle neredeyse aynı sorunu paylasiyorum.
Sevgilimle bir senedir görüsüyoruz (uzak mesafeli iliskimiz var) annesini kuzenini ve kardesiyle tanistim. Resimlerimizi paylasmak istemiyor sen paylasma ama ben paylasmak istiyorum diyorum onuda istemiyor.
Biraz daha zamanla paylaşalım, Herşey daha güzel gidiyor ve Herşey otursun istiyorum diyor. biz daha ciddi adımlar atıyoruz Lütfen biraz daha zamanla paylaşalım istiyorum ; diyor.
Kabullenmekten baska hic birsey yapamiyorum sonucta böyle birsey icin ayrilmak cok sacma fakat bir kiz olarak heveslerimi yasiyamiyorum ve bu beni hem cok sinirlendiriyor hemde cok üzüyor. Hayatinda baska biri oldugunu sanmiyorum tıpkı dedigin gibi hep arar sorar yazar hemen cevap verir aradigimda direk acar nezaman olursa olsun yani biz kizlar hissederiz eger baska birisi olsa. Iliskimizde hersey cok güzel gidiyor sadece neden resimlerimizi paylasmak istemedigine anlam veremiyorum :(30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla benim facede ekli bir erkek arkadaş vardı. Geçen evlendi. Hiçbir paylaşımı yoktu ve kızla 2012 de tanışmış. Kız herseyi paylasmis bu çocukla ilgili ama erkeğin profilinde birsey yoktu. Evlendi sadece uzaktan video paylaştı. kız gene yok resimlerde. Evlenmiş gene paylaşmiyor. Kızma bayagi modern yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sence cocugun amacı mı kötü
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum.
valla ben de koymuyorum... hem de nişanlansak bile koymayı düşünmüyorum.. ne zaman evlenirim nikahı basarız o zaman resim eklerim.. çok gördüm yüzük merasimi fotosu paylaşıp ayrılanı.. nazara inanırım :D sen de inan ve güven bence sevgiline :))
10 Yorumladedikleri doğru. benimde 2 ciddi ilişkim olmuştu ve sosyal medyaya koymuştum.2 side 1 hafta sonra bitmişti ne tesadüfse. onlardan beri koymuyorum bende başka biri yok çocuk aşık sana.
10 Yorumla
+1 yılNe diye yalan olsun ki adam sana açıkça söylemiş seni seviyor ve kaybetmek istemiyor kendince garantiye almayı istiyor ilişkinizi sıkma canını seni önemsiyor
10 Yorumla
+1 yılav peşinde de olabilir. dediği doğruda olabilir. senin huyunu beğenmiş yüzünü beğenmemiş yakıştıramıyor olabilir. seni kıskanıyor olabilir. başkaları bilsin istemiyor olabilir. görüldüğü gibi bir sürü sebep var. biz ne bilelim.
10 YorumlaNazara inanıyor olabilir ama abartmış yani koyulabilir profilini gizli yapsın tanımadıklarını engellesin instagramdan samimi oldukları Kalsın uzaktan insanlar durmasın
00 YorumlaKadınlar olarak en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz için kendimizi berbat edebiliyoruz. Benim sevgilimde öyleydi ama atlattık bu işi o da fotoğraf atmış nazar değiyor diyor benimle olan fotoğraflarını atmadı ama sonradan atmaya başladı ufaktan baskı yaptım şimdi fotoğraf atmak için benden izin ister alttan mesajlar ver kadınlar zekidir başkası olduğunu hemen anlar boş paniğe kapılma yani :)
00 Yorumlaİşte bu aranılan kan. Şahsen ben hoşlanmıyorum öyle birlikte çekinilmiş fotografların internete atılmasına. Ne gerek var ki? Hem şu göz değmesi konusuna da katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılBaşkası yoktur bence ama saçma bişey söylemiş. Nazar değer falan o yüzden nisanlaninca koyalım. Ne alaka?
08 Yorumla
Soran+1 yılCunku ıkı kızla ciddi ilşkisi olmus tam nişanlanacakken bitmiş artıl nişanlanınca foto koymak istiyorum dedi.
