Dürüst cevaplar lütfen, ben malum yerine tekme bile atarım.
buda şarkınız :d hüzünlenin az
buda şarkınız :d hüzünlenin az
Ermenileri okadar cok seviyorsan oraya git bak seni severi ama her hareketin provake anladin mi? Hic bir seyde turkiyemiz hakkinda güzel bisey paylastgni gormedim? Hic pkk nin ya da ermenilerin yaptgi kötü şeyleri yazmiyorsun... sende art niyet gormeye basslicam artık... Sirf siyaset ve Türkiye cumhuriyeti devletini kötülemek... Ben bu ermeni sarkilarindan rahatsiz oldum simdi.. ne benim ne bir ermeninin rahatsiz oldgu şeyi koyma... insanlarin damarina basiyorsun sırf... Lutfen sen zeki kizsin rica ediyorm sendrn
Kesinlikle el kaldıramam. Bir keresinde eski sevgilim çok sinirlendirmişti arabadaydık. Ona cevap vericem diye bir an suratına baktığımda öndeki otobüse girmiştim. Sonrakinde gelip bize çarptılar. Şimdi düşünüyorum da ne zaman biri hayatıma girse olan arabaya oluyor. Arabaya yazık l*n :/
cok guzel bir soru hala aramizda haysiyetsiz insanlar oldugunu gormek cok uzucu, bir kadina vurulmasi kadar cirkin bir sey olamaz.. kadinin uyguliycagi siddetten nolur? yani bunu siddet olarak algilayan ve karsit veren erkege ben erkek demem...
Bu şarkıyı ikidir görüyorum. Ermeni katliamıyla ilgili anladığım kadarıyla. doğru mu?
Ermenilerin sözde soykırımlarını anlatır. Soran da ermeni galiba
Zazalar Kürt değil mi?
Anladım teşekkürler bilgilendirme için peki video film mi? Adı ne
Türkler ermenilete katliam mı yaptı
530bin Türk öldürdü o soysuzlar.
Zazalar ne peki?
Aleviler ile iç içe yaşıyor Türkmen soylu onlarda
İçinde bir kaç ücemde almış gelmiştir
Cevap
261Cevap
kim olursa olsun sözlü, tartışma veya gerilim olur. ama vurmak gibi bir eyleme girmem. he o bana vurursa ne ala :D ilk başlatan taraf ben olmam yani. ki o zaman bana vurduğu için haksız duruma düşer ve ben haklı olurum :D erkek kadın fark etmez. bana lafla sataşa bilir. ama el kaldırırsa bizde iade etmeyi biliriz hani :D
Kızkardeşime sınirlendim vurmamak için odaya geç dedim kapıyı kapadım zorla açmaya çalıştı cama yumruk attım kolumda 5 çift dikiş var izi duruyr Sevgilim de aldatma dışında asla el kaldırmam. aldatma varsa tokati yapıstiri bir kaç sözü söyler yanındaki lavuguda pert eder ceker giderim Allah göstermesin. Aldatilmadim hiç.
Kardeşim ben insanları cinsiyetine göre ayırmıyorum hiçbir zaman genellikle sinirlendiğim zaman ortamdan uzaklaşırım fakat eğer ki bu mümkün olmuyorsa insan bazen cinnet geçirebiliyor işte o zaman gözüm hiçbirşey görmez fakat bu durumdan hep kaçındım cünkü eğer böyle birşey olursa sonrasında çok üzülürüm ALLAH inşallah göstermez böyle bir olay.
Karşımdaki ister hemcinsim olsun ister karşı cins bana vurmaya kalkmadikca ya da çok canımı yakmadikca vurmam kaldiki sevdigim biri benim canımı yakmaz bunu yapan benim sevdiğim biri olamaz bu durumda sevmedigim biriylede fazla muhatap olmam o dereceye getirmem
YANİ BİR BAYANA ASLA VURMAMMM.
