Antidepresan kullanıyor, Daha önce 4 yıllık bi ilişkisi olmuştu. Arada bir gidiceksin diyip duruyor. Önceki ilişkilerinde hep ihanet etmiş ve ayrılmış. 7 Aydır çıkıyoruz. 3 gündür anti-depresan içmiyor. Dün sürekli gidiceksin,ayrılıcaksın,başkasıyla olucaksın diyip durdu bende alttan alıp güzelce cevaplar verdim. Durduk yere birden kimseyle konuşmak istemiyorum sana uyuzluğuna yapmıyorum dedi sonra konuşurken bana durduk yere " Yazma " dedi. Dün söylediği kadarıyla başında sersemlik varmış dili uyuşuyormuş ve çok ateşi varmış. Gece yazma dedi iyi geceler diyip kapattım. Bugün 5 dakika bile uyuyamadım bana yazma dedi. Neden uyuyamadın dedim " İlgisiz olduğumu düşündü " Sen busun, yazma dedi.
Şimdi ne yapayım ben arkadaşlar yazma diyip duruyor. Hazırlan doktora gidelim dedim hayır hayır diyip duruyor. Şimdi ben ona ne hareket yapıyım napıyım ne diyim çok dengesiz şuanda. Biraz üstüne düşüyorum Şuan bana " Beni Rahat Bırak " diyor. Mesaj atmıyım mı ne yapayım yardım edin lütfen
Şimdi ne yapayım ben arkadaşlar yazma diyip duruyor. Hazırlan doktora gidelim dedim hayır hayır diyip duruyor. Şimdi ben ona ne hareket yapıyım napıyım ne diyim çok dengesiz şuanda. Biraz üstüne düşüyorum Şuan bana " Beni Rahat Bırak " diyor. Mesaj atmıyım mı ne yapayım yardım edin lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer