Bir erkek sevgilisiyle olan fotoğraflarını neden hiçbir yerde paylaşmaz?
ben de paylaşamam çünkü aile akraba baskısı gibi şeyler olabilir çünkü dindar bir ailem var bende dindar bir insanım flört de etmem kolay kolay ama etsem bile paylaşamam çünkü onlar bundan hoşlanmaz ve sevdiğim kızla evleneceğim varsa bile belki evlenemem çünkü ön yargı ortaya çıkar aile içinde. ve gerçekci olmak gerekirse ailesiyle uyumlu olduğum ve ailemle uyumlu olacak bir eş istiyorum
Çok kolay sen sadece hayatını dolduran bir objesin ve tabiki başkaları görmesin sevgili olduğunu bilmesin seninle olmazsa başkası laf etmesin kolay şekilde başka birine gidebilsin
Benim erkek arkadaşım da paylaşmıyordu 1 defa paylaştı eski sevgilisi o kız kim diye mesaj atmış sıra arkadaşım demişti. Affedersin fakat bu ilişkiden bir bok çıkmaz. Yol vermeye bak.
Kız cirkindir cocuk yanina yakistiramiyodur ondan paylasmaz
Cevap
41Cevap
Kizlar dış görünüşe onem verirler.
Erkekler ise iç.
O yuzden kizlar maddeciligi severler, yani bir kare fotograf çoğu kiz icin kanıt anlami tasir. Oysa sevgi icerdedir, sevgi maneviyattir. Sosyal medyada paylasim sacmaligi ise maddiyatciliktir. Birisi gorsun, o gorsun bu görsün...
Neden o sevginin icine 3. kişiyi sokmaya calisirlar anlamiyorum.
Etrafta nekadar da fazlasiniz.. Iyi ki fazlasiniz cunku sayenizde az olanlari kafamiz karismadan daha net ayristirabiliyoruz.
Vay aklına yandığımın gençleri
Orada burada reklamı mı etsin evladım? Olması gereken zaten o değil mi?
Sibopçu kızlar gibi, feykbuklara meykbuklara atıp, bakııııııın benim bir malafatım var mı desinler
erkege gore degisir bska erkeklerin gormesini istemez veyahut sevgilisi oldugunun bilinmesini istemezki dier kizlara yol acsin
Diğer hatunlar görmesin, sevgilisi olduğunu bilmesinlerde arada sırada öteki karılarlada takılayım diyerekten
sevip kiskandigi icin olabilirmi. ve namusu olarak gorup baska erkeklerin gozune ilismesini istemez, cunki sevgilisi sevgiliisine ozeldir. bayanda sadik olup baska erkek gozlerinden kendini sakindirmali.
Bunun iki sebebi olabilir,
*Seni çok kıskanıyor, kimseyle paylaşmak istemiyordur,
*Sevgilisi olup olmadığını çevresinden, yakınlarından veya duymasını istemediği kişilerin görmesini istemiyordur.
kafasında ne kuruyordur kim bilir :D düzgün insanın yapacagı bir iş değil git sor nedenini ögren
3-5 tane konuştuğu vardır. Saman altı okyanus misali
neden olacak yarın başka biri ya da birilerini hayatına sokmayı düşündüğü için geçmişini göstrmek istemezde ondan
Benim gibi utangaç birisi ise kimsenin bilmesini istemez fakat utangaç biri değil ise yedekdekileri kaybetmemek icindir.
Yedekteki manitalari gormesin diye eldeki pirinclerden de olmamak icin 😈
Seni baskasinin goremeyecegi kadar seviyodur ya da kimseninin bilmek istemdigi kadar az
dindar bir ailesi vardır bilinmesinden korkuyordur. Belkide ikinci gizli sevdiği ya da sevgilisi vardır.
Çünkü paylaşıp reklam ya da gösteriş yapmanın bir anlamı yok
Ya cok "dindar"dir ya da seni sevmiyor. sevgilisi oldugu anlasilsin istemiyordur
gizli kalsın istiyordur
ailesi akrabası vs. özellikle annesi yüklensin istemiyordur
Bunu benim eskide yapiyodu sonradan baska kizlari kaybetmemek icin yaptigini anladim. Yani sevgilim var imaji cizmek istemiyo. Yani hem ayranim dokulmesin hem... .
paylasir normalde erkekler... Paylasmayan niye sakliyor onu bilemem
yanına yakışmadığını düşündüğü için olabilir
O zaman neden onunla sevgili olmuş
Tahminde bulunabilirsin
diyer sevgilileri ya da sevgili adayları görmesin diye
ya aşk gibi maneviyat olayını neden kızlar istiyor dşye maddeciliğe döksün erkek
ya sevdiğniz erkeğin sevgisine hiçmi inanmıyorsunuz
olan var olmayan var. diğer erkekler görmesin diyedir
Çünkü sevmeyiz öyle entel dantel işleri.. Herkesin görmesine gerek yok sevgililerin resmini...
Bir şeyler saklıyor da olabilir, belki de gösteriş olmasın diye koyma gereği duymamıştır
demekı kıskanıyor ben ayle fotomu bıle paylasmamyı sevmem
2. Sevgilisi görmesin diye
Kısmeti kapanmasın diye...
sevdiğini kimseyle paylaşmak istemiyo. sen böyle şeylerden ne anlarsın kereste
Yaa eminim oyledir😂 capkin sapik birinden bahsediyorum
Erkek adam sevgiliyle şov yapmaz, oturur karşılıklı rakı içer.
Kiz kapali😂😂
O zaman oturur karşılıklı kuran okur.
Ahahahhaha
Tamam hacı bisey yapmaz.
Ahahha tamam haci yakinda ayrilir zaten hic uyusmuyorlar.. biri sapik biri kapali.. belki kizda oyledir sonucta icini bilemeyiz di mi
Takıl gitsin.
Ya fotoğraf paylaşmayı sevmiyordur ya da seni.
Diğerlerini kaybetmemek için.
Kimsenim onugorm3sini istemedigi icindir belki
Niye görseler ne olur
Seni kendisine sakliyodur
En degerli mucevherler kutularda saklanir ;)
Seni kendi mucevheri olarak goruyosa demekki :D
Paylasmak zorunda olmadigi için
çünkü bilinsin istemiyordur ilişkisi olduğunu
Neden işte
Reklam yapmayı sevmiyordur.
kısmeti kapanmasın diye.
Bir tane veya birçok kız var demek
bitane daha var demekki
bende paylaşmıyorum. önüm kapanmasın diye
Çünkü gösteriş yapmanın bir anlamı yok
Adamligindan da olabilir malligindan da olabilir
Nazar değmesin diye kfsdvcs
Sevgi paylaşılır sevgili paylaşılmaz ondan...
Valla bilmem
Benimle paylaşıyo sağolsun
yedek te bekleyenleri küstürmemek için :D
Ya Sevgilimi hayal ederseler
Niye millet görsün düşüncesindedir
ondan hoşlananlar üzülmesin diye
Niye paylaşsın ki
Niye paylaşmasin ki
Her sevgiliyle fotograf paylascak olursak ohhhooo
Çok sevgilin oldu heralde 😄
Hyr sadece 2 kisiyle fotograf paylastm ve benim adima kotu oldu
Paylaşmak istemiyor demek ki.