- +1 yıl
Genede çok saçma. E bak kendin diyosun nisanlaninca bitmiş. Bu işlerin yüzükle ciddiyetle nazarla bir alakası yok. Sevgilin sacmalamis. Bahane olarak eski ilişkilerini öne sürmüş. Ayrıca iki ciddi ilişkisi de bittiyse o çocukta bir şey var demekki. İlişkilerini yurutemiyor
Soran+1 yılEvet de herkesin ilişkisi bitebiliyo benimde önce ciddi ilşkim vardı bitti 26yasındayım bu da. biterse iki tane bitmiş olacak. ıkınci ilişkisinin bitme nedeni kendi iş yeri varmıs kapanmıs kpssde atanamamıs kız zengin biriyle nişanlanmıs kız kpss sartı koşmus buna şimdi özle sektörde güzel bir işi var brn atansaydım zaten o kızla evliydim diyo ama yıne de bilmiyorum insanlat nişanlısındsn ayrılıyo boşanıyo felan ilişkilerin bitmiş diye yargılayamamki ama sizde doğru söylüyo olabilirsiniz kafam karısıyo :(
- +1 yıl
Ya kafan karışmasın kuzum. Ben nişanlına ve sana karşı olan sevgisine bişey demiyorum, diyememde. Ailesiyle arkadaslariyka tanistirdiysa ciddi düşünüyodur seviyordur o i gerçek. Ama fotoğraf atmasının sebebini saçma buldum ben. Şimdi atmayalım nisanlaninca atalım falan bu saçma geldi bana.
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım açıklamaların mantıklı geldiği için kafam karıstı. evet saçma belki de yedekte birini bulunduruyodur kısmeti kapanmasın istiyodur. ıkı ilişki belkş sorunlu oldugundan bitmiştir haklısın. erkekler artık ciddi olmasada aileyle tanıstırıyor cok kötü bir devirde yasıyoruz
- +1 yıl
Yok ben en bastaki yorumumda da söylediğim gibi başka birini olduğunu düşünmüyorum yani yedekte tutma olduğuna inanmıyorum. Çünkü sonuçta arkadaşlarıyla ailesiyle tanistirmis. Ama fotoğraf konusunda çekniniyor olabilir. Yani senden önceki iki ciddi ilişkisinde de fotoğraf atıp ikiside bittiyse artık cevresindekilerden çekiniyor olabilir. Hani farklı farklı kisilerle fotoğraf atıyor denilir ya. Bu duruma düşmek istemiyordur. Çünkü daha önce cevremdeki birinden şahit oldum buna. Diğer kizla fotoğraf atmistim bitti tekrar sildim simdi simdi bununlada tekrar atarsam ve biterse aynı duruma düşmek istemiyorum. Bu kafada olabilir sevgilinde.
Soran+1 yılAnladım mantıklı çok tesekkurler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılAsıl tuhaf olan paylaşmaması değil paylaşılmasıdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılAla ala neden
- +1 yıl
Bir insan özelini arkadaşlarına ya da herkese açık bir şekilde paylaşmaması gerektiğini düşünüyorum. Sosyal hesaplarım yok, olsa da mahremiyetimi paylaşmam.
Doğru olabilir, gerçekten insanların gözü değebiliyor. Fotoğraflarınız size özel kalsın istemesi de çok normaldir. İlla başkalarının gözüne sokmanıza gerek yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNazar degecegi korkusu da vardir elbet. Ancak, bu iliskiniz de bitecek olursa utanacagini dusundugu icin koymak istemiyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılhayır nazara inaniyor olabilir anlayisla karsila nisanlanirsiniz istediginiz kadar fotograf atarsiniz
00 Yorumla
+1 yılBen de kiskancim. Kiskancliktan paylasamam. Paylasirsam baskasi asik olur diye. Sevgilimde yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kıskanc degil o zaten arkadaslarıyla tanıstım
- +1 yıl
O zaman bilmiyorum
+1 yılsosyal medyaya foto koyanların büyük çoğunluğu mutsuzlar. ya da ayrılıyor.. nazara hala inanmıyor musunuz? :/
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi ya ben hiç böyle düşünmemiştim
- +1 yıl
Nazar haktır. sosyal medya demek dünya demektir. siz mutlu bir fotonuzu dünyaya paylaşırsaniz insanlar gıpta eder. nazar eder. ünĺülerin sürekli neden hep bosandığını zannediyorsunuz.. insanlar nazar ediyor.
