Küfür etmek bana yakışmıyor olabilir ama, hak edenin üzerinde mükemmel duruyor..

Sinirlenince küfür eder misin?
#inci
Küfür etmek bana yakışmıyor olabilir ama, hak edenin üzerinde mükemmel duruyor..

Sinirlenince küfür eder misin?
#inci
Etmemek lazım ama ediyorum içden bazen ortam müasitse dışa salıyorum küfürü Türkiye de küfür güzel değil ama böyle manya manyak olaylar kanlı kaça köçek olaylar olunca bir ihtiyaç haline geliyor gelmemesi lazım törpülemem gereken yer Umarım o üst perdeden bakabilirim etrafa bir gün.
Gerçekten küfür sevmem edenide sevmem ama bazen öyle bir şey oluyor ki ya o anki öfkemi anca öyle ifade edebiliyorum. .. anca sövünce anlıyor bazısı jwjsjs
😂Amin
Hayır ben sinirlendiğim zaman küfür etmem çünkü küfür etmekten nefret ederim.. bir insan bence her zaman için nazik ve kibar olmalı sorunları varsa bile konuşarak çözmeli. karşımda ki kişi küfür ediyorsa bile ben iletişimi keserim zaten uğraşamam nasıl konuşacağını bilmeyen insanlar ile. eğer ediyorsam da zaten istemeden çok nadir ağzımdan kaçmıştır. ama kendim isteyerek etmiyorum
Ayıp ettin, sinirlenmeme gerek yok. Noktalama işareti olarak kullanıyoruz biz
Mesela cümlenin sonuna konunan nokta gibi jsjsj😂
Tabiiki😄
Evet hemde öyle bir ediyorum ki. Kendime yakıştıramıyorum.
ohhh yarasınnn
Cevap
46Cevap
Küfürden beter bestelerim var küfür etmem için karşı taraf yalvarır xd
Jdjdjdhd
Hafif naif ve biraz sanata kayan küfürler ederim.
Küfür ağzıma yer etmiş 😅 arada kaçıyo illa sinirlenmem gerekmiyor
Küfür candır etmeyen de ne bilim
💁♀️
Küfre farklı bir boyut kazandıran biri olarak bu soruyu duymamış olayım :D
Küfür hiç kullanmıyorum, kullanan insanlar da bi' garip geliyor nedense 😂 Hiç sevmiyorum ya, yanımda da kullanılsın istemem. Kadınları bazen anlıyorum ama aşırı fazla kullanmıyorlar, gereken yerde gerektiği kadar 😅 Erkekler hiç öyle değil. Onlar için her cümlenin sonu küfürle bitse de şaşırmam, şaşırmıyorum.
Çok ama çok sinirlenmem lazım. O zaman da Türkçe dublaj küfrü ediyorum zaten "Lağğnet olsun meeen" jdkdmdmd
Hahaha
Etmem sabır çekip giderim ama bazen dellenip edesim gelmiyor değil. Diyorum kendine gel ne edisun
😂bayılırım
cfhvggc
Hakedene ediyorum. Hatta mahkemeye verilmekle bile tehdit edildim. Çokta umrumdaydı sanki. Mahkeme ya da ölüm tehditleri. Peh
Başına iş alma
Evet.. Hem de en içten dileklerimle.. Sinirlenmediğim zaman da ediyorum gerçi.. 😄
Artık etmemek için çok sağlam sabırlı olmak lazım bulunduğum yerde. İsraf hasetlik hırs tahammülsüzlük ne ararsan var. Bazen düz gidiyorum.
Sabrım sınanıyor farkediyorum.. karşımdaki kişi beni kışkırtıyor onuda farkediyorum ama dediğim gibi evliya degilim küfür etrigim kişiyede daha selam sabahimda olmaz buda gerçek
Aynen Allah yardımcımız olsun.
Yok kolay kolay etmem.. Sinirlenirsem de gözüm bir şey görmez..
Genelde küfür etmemeyi tercih etmeye çalışıyorum ama çok sinirlendiğimde öyle yaratıcı küfürler ediyorum ki ben bile bazen kendime şaşırıyorum bu küfürleri eden ben miyim diye 😂😅
😂merak ettim dicem diyemiyorum bu merak edilmez İnci uslu dur jsjss
Bence de uslu durmalısın ancak sonuna kadar savunduğum şeylerden bir tanesi yerinde ve zamanında edilen küfür gerçekten Tam bir sanat eseri bir şiir gibi oluşu asla şaşmayan bir kanun Kural gibi bir şey 😂😂
Övündüğü şeye bak jsjs
Pislik olduktan sorna her şey değişti hıııııkk puuu tükürme ses efekti tesbih sallama sesi zihninde canlansın lütfen pislik olmadan önce tam bir İstanbul beyefendisiydim sonra keko oldum beni bu hale getiren inci isminde bir cadı bir kavgaya girip * yeniden eski hayatıma geri dönebilirim bu lanetin kalkması için 😂😂😂
* bunun yerine * yazdım
😂😂😂yazmıyor
hanımefendiliğimi bozmadan sövemediğim için sövmemeyi tercih ediyorum
😂 olmuyor olmuyor
Yüz yüze ederim
Öyle sanaldan klavye üzeri etmem
Sanaldan küfür edecek kadar samimi bile olmuyorum o bile samimiyetlik ister ya
Evet evet :D
Küfür etmeyi sevmem ama bazen insan sinir anında kendine hakim olamayabiliyor bende de oluyor ama ben genelde kırıcı sözleri bağırarak söylerim sinirlendiğimde
Küfür etmek hiç bana göre değil. Bu güne kadar hiç etmişliğim yok. Sonuçta bir şeyi çözemiyor ve karşıdaki gerçekten o küfüre layıksa kendini düzeltme çabasında olacağını da sanmıyorum zaten.
