Henüz 2. derste hiç bir şey gösterilmeden yoğun trafiğe çıkarılmam sonucu hakaretler ve sınavdan kalacağıma dair sözler işittim direksiyon hocasından.
Kursa gidip talep etsem değiştirirler mi hocamı?
Kursa gidip talep etsem değiştirirler mi hocamı?
Değiştirirler öyle güven kıran hocayla olmaz zaten.
Benim hocam bana sen ogrenemedin beceremedin beceremion dedi arabayi sürerken moralin bir bozuldu. Arabayı kaldırıma vuruyordum moralimi bozmuştu ,:)
Sonra dedi niye böylesin dedim moralimi bozdun suremiom. Sonra koccum yiğidim helalll nasıl güzel suruyon arabayı rallici gibisin falan demeye başladı :)))
Ee hocanın değiştirdin mi
değiştirirler. değiştiremeyiz falan denirse sıkıntı çıkar. babalarının hayrına göstermiyorlar sana o dersi.
Tabiki değiştirirler güzel bir dille neden memnun olmadığını açıkla
Cevap
3Cevap
Ara sokakda falan ders vermesi gerekiyor, degistirebilirsin hocani
Ne göstermesini bekliyordun ki? Direksiyon nasıl çevrilir mi? Bizde öğrenciler, araba kullanmayı öğrenmek için ehliyet kursuna gitmez.
. dersten bahsediyorum ben. beni yoğun trafiğe hiçbir bilmeden çıkardı ve iyi halt ettin, sınavdan kalcaksın, çok ktüsün gibi hakaretler kullandı. bana onu savunacaksan buyur.
2. dersten*
Tamam, neyi bilmen gerekiyordu? Neyi yani? Kural kitabı falan eline zaten verilir ve çalışman gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam zaten ondan geçtikten sonra direksiyon başına oturursun.
Senin elinden tutup nerde dönülür, hangi hızla gidilir, nasıl trafiğe akıcı biçimde katılınır onu göstermekle mükellef değil bu adam.
Ne sanıyorsunuz sürücü kursunu? Teorisini öğrendiğin şeyleri uygulaman gerekir. Boş yolda dur kalk yapmayı da bir başka yerde öğrenebilirdin zati.
ya Allah aşkına bir s. git
Sen s. git. Zaten ehliyet alacağın da yok muhtemelen.
Adam da daha yolda aracı düzgün idare etmeyi bile başaramamana kıl olmuştur.
Böyle önüne gelen ehliyet almasın zaten, sonra sağa sola bakmaktan aciz, yolu kontrol ederek ilerlemeyi bilmeyen tipler trafikte dolanıyor.
O kıl hoca sen oluyorsun sanırım. Bu kişisel algı ifadelerinin ve şuursuzluğun başka açıklaması olamaz. Sürücü kursuna araba kullanmayı öğrenmeye karar veren, özgür irade sahibi her birey gidebilir. Sen de hocaysan aldığın paranın hakkını vereceksin. Yargılamadan, hayvanlığını sergilemeden paşa paşa öğreteceksin. O kadar
@dzibüş Birden fazla hocadan kurs aldım, her şey otomatiğe bağlanmış gibidir hepsi aynı temel eğitimi veriyorlar mal mal konuşup asabımı daha da bozmayınız.
Hiçbir şey göstermeden trafiğe çıkardı diyor, ben de diyorum ki ''Ne bekliyordun''
Kimseyi hiçbir şey bilmeden trafiğe falan çıkarmazlar, sürücülük uygulamalı öğreniliyor ve ehliyet kursunda, zaten işin pratiği yapılıyor. Ne öğretecek hoca buna? Gaza % kaç basması gerektiğini mi? Vitesi nasıl atacağını mı?
Aracı nasıl çalıştıracağını yazılı kursta öğreniyorsun ki bunu kursa gidene kadar öğrenmemiş birisi de şimdi gelip ''Bana bir şey öğretmediler'' diyemez.
Muhtemelen psiko motor becerileri çok düşük (Türkiye'de birçok kadında bu var yetiştirme şeklinden dolayı) hiç kontrol gösteremedi, adam da biraz kardeşim kızdı buna.
Ayrıca, Türkiye'de araç eğitimi zaten kötü, çünkü gerçekten teste tabii tutsalar halkın çoğunluğu ehliyet alamaz. Ben ehliyet almak için sıra beklerken kadının teki kalkışı falan düzgün yapmasına rağmen sürekli gazı kökleyip frene tam güç abanma huyunu yenemediği için 4. sınavını kaybedip komple ıskartaya çıktı
Bazı insanlar araba kullanamıyor, bunun kabullenilmesi lazım. Trafikte kazalara iki çeşit şöför sebep oluyor. Kendini Kimi Raikkönen sanan, hiçbir kurala riayet etmeyen canım, bir de rahat olmayan, aksayan, sürekli bocalayan tipler.
Bunu 1 aylık bir seansta yenemeyebiliyor bir sürü insan
tabiki ben bayan seçmistim ukraynada hep seks hep araba şu an belçikadaym
Evet talep edersen değiştirirler.
Direksiyon hocası nekadar biliyordur acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar