Erkek arkadaşıma laf anlatamıyorum :( ?

Arkadaşlar burada bir hesabım olmadığı için arkadaşımın hesabından sormak istedim
Henüz 19 yaşındayım universite 2. Sınıftayim bu sene 7 aylik bir ilişkim var erkek arkadasimla üniveriste tanıştık önceleri yurtta kalıyordum sonra onunla aynı eve çıktık herşey gayet güzel tek bir sorunumuz var erkek arkadaşım çok maymun iştahlı neredeyse haftada 5 gün cinsel ilişkiye giriyoruz ve erkek arkadaşım aşırı derecede düşkün defalarca boşalmak istiyor ve ayrıcada 1 günde 2 kez yapıyor çok fazla azgın ve ben bu durumdan sıkılmiş durumdaym evde ne zaman şort ya da straplez tarzi bisey giysem ya da dışari cikarken azicik acik giyinsem eve geldigimizde kendimi hep yatakta onun altinda buluyorm ve bu durum artik bir çileye dönüştü sevgisinde hiç sikinti yok cok seviyorda farkindayim ama bu sexe düşkünlugu benim canimi sıkıyor ayrica sakso çektikten sonra agzima boşaliyor rahatsiz oldugumu soyluyorum agzim hep yara oluyor diyorum ama benim istek ve arzularimi hic umursamiyor bu konuda sizce ne yapmaliyim suanda tatildeyiz yaklasik 2 aydir farkli sehirlerdeyiz ve beni cok özledigini ve arzuladigi söyluyor sizce ne yapmaliyim şurda üniveristenin acilmasina 20 gun gibi bir sure var yardim lutfen :(
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim dün iyi bir şekilde düşündüm herşeyi ortaya koydum ve eksileriyle artilariyla düşündüm galiba eksiler daha ağır basmış olmalı ki dün yani 02.08.2015 saat gece 02.15 te uzun bir ayrilik mesaji atarak 7 aylik ilişkimi bitirdm ve onca ayrilik mesajina karsilik tek bir cevap aldim sen demeseydin ben dicektim buket tesekkur ederim benden önce davrandin biraz mola verip düşünsek iyi olucak galiba diye apsürt bir cevap aldım. Neyse...
Erkek arkadaşıma laf anlatamıyorum :( ?