Sürücü kursundaki eğitmen bana yürüyor sanki, nasıl davranmalıyım?

22 yaşındayım ehliyet için okuduğum şehirde sürücü kursuna kaydoldum. Aileme sürpriz yapmak istedim kendi birikimimle kurs parasını verdim ve haberleri yok. Bugün ilk sürüş dersine gittim. Normalde öğrencilere direksiyon dersi vermeyen bir adam var müdür gibi bir şey. Ama özel ders olarak veriyormuş. Ben kaydolurken baya ilgili davrandı. Güven bize hallederiz ek ders veririz vb. şeyler söyledi. Bugün direksiyon dersine o da gelmiş. İşte ne yapıyorsun enişteyle mi oturuyordun falan diyor. Bu sırada 3 kişiyiz arabada eğitmen de var. Sonra sürdüm ben inerken telefonumu düşürdüm koştu diger taraftan arabanın alt tarafından telefonumu aldı verdi. Dedi ki akşam bir ders daha yapalım mı ben müsaitim 8 de ( Dıger hoca duyuyor) . Bende tamam dedim. Çünkü bu derse ihtiyacım var öğrenmek istiyorum ve para veriyorum mantıken. Ama adam işte ciddi ciddi yürüyor 40 yaşlarında biri. Sizce nasıl davranmam lazım? Yanlış mı yapıyorum derse devam ederek?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar emek verip cevap yazıyorsunuz sizi gelişmelerden haberdar etmek istedim. Sürücü kursuna gittim. Orda sekreter bayanla başka bir konuyu görüşmem gerekiyordu. Daha sonra... kişi bana 8 de direksiyon dersi vereyim dedi dedim. Hem ordan birinin bilgisi olmuş olsun diye. Kadın normalde 8 de hava kararır öyle dememesi lazım dedi şaşırdı. Ben ordan ayrıldım adam gelmiş. Sekreter söylemiş durumu adam mesaj attı " 8 de çalışmayı sormuşsun bunda yanlış bir anlama olduysa iptal edebiliriz" dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu hoca bana yanık. Öğlen derse gittim. Eğitmeni arkaya oturtmuş kendi gösteriyor. Sonra bulundugumuz yerde projelerim var bayan ilgilenecek arkadaş bakıyorum falan dedi. Ben mezun olacagım burda degilim 4 ay sonra dedim. Buraya yerleş sana iş buluruz falan diyor 😂
Sürücü kursundaki eğitmen bana yürüyor sanki, nasıl davranmalıyım?