Zaten vursam yarisi bosa gider erkek adam gücüne denk birine ancak mecbur kalirsa bunu yapar hicbirzaman gücü yetmiyecek birine zor anlar yasatmayi sevmem
aşırı yapışkan ve her şeyi don lastiği gibi uzatanlara aşırı sinirlenirim sabrederim ama bir iki kişiye dalmışlığım var erkekmiş falan hiç dinlemem hakedene hakettiği muameleyi gösteririm..
damarıma basmasınlar :D :D
şiddet uygularken ne yapıyorsun
Şarkı için çok teşekkürler bu bir.
İkincisi asla ve asla kimse kimseye vuramaz, kimsenin hakkı yoktur.
Biz kafkaslar ermeni soykırımına asıl uğrayan milletiz. Kafkasyada rus ordusuyla etnik temizlik yapan ermenilerin şimdi de soykırım ağlaşması saçma geliyor
şimdi kadın erkek eşitliği açısından ele alırsak bir adama vuruyorsam bir kadına da vurmalıyım. aksi halde cinsiyet ayrımcılığı yapmış olurum. diğer yandan hayatımda hiç bir kadına fiziksel şiddet uygulamadım. zaten yarısı gitti. kalanında da uygulamam sanırım.
İnsana vurulmaz, yük hayvanlarına vurulur. Siniri boşaltmak için duvara veya kapıya yumruk atmak daha doğru olur.
Hayvana da vurulmaz.
Yürümemekte ısrar ediyorsa, elbet vardır bir nedeni. Vurmak yerine bunun sebebinin bulunması daha insancıldır diye düşünüyorum.
Demek istediğimi anladınız da, başka yere çekiyorsunuz. Neyse bişey demedim farzedin.
Bana yardım edin aşırı dozda ilaç alıp intihar etmek istiyorum hangi ilaçtan ne kadar içmeliyim dalga geçmiyorum lütfen cevap verin
Yaptığım kötülükleri bilsen bunu söylemezdin
bak biz kızlara vurmuyoruz nolursa nolsun kızzlar yok ben vururum filan tekme atarım abi böyle kızları öyle bir dövüceksinki anlıcaklar anyayı konyayı yüz veriyoruz fazla kızım deneme onu öyle bir dayak yersinki feleyin şaşar
o anki öfkeme bağlı... ama genelde duvara yumruk atmayı tercih ediyorum... bir defa gözüm karardı duvara bir yumruk attım... geri yumruğumu açamadım hastahaneye gittim doktor o halde film filan çekti çok şükür kırık yoktu et ezilmiş dedi ancak 1 hafta sonra oynatabildim
Coo sinirlenmeme gerek yok azıcık da sinirlensem vururum xd
Kizlar hic bosuna yalan soylemeyin. Hepiniz sinirlendiginizde o bizi hayattan birkac dakikaligina koparip sanciyla butunlestiren tam 12'ye tekmeyi hic dusunmeden atiyorsunuz. Atmiyorum diyenin yalani batsin :D
Bana karşı fiziksel olarak saldırmadıysa kesinlikle vurmam.
Ama bana dokunacak kişi ister kız ister erkek farketmez yumruğu çakarım ağzına.
Hele senin dediğin gibi hayalarıma tekme atarsa eğer bir kız onun suratını darmadağın eder hastanelik yaparım.
Aciz adam kadın döver.. Acziyetimiz yok çok şükür..
Kadına şiddetin gerekçesi olmaz.
Kadına, sözel ve fiziksel şiddete karşıyım.
Kadınları döven erkeklerden nefret ederim hatta öyle bir erkek görsem ben döverim hiç bir kadına da vurmak istemem ama hayatımda 1 kez tokat attım :( aldatıldığım gün yediremedim kendime
Malum yere tekme nedir ya :D İnşallah evleneceğin insanın malum yerine tekme atarlarda ilk geceden peru perişan olursun :D
Ondan sonra çocuğum olmuyor diye hastane hastane gezersiniz ^^
kesinlikle vurmam ama sağa sola saldırabilirim o gittikten sonra tabi veya ben gittikten sonra. onu korkutacak bir harekette bulunmam asla.
Ben vurmam hatta vurmamak için duvara yumruk atip mal gibi 2 ay atelle gezmek zorunda kalmisligim bile vardir
vurdum ve sonra pişman da oldum suratına tekme atmıştım sporun nimetleri sağolsun ama gerekmedikce sapıklar haric vurmuycan bence
https://i.hizliresim.com/MyRE09.jpg bazen böyle oluyor insan
tekmemi bu kadarcık mı bn şahsen kahvaltı masasını üzerine fırlattımmm sıcak çay döktüm makasla yaraladımmm o konuda sicilim büyükk mesela ayagına tekme attım 1 hafta topal gezdi garibimmm
Sevme dereceme bagli. Ama sertce ittiririm yani dayanamam o kadar da. Cok seviyosam esya falan kirarim ama ona çat pat vuramam
Sağ elimin parnakları kemikler çatlak...
Duvara vurmaktan
Kolay kolay yumrukla tekrar vurduğumda acı hissetmiyorum artık.
Duvara vurmaya devam.
Ya bana küfür etircekler şimdi osmanlı padişah olmaya değil hizmet için gitdi osmanlı efendi olmaya değil köle olmaya gitdi ne diyorlar bunlar he az çektirmediler şimdi birde yalan yanlış şeyler çekmişler sende bu tırı vırı videoyu koymuşsun şikayet etsem kaldırmaz EDİTÖRLER SÖZÜM ONA küfür etsem 2 dk sonra kaldırırlar yazımı özgür medya gibi susturamazlar kimseyi levent kırca gibi susturamazlar kimseyi yine de konuşucam ermenilerin de A. M. NA koyam
Sözde soykırımla ilgili bir şey paylaşman ne kadar saçma. Gerçekten soykırım yapsaydık dünya üzerinde Ermeni ve Kürt kalmazdı. Türkleri o kadar küçümsemeyin. Tarihi araştırırsanız anlarsınız bunu. Atalarım gerçekten gaddarlık yaparsa yer yüzünde Türk'e karşı gelen canlı kalmaz. Türkler o yıllarda gene insaflıydı. Sen hamile kadınların karınlarını deşersen tabi öldürülürsün.
Kadına kişisel sebeplerden ötürü vurmam ama olay ideolojik şeyleri aşağılamaya gelirse bunun kadını erkeği olmaz.
Kadınlar özeldir ona el kaldırırsan kadının sunduğu bütün nimetlerden vazgeçmen gerek yoksa erkeğe itaati kalmaz
Bir keresinde çok tartistik bende arabaya atlayip gitmistim ama vurmam o kadar ileri gitmem
yapıştırırım bir tane tokat yetmezse üstünde tepinirim
Fiziksel olarak rahatsızlık verilmediği sürece kimseye vurmam..
Vurmam.
Vurmak acizlıkten baska bir sey degildir.
Bu yüzden gücünün size yetmeyecegi birine kufur ve güç gösterisi asagılık bir duygu.
bir insana çok sinirlendiğim zaman avuçlarımın içi karıncalanır tabikide vurmam genelde arkasından bişeyler fırlatırım okadar.
Hayatta vurmam kavga sevmem birine vurmayı da. Bağırır çağırırım sadece. Derin derin nefes alır sakinleşmeye çalışırım
Yaniiiiii şeyyy... Bilemedim öfke patlamasına bağlı sanırım. Henüz hiç vurmadım ama yine de kesinlikle vurmam diyemem.
İnsan diye gördüğüm için herkesi kız erkek diye ayırmam. Çok pis döverim hele ki o an elimde motosiklet eldivenim varsa ve o kişiye yumruk geldiyse 5-7 gün içinde hastaneden çıktıktan sonra bana dava açması lazım.
tabikide hatta sevgilim bir keresinde gitme dememe rağmen eski sevgilisinin doğum gününe gitmişti ve ben baskın yapmak için gittiğimde yanagından öperken yakaladığımda kafasında bardak kırmıştım 6 dikiş atmışlardı piçe
bir kıza vurmaktan yana değilim. ama bazen öyle bir noktaya getiriyolarki insanı bitane yapıştırasın geliyor. sevdiğim bir kıza asla vurmam, söverim orası ayrı. ama normal bir kız mesela çok aşırı tahrik ederse yapıştırırım şamarı valla
Çok sinirlenirsem orayı terkeder biraz dolaşıp tekrar gelirim. Kıza vurmaya kıyamam bile.
Vurdum da gözleri doldu birşey yapamadı pismqn oldum :(
Ya sakalasiyorduk vurayim mi falan. sakalini severken :( vurursan kötü olur diyodu bende geçmişte beni nasıl aglatirsin sen demiştim bak yapma derken bi' yapıştırdım.. Kollarimi tuttu ilk 40 saniye şokunu atlatamadi şaşırdım ama beklemiyodum bu tepkiyi kamyon gibi öküzün teki çünkü maço. Korktum dayak yicem diye baktım gözleri sulanmış :( dengesiz misin sen dedi acıdı mi dedi acıdı tabi dedi kiyamam deyip öptüm yüzünü üzüldüm sonra çocuğa keşke vurmasaydim :(
sinirlendiğim konuya bağlı aldatma hakaret varsa gömerim bir tane
önemli olan cinsi zaten :)
Ilkokulda saçına yapışırdim;tekme atardım:)))
Artık yapmam
Sinirlenince o ortamdan uzaklaşırım.
Duvara vururum bir yere vuracaksam.
ya da kum torbama.
Ağız burun dalabilirim. Ama bunun için ciddi anlamda kötü bir şey yapması ve tek çözümün şiddet olması gerekiyor.
hyr... kırmamamk için bir süre azımı bile acmam.. zaten benim sinirim.. ön kapıdan cıkıp arkakapıdan girene kadar gecer:)
Zor. Kendi cinsim olsun veya karşı cins olsun kolay kolay vurmam. Çok sinirlendirsin yine vurmam. O sinirin acısını çıkartırım her türlü ama.
Asla vurmam ama sokakta falan tartışmak durumunda kalıpta ağzını yüzünü kırmak istediğim, terbiyesizliğin dibi kadınlar oldu...
Sinirimi kontrol edemedigimde bes parmagimin ciktigi sevgilim olmadi degil
malum yerime tekme atan kadını öldürüm dünyadaki tek sermayem o yavaş ol soran
Pek sinirlenen biri değilim bu yüzden öyle durumlarım olacağını sanmıyorum.
Kimseye vurmam.
Bu arada nasıl Türkmensin yahu. Bu şarkı da benden gelsin.
Bağzı kızlar var harbi kafasını duvara sürtüp cıt cıt diye kıvılcım cıkarası geliyor insanın ama yine de vurmam kendimden güçsüz birine vurmayı acizlik olarak nitelendiriyorum..
muştayla vururum beyzbol sopasıyla onurgalarını kırarım döner bıçağıyla dalarım tabi sözde ne kadar sinirli oluram olayım savunmasız kişilere vuramıyorum onun yerine cansız bişeyden çıkartıyorum sinirimi
Garip ama ben sinirlenince karşı tarafa sarılıyorum
yok be ne vuracam ben öyle erkeklerden değilim (dayaktan öldürdü)
Kesinlikle hayır. bir kere o hatayı yaptım bir daha yapmam. Yaptığmda 18 yaşında idim.
eğer hak ediyorsam o tokatı yemeye razıyım.. ama bir kadına asla vurmam...
o ayagi yer malum yer:) sen nereye saldirdigini tam bilmiyorsun galiba
Evet vururum bir kere sinirden tokat attım 5 parmağımın izleri çıktı 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar