Direksiyon hocamdan etkilendim, Ama ne yapacağımı bilmiyorum?

Merhaba arkadaşlar bu hafta her gün direksiyon dersi alıyorum, ilk derse yaşlı bir öğretmen girmişti. Ama kadrolu değilmiş. Sadece öğretmen lazım olduğunda falan geliyormuş. Ikinci gün ben onun geleceğini düşünmüştüm, ama 28 yaşında bir direksiyon hocası geldi. Ben onun bana ders vereceğini bilmiyordum. Benden önce bir kaç kız vardı dersi alan arabada olanlarla ders sırasını bekledik, süren indi arabadan. Aslında benim dersim erkendi ilk beni alması lazımdı ama program mı kaymış hoca mı gelmemiş ne. Bu yüzden beni biraz geç aldı. Bana onlar gitsin seninle bol bol süreriz dedi. Onlar gittikten sonra baya konuştuk kendini tanıttı ben kendimi tanıttım. O kadar kibar o kadar espirili ve tatlıydı ki yol boyunca güldük sohbet ettik. Ben ondan çok etkilendim . Trafikte sürdüm o bankaya gitti hatta bekle 2 dkkaya geliyorum bir yere ayrılma şeker verirlerse alma falan diye espiri yaptı. Baya konuştuk beni etkilemeyi başardı. Sürekli onu düşünüyorum ve o sadece 1 ders için gelmiş benim dersime. Bugün yoktu bilmiyorum onu görmek istiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin. Bu arada yaşım 20 oda 28 çok mu büyük?
Güncellemeler
+1 yıl
bir akıl verin bana lütfeeeen
Direksiyon hocamdan etkilendim, Ama ne yapacağımı bilmiyorum?