Mesela orhan gencebay neden halen evli? Magazine pek ćıkmazlar cünkü. dünyada mutsuz insanlar da var. onların gözünün icine sokarsanız nazar olur bozulur. benim yakindan tanigim bile var. faceye hep mutluluk resimleri paylaşıyorlar. ama yakında bosanacaklar. durumları iyi değil.
Kısacası yediklerinizi sevdiklerinizi reklam etmeyin.
Eğer ozel hayatim baskalarina ne felan deseydi tamam da nazar boncugu felan takmiyosa ceketinin içine biyere diger kizlari kacirmak istemiyodur o. %100. Sen bir bak boncuk var mi
24 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bir gariplik var
- +1 yıl
Lol nazar boncuğu nazarı engellemez
Soran+1 yılÖzel hayatı sosyal medyada paylaşmayı sevmiyorum da dedi
Hayır hayatında başka biri yok bundan emin olabilirsin sadece fotoğraf koyarak seni kaybetmekten korkuyor insanlar önyargılı sana birşey olmasından da korkuyor olabilir onu anlayışla karşıla ve üzerine gitme ilişkiniz daha güzel ilerleyecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılResmimi koysa bana nolcakki
+1 yılyüzde 50 50 ihtimaller. içine sor dogru cevabı o bilir.
00 YorumlaTabi bütün millet işi gücü bırakmış onun mutluluğunu sevgilisini kıskanmaya adamış kendini :D
06 Yorumla
Soran+1 yılAma fotolarının altına aşkım fçfelan yazıyorıö başkası olsa o yorumları silmez mi
- +1 yıl
Birincisi ailesi ve arkadaşları ile tanışman ciddi bir ilişki olduğunu göstermez her zaman. Bir tanıdığım çocuk her kızı annesi ile tanıştırır istediği gibi kullanır sonra da yol verirdi. Ayrıca erkek arkadaşın nazar bilmem ne geçsin bu işleri eğer diğer sevgililerinden sadece nazar yüzünden ayrıldı ise kafasın kalıntılar var demektir yani seviyor ama ayrılmak zorunda kalmış öyle mi :) Bu durumda seni nasıl sevebiliyor?
Soran+1 yılBen ailesiyle tanıstırdı diye ciddi demedimki zate n bu bir. ikincisi nazar yuzunden ayrıldım demedi heralde yanlıs anlamıssın. yası 34ıkı cddi ilişkisi olmus ikisindede foto atmıs bitmiş bir sekildr ilişkileri baska sebepten bana ds senle nişanlanmafam koymak istemiyoruö bı sefer iş tam ciddiye binince koymak istiyorum dedi
Soran+1 yılBaşkası var dimi
Soran+1 yılHaklısın ben de bahane olarak düşündüm senin gibi başkası var dedim. sonrs anlamal için resimlerinin altına sevgili olduğumuzu belli edecek seyler yazdım bakalım ne dicek dedi bişe demedi başkssı oşsa silmezmiydi o yorumları
bence yalan değildir. eğer uyarmasan kıskanıyor derdim gerçi.. ama yalan olacagını da sanmam. rahat ol
00 YorumlaDoğruluk payı olabilir niye olmasin cekemiyolar sonuçta is ciddiye binmesini bekliyor..
00 YorumlaYalan değil gerçekler. Saygı duy. Sen paylaşmazsan ben paylaşırım de geç.
04 Yorumla
Soran+1 yılYanı ben mi paylasım
Soran+1 yılBen ailemden dolayı paylasamıyorum. sen saygı duy dedın ama basta sımdı paylas dıyosun
+1 yılBende nisanlanmadan foto ne koyardm nede koydurturdum. Cünki kiskanc insanöar hem nazar yapiyor hemde ayirmaya calisiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Nisanlaninca nazar degmiyor mu? Sadece sevgililik dönemine mi özel bu nazar? Saçma.. daha iyi bir banane bulamamış heralde sevgilisi
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru söylüyo. nazarı değen çok insan var. nişan istiyosa bir sorun yoktur korkma
00 Yorumla
+1 yılBen olsam bu sebebi ortaya atsam doğru söylüyo olurdum... Benimde var böyle işlerim...
03 Yorumla
Soran+1 yılNe işi
- +1 yıl
Aynısın bir benzeri öncekiler böyle bitti benden bunu isteme biter nazar değer gibisinden söylediğim oldu ama yalan değildi yani...
Soran+1 yılHımm
+1 yılTakılma bence çok. Şeytan sana vesvese veriyor sende kanıyorsun madem güvenin tam üstünde durma. Sen zarar görürsün.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hiçbi erkege guvenmiyorum:)
+1 yılBence doģru söylüyor ilişkilerin yarısı sosyal medya yüzünden bitiyormuş haklı olabilir.
00 YorumlaAdam seninle evlilik düşünüyor daha ne yapsın bence fazla takilma
07 Yorumla
Soran+1 yılYa yalansa evlilik düşünmüyosa beni kandırıyosa
Soran+1 yılBahdediyosa ciddi midir yani :)
Soran+1 yılEe yani anlatıyosa noluyo
Soran+1 yılHımm
Ben olsam kadınımı kimseye göstermezdim hatta evde saklamayı düşünüyorum ama önce birini bulmam lazım
00 Yorumla
+1 yılbir kere de inanın şu erkeklere. Sevgiliniz var kıymetini bilmiyosunuz. Koysa nolucak koymasa ne. Mutluysan sorun yok
00 Yorumla
+1 yılSaçma buluyor olabilir, özelini elaleme göstermek, 'sevgilim var yea' diye hava atmak istemiyor olabilir.
00 YorumlaBu kadar sorgulama. İstemiyorsa kendince bir sebebi vardır. Yapmak istemiyorsa tamam demelisin. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan istemez miydin foto atmasını
Ne bu foto takintiniz ya. Adam hakli. Elalemin gormesine ne luzum var.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes benı zaten tanıyo
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğru olabilir bende pek koymam sevgilimi neden millete sergiliyimki
00 Yorumlainsan özelini millete yayarak niye genelleştirsin ki?
00 Yorumla
+1 yılErkekler sevdikleri kadını kimseye anlatmaz kadınlarsa sevmedikleri erkeği.
00 Yorumla
+1 yılNazar değiyor evet çok dillendirmemek lazım.. Şüphe etme sevgine sahip çık
00 Yorumla
+1 yılvalla millet kıskanıp nazar değdiriyor hacı abi haklı
00 YorumlaMerak etme aynı şeyi ben yaşıyorum ona güvenmeyi tercih et. Sana güvendiğini senin de ona güvenmen için Çaba harcıyorsa seviyordur eminim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılolmamalı bencede kotu nıyetlı ınsanlar var
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama arkadaslarıbve ailesıyle tanıstım
- +1 yıl
olabılır sorun degıl kı bu
Soran+1 yılNe bilim ne bilşm payladmayan erkekler kısmetı kapanmasın dıye paylasmıyo dıye dusunuyoruö
- +1 yıl
Alakası yok eger tanısma faslı varsa dert etme
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılSeven adam sevdiğini etiket etmez.
00 Yorumla bence kendi içinde mantıklı
00 Yorumla
+1 yılVallahi adam doğru düşünüyor
00 Yorumlayoo sen kuruntu yapmışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. nazar değmesin diyedir
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
+1 yılbana da bir saçma geldi allah aşkına yeme bunları
00 Yorumlanazar değmesin diye ben paylaşsa döverim
00 Yorumla
+1 yılbelki başka manita yaparım ayağına olabilir :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bense paylaşmayı sevmem