Genellikte etmemeye calisirim
Ne zaman sinirlenirsem
O zaman ya muzik acar dinlerim
ya da kendimi sakinlestirmeye calisirim
Ama küfüre bas vurmam
Hemde gün yüzü görmemiş, taze bir çiçek olan küfürler dökülü verir dudaklarımdan şiir misali 😄
Bu sözleri yazandan küfür çıkması imkansız romantik misin kızım sen bunlar ne iğreti sözler ajshdbd
Daha önce hiç sesli küfür etmedim yalnız olduğumda bile, bir insana en çok yakışan şey asalettir kim olursanız olun bu değişmez.
Küfür etmiyorum, duygularıma hakim olmaya çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki öfkem bana hiçbir şey kazandırmayacak, bana zarar verecek
Bende tutuyorum kendimi ama çok zorluyor söv bana aşko söv bana ana avrat düz git diye
reeyizzz güzel koymuşşş
Küfür etmeyi de edilmesini de hiç sevmem ama maalesef insanız. Sakin kalıp küfür etmemek elde değil, ara sıra ediyorum.
küfür eden genç kız görünce kusuyorum
Bundan sonra küfür etmicem a*ına koyayım ajsjdndhf
IQ seviyemini insanların IQ seviyesine düşurmeye çalıştığım zamanlar evet 😂
Bazen edesim geliyo ama ağzımdan ayıplı tek kelime duyamazsınız 😬
Nadiren çok aşırı çıldırmam lazım hanımefendi kişiliğimi bozamam 😂
Küfürden hiç haz etmem. Kendim etmediğim gibi yanımda edilmesini de sevmiyorum.
Yerinde edilen küfür şiir gibidir diye bir söz var tabii ki ederim
Bir aralar çok kufrediyordum nisanlim sağolsun yonttu düzeltti bu odunu
hak edene ederim hakkını veririm yoksa hak yemiş oluruz
Hic etmedim tek basimayken bile sesli olarak kendime de etmedim
Nadir küfrederim ama sinirden gözüm dönerse kendimi bilmem
Her ne kdr sevmesem de arada bi çıkıyor ağzımdan
Sinirlenince degil herzaman kufur ediyorum stresimi aliyor
ağzın laçka olmuş senin
Sinirlenmediğim sürece etmem ve edeni de pek sevmem
Bestekarca ederim sinir ve aldığım ilham hislerine göre cuk bilezik gibi yapıştırırım
Edilmesini de etmeyi de sevmem yakıştıramıyorum… 😅
Hak edene edeceksin Halep oradaysa arşın burada...
hak edene yakışır
Evet küfür ediyorum ama çok yakınlarımın yanında...
Sadece sinirlenince değil normalde de ediyorum
Oooo Ağa normalde hiç kufur etmemama kışkırtıp hakedeninde doğduğu sehirdeki donercilerin zis kebaplarina kadar söverim hakedene hakettiginj vericeksin aga
Benim kullandığım iki kaba tavır vardır sinirlenince biri s***irgit diğeri de lan onlarda ağzıma yakışmaz ama sinir haliyle söylerim
Anlamadım?
Haaa anladım 👍
Hayır ağlarım.
Ay o bende de var.. o daha cok kendimi sinirle karışık anlatirken oluyor.
Ederim. Çok güzel ederim😂🙈💃
Senin o tatli mis gibi ağzına yakışmıyor 🍁cisss yasak
Biliyorum yakışmıyor ama valla bazen birileri "illa etcen yav illa o ağzından küfür duycam etmezsen gitmem" derecesine getiriyor😅🙈😎✌
😂onlari bana yolla
Sevgilim dahil olmak üzere bütün sülalemi kargoladim yoldalar sana doğru geliyorlar🙈🙈😂😂
😂teşekkür ederim ben onları bi ağırlayayım
😂😂😂Seviyorum seni kuzum 😘❤💕💕🌸🌸
Mutluyken bile ederim
😂sevinçten sevinçten
Sinirlenmeye gerek var mı küfür için
🙄ona buna da küfür edilmez ki
Eşiğini beşiğini yorganını döşeğini atını avradını silahını pusatını. Öfkelenenince Hicaz makamı giderim Uşşak makamı gelirim
Etmem. 😃 Sevemedim küfürü ama bir iki konu dışında diyelim. Oda damarın ramak kalmasına yakın. Yine de sinirim on dakikayı geçmez.
Hakediyorsa mümkünse o küfrü gercekleştirmekte isterim.
Gayet sakinim etmem ki
Etmemeye çalışıyorum fakat ağzımdan çıkabilir.
Hayır küfür etmiyorum
Ederim kafkaflısından hemde.
Gülümserim..
Bazen çok değil zaten sevmem küfürü
Ederim içimden 😂
A*ına bile korum
Ettiren durumlarda ediyorum tabi ki.
mesala manit boynuz takmıştır
manit best frendle mercimekte fırın yapmıştır
Ederim hemde çok güzel ederim
Hemde en sağlamından 😂
ana bacı yok