niye hep sen haklıyken genede hep üzülüp hemde haksız duruma düşersin ?
sizce neden açıklıyın bakim
sizce neden açıklıyın bakim
eger birini cok seviyorsan onun uzulmesini huzunlu aglamasini istemedin icindir. o haksizken bile hakli cikartirsin sirf kalbi kirilmasin diye ama sonunda kirilan kalp hep seninkidir. bunu oturup konusmali karsindakiyle. onun haksiz oldunu aydinlatarak oda haksizligini kabul ederse ozaman o an iste senin sevgine layiktir aksi taktirde daha cok cipranmamak adina o beraberlikten sana hayir gelmez hep uzulen haksiz dusen kirilan sen olursun. unutma sen bir insansin degerleri olan karsindaki bu degere laik olmali ozaman mukemmel bi beraberligin olur. hayata aci gununde olur tatli gununde ama buna katlanabilirsin cunku biliyorsun karsindaki kisi buna deger.
Daha Ne diyim sana be helal
HER ZAMAN sen mi haklısın emin misin buna bence fazla gitme kızın üstüne sonuçta her şekilde üste çıkmayı başaracaktır bende öyleyimdir çünkü
Ben herzaman haklıyım demedim kızın üstüne asla fazla gıtmedım hattıne serbest bıraktım oo bu serbestlıge bıle dayanamayıp ara vermeyı bıle dusundu sence neden
ne üstüne fazla gelmedin mi emin misin gelmediğine ara vermek istemesinin sebebi onu çok sıkman olabilir mi bunu hiç düşündün mü çok büyük bir olasılıkla kavgalarınızın büyük bir çoğunluğu yaptığın kıskançlıktandır bence bi dur düşün bu kız beni seviyor mu diye ve bunu asla unutma kızlar her zaman haklıdır haksızken bile haklıdır he buna katlanamıyorsan bu seninle ilgili bişi.Ve kavgalarınızda susuyorsa bil ki bişileri kurtarmak istediğinden susuyordur..
bu hayatta hep kötü olacaksın yoksa her zaman hem üzülürsün hem de haksız duruma düşersin...
kötü oldugun zaman sevdiğin kişiyi kaybetmezmisin?
sevdiğim kişi de kötü olacak ozmn..
Sen onun için nie iyi olmak istemiyorsun ?
hem haklı durumda olmak hemde üzülmemek için kötü oluyorum...
Ama karşındakı kişiyi üzüyorsun
o beni seviyorsa üzülmez üzülüyorsa çoktan gitmiştir...
ya sana acıyorsa bunu hıc dusundunmu
:D ozmn ben üzülmüyorum yada haksız değilim öyle değil mi ?
:D evet konunun agzına sıçtık :D
:D sonuç olarak kötü olanlar herzaman hem üzülmez hem de haksız duruma düşmezl saygılar :)
:) EVET BİR KONUYU DAHA ÇÜRÜTTÜK HAYIRLI UGURLU OLSUN
Karşındaki sevdiğinse onun üzülmemesini görmemek için .
Doğru Cevap
Cevap
2Cevap
tek açıklaması var çünkü karşı tarafın agzı laf yapmayı biliyordur zeytinyağı gibi üste çıkar her zaman için sonuçta sen altta kalırsın ve üzülen sen olursun
Olabilir Ama Karşılık Verirken Kalbin Sızlıyor
Suçlu olmak asla sorun olmaz her hatayı üstüme alınabilirim ama genede insan kendine soruyor
Doğru diyorsun
Karşı Taraftaki Senin Haklı Olduğunu Kabullenemez Ve Senin Hatalarını Bulmaya Yada Önceden Yaptığın Bişeyi Sana Hatırlatır.. Ve Seni Haksız Duruma Düşürtür Olay Bu ...
Helal Olsun Bire Bir Anlattın :D
haklıysan hakkını sonuna kadar savun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar